Aktuelt

Oppdatert smittestatus 20.07.2021

Kommunelege Ilona Pliadiene bekrefter at ytterligere en person er smittet av Covid-19 i Engerdal. Smittesporing er gjennomført og det er avdekket 6 nye nærkontakter.

Oppdatert informasjon om smittestatus

Legetjenesten bekrefter at 4 nærkontakter i samme husstand som siste smittetilfelle nå har avlagt positive prøver. Dette medfører ingen nye nærkontakter i karantene, men det betyr at vi nå har 5 smittetilfeller i Engerdal kommune. Alle 5 er satt i isolasjon av kommunelegen.

Ingen nye smittetilfeller i Engerdal

Etter at det ble påvist 1 smittetilfelle på fredag er de som satt i karantene også testet.  Disse testene var negative. Og den positive testen var ordinær type, ikke deltavarianten.  Vi har god kontroll på smittesporingen.

Det er påvist 1 nytt smittetilfelle

Etter smittesporing viser det seg å være 4 nærkontakter i vår kommune og 2 i en annen kommune, disse vil bli kontaktet av smittesporingsteamet og bli satt i karantene.    

Forhåndsstemmegivning

Forhåndsstemmegivningen i år er fra tirsdag 10. august til og med fredag 10. september.

Står du i manntallet for å stemme ved årets valg?

Manntallet legges ut til offentlig fra 15.07.2021  t.o.m. 09.09.2021 i kommunehuset Enger, på helsesenteret og på biblioteket på Drevsjø.

Engerdal kommunes ungdomsstipend tildeles Halvor Storgjelten Omang

Engerdal kommune har delt ut kommunens første ungdomsstipend. Stipendet tildeles Halvor Storgjelten Omang.  Vi gratulerer!

Vil du jobbe som rektor på Fjellheimen leirskole?

Vi har ledig 100 % fast stilling som rektor på Fjellheimen leirskole fra 1. oktober 2021. Vi søker en leder med relevant pedagogisk utdanning og gjerne med god kompetanse innen både friluftsliv og arbeid med mennesker med utviklingshemming. Det er ønskelig med ledererfaring.

Koronaordning for frivillige lag og organisasjoner

Frivillige lag og organisasjoner kan søke om tilskudd i forbindelse med arrangement og aktiviteter som er påvirket av covid-19 pandemien.

Høring kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljø 2021-2035

Engerdal kommune legger ut kommunedelplan for kulturminner og kultur 2021 - 2035 til offentlig høring. Høringsfristen er satt til 23. august 2021.

Til toppen