Aktuelt

Det er påvist 1 nytt smittetilfelle

Kommunelege Maud Nyhuus bekrefter at en person har testet positivt for Covid-19 i Engerdal. Smittesporing er gjennomført og vedkommende er satt i isolasjon. Tilfellet medfører få nærkontakter som må i karantene. 

Gammeldansorkesteret "Happy Skvett" er klar for Kappspell

Gammeldansorkestret "Happy Skvett" fra Engerdal har sammen med fem andre orkestre i landet kvalifisert seg til semifinale i gammeldanskonkurransen "Kappspell" siste helga i august. Semifinalen er fredag 27. august fra klokken 20.00.

Påminnelse om frist - idretts- og friluftsplan

Vi minner om at fristen for å sende inn innspill til idretts- og friluftsplan er 1. september.

Nå kan du søke om plass i kulturskolen for 2021/2022

Kulturskolen tilbyr opplæring på følgende instrumenter fra høsten 2021: Fele (spilletimer avtales med lærer) Piano Trommer Gitar Bassgitar Ukulele Piano/keybord Sang 

Er du «Årets unge bonde 2021»?

I forbindelse med kåringen «Årets unge bonde» - som i år arrangeres for 12. gang – er vi på jakt etter kandidater som representerer yrket sitt og kommunen sin på en flott måte.  Vi ønsker å høre hvem i vår kommune som fortjener tittelen som «Årets unge bonde». Det er åpnet opp for å ta imot deres nominasjoner, og vi gleder oss masse til å høre hvem i vår kommune du mener fortjener å vinne! 

Teaterworkshop 11.september

Kopparleden teaterlag inviterer deg mellom 10 og 16 år til teaterworkshop på Trysil bygdetun lørdag 11.september. Vi utforsker hvem du er og hvem som var her før deg?

Femundsmarka 50 år – jubileumsarrangement

I forbindelse med at Femundsmarka er 50 år blir det jubileumsarrangement i Elgå lørdag 21. august.

Hva skjer i kulturskolen?

Tilbudene skal utvides til et livslangt løp, fra 0-100 år. Så nå kan voksne også få plass på kulturskolen! Kulturskolen kan også gi tilbud til førskolebarn. Dette vårsemesteret har alle barn i barnehagene fått delta i digital småbarnssang.   

Velkommen til skolestart på EBUS mandag 16. august

Vi møtes ute i skolegården kl. 09.00 for å ta imot de nye 1. klassingene!

Kulturprisen for 2021 ble delt ut til Ane Helga Lykka

Ane Helga Lykka fikk sin velfortjeneste kulturpris på Engerdal setermuseum i forbindelse med spelet «Anna i Ødemarka».  Vi gratulerer!

Til toppen