Aktuelt

Økende skogbrannfare

Tørke medfører betydelig økt fare for brann i skog og annen utmark. Derfor er det et forbud mot bruk av åpen ild i hele landet i sommerhalvåret i skogen, på fjellet, på stranden, og ved naturområder som ikke er innmark. 

Arrangement: Å leve i verdensarven

Velkommen til åpen dag hos Karin Danielsson og Henning Søndmør på Sømåen Søndre, s øndag 11. juni fra kl. 11-13 - med fokus på «å leve i verdensarven».

Årets ferieaktiviteter er avlyst! 

I år blir det dessverre ikke ferieaktiviteter i regi av Frivilligsentralen. Vi har hatt to stillinger utlyst, og vi har beklageligvis ikke fått mange nok kvalifiserte søkere til å gjennomføre opplegget vårt.

Bærekraftig forbruk i mat- og helse på Engerdal barne- og ungdomsskole

Tema i mat- og helse er at vi skal unngå matsvinn.  Vi har en avtale med Coop Prix Engerdal om at vi av og til kan få matvarer som nærmer seg utløpsdato. I dag tryllet elevene igjen frem de deiligste retter av råvarer de hadde fått fra Coop.

Test av Nødvarsel

Onsdag 14. juni klokken 12 testes Nødvarsel på mobil og Sivilforsvarets varslingsanlegg over hele Norge i en felles nasjonal varslingsprøve.

Tilskudd til arrangementer 2023

Vi har oppdaget feil ved datasystemet vårt som gjør at noen innsendte søknader om tilskudd til arrangementer ikke har blitt registrert inn.

Laboratoriet holder stengt 19. juni og 3. juli

Laboratoriet på legesenteret holder stengt mandag 19. juni og mandag 3. juli på grunn av redusert bemanning. 

Brannøvelse på Drevsjø

Lørdag 3. juni 2023 fra kl. 10.00 og utover dagen vil det bli brannøvelse på Kopparleden 810. Det er Midt Hedmark Brann- og Redningsvesen som avholder brannøvelsen.

Velkommen til sesongens siste bygdekino!

Vi minner om kino - Torsdag 1.juni viser vi to helt nye filmer i Engerdalshallen fra kl. 18.30:  Den lille havfrue og Fast & Furious 10. Du kan bestille billett på nett eller i døren. Vi tar helst kort!

Ledig stilling: Kjøkkenassistent 35 % fast - Fjellheimen leirskole

Vi søker etter kjøkkenassistent i 35 % fast stilling for snarlig tiltredelse. Fjellheimen er en leirskole for mennesker med utviklingshemming. Elevene er i alle aldre og har ulike fysiske ferdigheter. Naturen er skolens undervisningsarena. Skolen har i alt 13 ansatte, og tar imot elever og ledsagere fra januar til desember.

Til toppen