Aktuelt

Utlysning av elgjakt - Kvitvollia øst

Engerdal kommuneskoger har for årene 2023-2025 ledig ett jaktvald i Kvitvollia øst, for snarlig tildeling. Terrenget er på ca 7.900 dekar.  Årets kvote er på to ungdyr.

Engerdal helse- og omsorgssenter – en byggeplass!

I forbindelse med ombyggingen ved Engerdal helse- og omsorgssenter så er dette nå en stor byggeplass.

Afrikansk svinepest påvist i Sverige

Mattilsynet melder at den alvorlige  virussykdommen er påvist hos villsvin i Sverige . Dette er den første påvisningen av denne alvorlige svinesykdommen i Norden. Både Mattilsynet og Veterinærinstituttet følger utviklingen nøye.

Ledige plasser i kulturskolen

Vi har fremdeles ledige plasser i kulturskolen. Meld deg på her 

Åpen dag på Brannstasjon 23.09.23

I år kommer Bjørnis til stasjonene i Trysil og Folldal i forbindelse med brannvernuka.  Dere kan treffe Bjørnis på brannstasjon i Trysil lørdag 23. september fra kl 11.00 - 14.00. Brannstasjon på Drevsjø er også åpen på lørdag mellom kl. 11.00 - 14.00. 

Min side

Min side skal gjøre det enklere for våre innbyggere å få tilgang til informasjon fra oss og andre offentlige virksomheter på en trygg og rask måte.

Ledig stilling: sykepleier 100 % fast

I Hjemmebasert omsorg er det ledig 100 % fast stilling som sykepleier fra 18.09.23. Hjemmetjenesten holder til i lokaler på Engerdal helse- og omsorgssenter på Drevsjø. Hjemmesykepleien yter lovpålagte tjenester til hjemmeboende i alle aldre, samt drifter kommunens bemannede omsorgsboliger for personer med kognitiv svikt, demens eller psykiske lidelser. 

Ledig stilling: rådgiver innen skogbruk, utmark og miljø

I avdeling Plan, teknikk og miljø er det ledig en spennende stilling som som rådgiver innen skogbruk, utmark og miljø. Stillingen er 100 % fast og ledig for snarlig tiltredelse.

Ledig stilling: tilkallingsvikarer i Helse og mestring

Har du lyst til å jobbe som tilkallingsvikar i helse og mestring? 

Trekantparken på Drevsjø

Her kommer en oppdatert status angående «trekantparken» på Drevsjø, som er et ledd i stedsutviklingsprosjektet på Drevsjø.

Til toppen