Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer.

Se informasjon og aktuelt om korona her

Regler for innreise   Rules upon entry   Grensepassering i Engerdal   Border crossing to Norway

TV aksjon 2021 lokale arrangement i Engerdal uke 42

Engerdal kommune ønsker aktivt å støtte årets TV-aksjon så u uke 42 har vi mange forskjellige aktiviteter der barnehager og skoler deltar.

Klage på lukt i Elgå

Ordføreren har mottatt muntlig beskjed om luktproblematikk tilknyttet avfallshåndtering.

Vi minner om Influensavaksine 2021

Vi tilbyr vaksinering av årets influensavaksine til personer i risikogrupper. Legetjenesten har avsatt tid i uke 42 og 43.  Det er til nå veldig få som har bestilt influensavaksine og vi ønsker at flere skal vaksinere seg.

TV-aksjon - barn, ikke brud

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort. Det blir også barndommen, drømmene, friheten og mulighetene hennes. Med årets TV-aksjon skal Plan bekjempe barneekteskap, ved å styrke, beskytte og utdanne jentene. Alle kan bli med og bidra til at barn får vie seg til livet.

Informasjon om dose 3

Regjeringen har nå besluttet at i tillegg til personer i høyrisikogrupper, skal alle personer over 65 år tilbys en 3.vaksinedose. Målet er å gi forsterket og forlenget beskyttelse mot Covid-19 til eldre personer.

Ny påmeldingsfrist til kinoturen

Grunnet lite påmelding til kinoturen til Tynset fredag 15. oktober, utvider vi fristen for påmelding til søndag 10. oktober.

Grensene åpner natt til 6. oktober

Regjeringen har bestemt at alle grenseoverganger til Norge skal åpnes samtidig ved midnatt, natt til 6. oktober.

Grensene åpner innen 6. oktober

Alle grenseoverganger i Innlandet skal åpnes samtidig, det vil si innen 6. oktober. Krav om test på grensen videreføres for reisende som kommer fra områder med karanteneplikt og uvaksinerte. Alle fullvaksinerte slipper karantene og testing.

Hva gjør du når du får luftveissymptomer?

Norge har gjenåpnet, men hva gjør du hvis du får luftveissymptomer? FHI har laget en skjematisk oversikt over hvordan man forholder seg som henholdsvis barn og voksen ved luftveissymptomer. Reglene gjelder for alle, også de som er vaksinert eller har gjennomgått Covid-19.

Grenseoverganger i Innlandet

Kommunen opplever nå økende antall henvendelser om grensepassering. Det er ikke opp til Engerdal kommune å avgjøre når grenseovergangene til Sverige åpner.