Aktuelt

Vannet i Engerdal Østfjell er nå friskmeldt

Etter resultat av nye vannprøver, er vannet i Engerdal Østfjell nå friskmeldt. Vannet er nå helt trygt å drikke.

Sametingsvalget 2021 - manntall

Manntallet for Sametingsvalget 2021 ligger ute til offentlig ettersyn i kommunehuset Enger til og  med 13. september 2021.

Abonnenter tilknyttet vannverket i Engerdal Østfjell

Det er påvist noen urenheter i vannet til vannverket i Østfjellet. Gjelder ikke J-feltet og Solheim. Engerdal kommune anbefaler at vann som skal brukes til drikkevann kokes.

Utdeling av kulturprisen til Ane Helga Lykka

Kulturprisen 2021 deles ut på Engerdal setermuseum ved EBUS kl 19.25 torsdag 5. august 2021.

Sommerstengt hos NAV Engerdal

NAV Engerdal vil i uke 31 og 32 være stengt for drop-in og er kun åpent for avtalte møter.  

Smittesituasjon i Engerdal pr 29.07.2021

Kommunelegen bekrefter at alle 7 som har vært isolert med Covid-19 smitte nå er friskmeldt. Vi har dermed ingen smittetilfeller i kommunen og heller ingen som sitter i smittekarantene.  

Elektronisk valgkort ved Stortings- og Sametingsvalget 2021

I år får de fleste velgerne i Engerdal valgkortet sitt digitalt. Velgere som har reservert seg mot digital kommunikasjon med det offentlige, får valgkortet på papir via brevpost som før. Dette gjelder også dere som ikke har benyttet ID-porten de siste 18 måneder.

Oppdatert smittestatus pr 23.07.21

Kommunelegen bekrefter at ytterligere en person i Engerdal er smittet av covid-19. Vedkommende er husstandsmedlem til allerede smittet person og satt allerede i karantene. Smittetilfellet utløser dermed ingen nye nærkontakter.

Ny flaggstang på helse og omsorgssenteret

Helse og omsorgssenteret har fått en flaggstang til, og vi har fått kjøpt inn to nye flagg. Ekstra stas er det nå at vi endelig har fått på plass det samiske flagget.

Smittestatus i Engerdal pr. 22.07.2021

Det er ikke påvist nye tilfeller av Covid-19 i vår kommune siden tirsdag. Vi har fortsatt 6 bekreftet smittede som sitter i isolasjon. Kommunelege bekrefter at alle er smittet med Delta varianten.

Til toppen