Aktuelt

Ledig stilling: Brukerstyrt personlig assistent 100 % fast

Vi har ledig for snarlig tiltredelse brukerstyrt personlig assistent (BPA), 100 % fast ansettelse. Funksjonshemmet mann i 50-åra søker en assistent som kan og vil bistå med praktisk og personlig bistand. Arbeidstid avtales nærmere og settes opp i samråd med bruker.

Er du nysgjerrig på flisfyringsanlegg?

Engerdal kommune utreder alternative energikilder i forbindelse med prosjektet: Rehabiliteringen ved Engerdal . helse- og omsorgssenter (EHOS).   

Kulturskolen har vårkonsert

Velkommen til vårkonsert 23.mai

Revidering av kommuneplanens arealdel – Innspill fra Norsk vind

I forbindelse med at Engerdal kommune har vedtatt revidering av kommuneplanens arealdel, så er det gjennom grendemøter og annonsering bedt om forslag på hvordan kommunens arealer skal forvaltes i en ny fremtidig arealplan.  

Vi stenger kommunehuset 19. mai 2023

Vi håper likevel at du på vår hjemmeside www.engerdal.kommune.no kan få svar på noen av dine spørsmål. Du kan også sende e-post til postmottak@engerdal.kommune.no som vi vil svare på så fort vi er tilbake på kontoret.

Øvelse øvelse øvelse

I dag har Sivilforsvaret og MHBR samøvelse på Drevsjø. Det vil derfor være aktivitet av brannvesenet og Sivilforsvaret i området Joker-ByggBua i tidsrommet 16-21. Det vil også bli brann/røyk ved Solsidan fra ca. 17:30, dette er kontrollert og en del av øvelsen. 

Om bålforbud og brenning av hageavfall og liknende på egen tomt

Engerdal kommune minner alle om det generelle bålforbudet som gjelder fra 15. april til 15. september.

Vaksineanbefaling for våren 2023

Folkehelseinstituttet (FHI) anbefaler at følgende bør vaksineres med en oppfriskningsdose våren 2023:  Personer i aldersgruppen 75 år og eldre og sykehjemsbeboere hvor det har gått mer enn 6 måneder siden forrige dose.

Invitasjon til kurs for deg som har demens og din nærmeste

Møteplass for mestring er et kurstilbud for deg som har fått demens før 65-årsalder og din nærmeste pårørende, fortrinnsvis ektefelle/partner. Kurset arrangerer på Biri 7. - 9. juni 2023.

Ungdomsstipend fra Engerdal kommune 2023

Engerdal kommune deler ut et ungdomsstipend på totalt 10.000 kroner pr. år. Stipendet kan deles på inntil 4 søkere. Stipendet er opprettet for å engasjere unge til å satse videre på aktiviteter der de allerede deltar aktivt. For eksempel aktiviteter innen kunst, kultur, idrett, friluftsliv eller andre fritidsaktiviteter.  Den som kan søke på stipendet er ungdom fra 13 til 17 år med bostedsadresse i Engerdal. 

Til toppen