Ledig stilling: hjelpepleier/helsefagarbeider 50 % fast i hjemmetjenesten

Er du glad i mennesker og samtidig faglig engasjert, ser muligheter, er opptatt av mestringsperspektiv og vil arbeide for å øke livskvaliteten til våre brukere? Vi har ledig 50 % fast stilling som hjelpepleier/helsefagarbeider i hjemmetjenesten fra 01.04.23.

Ledig stilling: hjemmehjelp/pleieassistent 90 % fast

Innen Forebyggende rehabilitering er det ledig 90 % fast stilling som hjemmehjelp/pleieassistent fra 01.03.23.

Stengt på laboratoriet

4 dager i løpet av de neste 14 dagene må vi holde delvis stengt på laboratoriet på grunn av opplæring/kurs.

Joar Dammen i Engerdal er overrakt Kongens fortjenestemedalje

Det ble stor festivas da Joar Dammen ble tildelt Kongens fortjenestemedalje i Engerdal samfunnshus lørdag formiddag hvor assisterende Statsforvalter Sigurd Tremoen foretok den høytidelige overrekkelsen.  Vi gratulerer!

Snøscooterløypene åpner i morgen lørdag 14. januar

Representanter fra Engerdal kommune har kjørt i snøscooterløypene i Engerdal og deler av løypenettet åpner 14. januar.

Etablererkurs i Elverum med oppstart 7. februar

Har du en forretningsidé du gjerne vil utvikle, eller tenker du at det hadde vært moro å starte sin egen bedrift, men ikke vet helt hvordan?  Da er etablererkurs et bra sted å starte!

Ledig stilling: konsulent lønn/økonomi 100 % fast

Innenfor sektor Økonomi har vi ledig 100 % fast stilling som lønnskonsulent.

Ledig stilling: pedagogisk leder 100 % midlertidig i Drevsjø barnehage

Vi har ledig 100 % midlertidig stilling som pedagogisk leder/barnehagelærer i Drevsjø barnehage i perioden 01.02.23-31.07.23.

Ledig stilling: sektorleder Helse og mestring 100 % fast

Engerdal kommune har ledig stilling som Sektorleder Helse og mestring for deg som ønsker å ha en posisjon og mulighet til å påvirke vårt helsetilbud gjennom samhandling og utvikling av tjenesteområdene innen sektoren. Vi søker deg som har lyst, vilje og evne til å tenke kvalitet, endring og utvikling, og som ønsker å være med å gjøre en forskjell innen helse og mestring i Engerdal. Sektoren består av; Forebyggende rehabilitering, Helse og habilitering, institusjon og NAV.

Miljødirektoratet har lagt ut en ordning med tilskudd til friluftslivsaktivitet.

Målet for ordningen er å medvirke til økt deltakelse i helsefremmende, trivselsskapende og miljøvennlig friluftsliv for alle grupper i befolkningen.  Frist for å søke tilskudd er 1. februar 2023.