Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer.

Se informasjon og aktuelt om korona her

Status koronavaksinering

Forhåndsstemmegivning

Forhåndsstemmegivningen i år er fra tirsdag 10. august til og med fredag 10. september.

Står du i manntallet for å stemme ved årets valg?

Manntallet legges ut til offentlig fra 15.07.2021  t.o.m. 09.09.2021 i kommunehuset Enger, på helsesenteret og på biblioteket på Drevsjø.

Engerdal kommunes ungdomsstipend tildeles Halvor Storgjelten Omang

Engerdal kommune har delt ut kommunens første ungdomsstipend. Stipendet tildeles Halvor Storgjelten Omang.  Vi gratulerer!

Vil du jobbe som rektor på Fjellheimen leirskole?

Vi har ledig 100 % fast stilling som rektor på Fjellheimen leirskole fra 1. oktober 2021. Vi søker en leder med relevant pedagogisk utdanning og gjerne med god kompetanse innen både friluftsliv og arbeid med mennesker med utviklingshemming. Det er ønskelig med ledererfaring.

Koronaordning for frivillige lag og organisasjoner

Frivillige lag og organisasjoner kan søke om tilskudd i forbindelse med arrangement og aktiviteter som er påvirket av covid-19 pandemien.

Høring kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljø 2021-2035

Engerdal kommune legger ut kommunedelplan for kulturminner og kultur 2021 - 2035 til offentlig høring. Høringsfristen er satt til 23. august 2021.

22. juli - 10 års minnemarkering

Det blir minnemarkering i Engerdal kirke kl. 12.00. På grunn av antallsbegrensning må vi har påmelding.

Sommeren i Gutulia

I perioden 3. juli - 15. august er det åpen seter på Nedpåvollen, Gutulisetra.  Her er det enkel servering alle dager kl 11-17, unntatt mandager.

Femundsmarka Nasjonalpark 50 år – Jubileumsprogram

Femundsmarka Nasjonalpark er 50 år i år og i den anledning skjer det mye.  Hovedjubileumet feires 21. august.

Ledig stilling som driftsoperatør for vann og avløp

Vi har ledig 100 % fast stilling som driftsoperatør for vann og avløp fra 01.10.21. Vi søker driftsoperatør som kan jobbe selvstendig, men også i team med varierte arbeidsoppgaver. Våre VA-anlegg har dataovervåking og vi benytter Gemini VA til ajourhold av ledningsnett, grunnleggende datakunnskaper er derfor nødvendig. Stillingen vil ha ansvar for oppmåling og kamerainspeksjon av rørsystemene.