Gjermund Eggen`s minneløp 2024

Tradisjonen tro har vi også i år arrangert Gjermund Eggen`s minneløp. Det er på sin plass å hedre bygda`s  store skihelt, som tok tre gullmedaljer i VM i 1966.

Kulturkafe i Engerdal samfunnshus 22. februar 2024

Førstkommende torsdag  fra kl 15.30 - 18.00 arrangerer mottaket og Engerdal frivilligsentral kulturkafe. Ta med venner og familie til samfunnshuset i Engerdal for å smake på mat fra Latin-Amerika.

Informasjon om legevakt i dag mandag 19.02.2024

Legevakt i Engerdal vil være sterkt redusert i dag grunnet fravær hos våre leger.  Ber om at tilstander som kan vente, ikke belaster legevakten i dag.  Trysil legevakt bistår oss med det som haster. Beklager ulempen det medfører for våre innbyggere.

Høring og offentlig ettersyn av forslag til ny reguleringsplan for Femundshytten, Engerdal kommune

I medhold av plan og bygningsloven § 12-10 vedtok Formannskapet i Engerdal kommune i møte den 14.02.2024 å sende forslag til reguleringsplan for Femundshytten (PlanId 20230200) på høring og offentlig ettersyn.  Høringsfrist er 03.04.2024.

Informasjonsmøte for frivilligheten

Engerdal kommune ønsker velkommen til informasjonsmøte for frivilligheten i kommunestyresalen i Enger, torsdag 15. februar kl. 19.00.

Ledig stilling: aktivitetsleder på Frivilligsentralen 2 x 100 % sommerengasjement

Ved Frivilligsentralen er det ledig: 2 stk 100 % engasjementer som aktivitetsleder/assistent i ukene 26, 27 og 28. Frivilligsentralen skal gi tilbud om sommeraktiviteter for barn i alderen 6-10 år i sommer, der barna får tilbud om ulike friluftsaktiviteter utendørs - med naturen som hovedarena.

Forkörarbesøk på Engerdal helse- og omsorgssenter

Torsdag 15. februar stoppet Dalarna Femund Forkörarförening innom Engerdal Helse- og omsorgssenter på sin ferd mot Røros. Det var et fint hestefølge som kjørte rundt hele huset, slik at alle fikk se hester og kusker.

Barnehagendagen 2024 – ‘’Stedet mitt/ Mov siljjie ‘’

Barnehagedage er 12.mars, men i Drevsjø barnehage markerer vi den 11.mars i år. Dette på grunn av bemanningssituasjon. Markeringen i år skal synliggjøre hvordan vi i barnehagen jobber for å gi barn kunnskap og erfaring med kulturarven i nærmiljøet.

SMIL-midler 2024

1. april er søknadsfrist for tilskudd til spesielle miljøtiltak i jordbruket (SMIL)

Høring av nye tiltaksstrategier og retningslinjer for SMIL-midler for Engerdal kommune.

SMIL-strategien for Engerdal kommune skal rulleres nå i 2024.  I den forbindelse er det mulig å komme med innspill på strategien som ligger tilgjengelig i bunnen av denne saken.   Fristen for å komme med innspill er 1. mars.