Ledig stilling: ferievikarer sommer 2023 - Fjellheimen leirskole

Fjellheimen er en leirskole for mennesker med utviklingshemming. Elevene er i alle aldre og har ulike fysiske ferdigheter. Naturen er skolens undervisningsarena. Skolen har i alt 13 ansatte, og tar imot elever og ledsagere fra januar til desember. Vi har ledige ferievikariater innenfor områdene kjøkken, renhold og undervisning.

Ledig stilling: sykepleier 100 % svangerskapsvikariat

Ved institusjon er det ledig 100 % svangerskapsvikariat som sykepleier fra 01.03.23-29.02.24. To-delt turnus med arbeid hver 3. helg. Engerdal sykehjem har beboere fordelt på to avdelinger. Fjellblikk: langtidsavdeling somatikk og Solgløtt: langtidsavdeling demens. I tillegg har vi definerte korttids/rehabiliteringsplasser.

SMIL-midler 2023

1.mars er søknadsfrist for tilskudd til spesielle miljøtiltak i jordbruket (SMIL)

Ledig stilling: ferievikarer sommer 2023 - Helse og mestring

Ved Helse og mestring søker vi ferievikarer fra og med uke 25 til og med uke 33 innenfor følgende områder:  Hjemmebasert omsorg Institusjon Habilitering og avlastning Legesenter/laboratoriet Kjøkken Vaskeri Renhold

Bygdekino torsdag 9.februar

Denne kvelden vises Mumier på eventyr kl. 18.00 og  Avatar: The Way of Water kl. 20.00.

Bondekafè i Enger

Vi inviterer til bondekafè i Enger fredag 3. februar kl. 11.00.  Kaffeservering fra kl. 10.30.

Invitasjon til Kommunenettverk for pårørendeansvarlige

Rundt om i kommune-Norge finnes mange pårørendeansvarlige enten på heltid eller deltid. Pårørendesenteret inviterer til digitalt møte på teams.

Andreas Stallvik tilsatt som ny assisterende kommunedirektør

Andreas Stallvik er tilsatt som ny assisterende kommunedirektør.  Han har tidligere vært tilsatt som kommunalsjef for helse og oppvekst.

NAV åpner nye lokaler i Engerdal

NAV har åpnet nytt kontor i kommunehuset i Enger fra og med i dag med egen inngang, og kontoret vil være betjent deler av dagene:  Mandag, Onsdag og Fredag.

Lotteri- og stiftelsestilsynet har åpnet for ny søknadsrunde om strømstøtte

Søknadsfristen er 15. februar klokken 13.00 . Perioden det kan søkes om strømstøtte for er oktober, november og desember 2022. Lotteri- og stiftelsestilsynet vil utbetale strømstøtte fortløpende etter de har åpnet for søknader, slik at de som søker tidlig kan få pengene raskest mulig.