Aktuelt

Kommunen som samfunnsutvikler

Engerdal kommune deltar i et prosjekt i regi av Innlandet Fylkeskommune og Distriktssenteret, hvor målet er at kommunen skal bli mer aktive innen samfunnsutvikling. Vi har satt ned en arbeidsgruppe bestående av både administrasjon og politikere, som i et år nå har jobbet med å sette ulike mål og tiltak for å nå dem. 

Forhåndsstemming

Det vil bli mulighet for å forhåndsstemme i Sømådal og Elgå lørdag 4. september fra kl. 10.00 -13.00 og onsdag 8. september fra kl. 15.00 - 17.00 på lokalbutikken. Og på Sølenstua camp og hytter tirsdag 7. september fra kl. 15.00-17.00. I tillegg er det ordinær stemmegivning i kommunehuset Enger hver dag, mandag-fredag i tillegg til lørdag 4. setptember 10.00 - 13.00.

Sommerles-avslutning på biblioteket

Biblioteket inviterer alle Sommerles-deltakere til avslutning, torsdag 2. september klokken 17.00.

Informasjon om smittestatus pr 31. august

Kommunelege Maud Nyhuus kan informere om at det ikke er flere positive tilfeller av Covid-19 i Engerdal kommune.

Biblioteket holder delvis stengt tirsdag 7. september

Engerdal Folkebibliotek vil være stengt mellom kl. 10.00 til 11.15, tirsdag 7 september pga forfatterbesøk til barnehagene i kommunen. Bjørn F. Rørvik kommer med Bukkene Bruse fortellingene sine. Han skal også innom 1. til 4 klasse på Ebus senere på dagen.

Happy Skvett vant Kappspel i helgen som var

Vi gratulerer med seieren! Mange av musikantene i Happy Skvett bor eller er fra Engerdal. Da er det skikkelig gøy og kunne gratulere med seieren. 

TV-aksjonen 2021

Årets kommunekomite for TV-aksjonen 2021 har vært på regionmøte i Elverum og har med det sparket i gang høstens arbeid.

Velkommen som kommunedirektør Geir Sverdrup

Geir tiltrer stillingen som kommunedirektør 1. september.  

Forhåndsstemming i Enger, lørdag 28. august

Vi minner om at du kan forhåndsstemme i Enger, lørdag 28. august, fra klokken 10.00-12.00.  

Informasjon om vaksinasjon av 16- og 17-åringer, gravide og andre som ennå ikke er vaksinert

Etter råd fra FHI har regjeringen besluttet at alle født i 2004 og 2005 skal tilbys vaksinasjon. Det oppfordres sterkt til at også denne gruppen vil la seg vaksinere. Selv om det er få unge som blir alvorlig syke av koronaviruset, er det mye smitte i denne aldersgruppen, og vaksinasjon kan bidra til å redusere smittespredningen i samfunnet. 

Til toppen