Utlysning av resterende SMIL-midler

Engerdal kommune vedtok i SMIL og NMSK utvalget 5. juni, at resterende SMIL-midler på til sammen kr 10 285 skal lyses ut.  Dette med bakgrunn i at disse midlene er gjenstående etter 1. gangs behandling.

Folkemøte om høring videregående skolestruktur

Trysil og Engerdal kommuner inviterer til åpent folkemøte tirsdag 25. juni kl. 18 på Trysil videregående skole.

Bruk av gavemidler fra Femund Bygg til Engerdal Frivilligsentral

Endelig har vi fått brukt gavemidlene vi fikk fra Roald Andersen og Femund Bygg som var øremerket barn og unge i Engerdal.

Har du lyst til å drive kaféen i sommer?

Engerdal kommune søker etter deg/dere som har lyst til å drive kafé i Engerdal sentrum i sommer! Du eller dere kan være en enkeltperson eller flere sammen, eller for eksempel et lag eller forening som gjerne vil ha noe å gjøre i sommer og samtidig gi innbyggere og tilreisende et etterlengtet tilbud i sommer.

Sirkusshow i Engerdalshallen!

Torsdag 13. juni kl. 17.30-19.00 blir det sirkusshow i Engerdalshallen.  Anna og Morten, fra Plutselig Sirkus, framfører et hjertevarmt sirkusshow for hele familien! Se imponerende sjonglering, uforklarlig magi og rockeringkunster i verdensklasse.

Velkommen til rullatorløp!

OBS:  Arrangementet er utsatt på grunn av manglende sommertemperatur.  Vi kommer tilbake med ny dato når det er avklart.   Tirsdag 11. juni kl. 11.00-13.00 inviterer Engerdal Frivilligsentral og Engerdal Helse- og omsorgssenter, i samarbeid med Drevsjø Sanitetsforening, til rullatorløp på uteplassen bak ved Solgløtt. Her blir det fest og moro, så kle ut rullatoren din, gåstavene dine eller bare deg selv og bli med på to artige timer!

Tiltaksprisen for 2024 tildeles Sømåen Tradisjonshandverk AS

Tiltaksnemnda har i sitt møte 5. juni 2024 enstemmig tildelt tiltaksprisen for 2024 til Sømåen Tradisjonshåndverk AS.  Vi gratulerer så mye med prisen!

Ledig stilling: 2-språklig samisk assistent

Ved Drevsjø barnehage er det ledig 20 % midlertidig stilling som 2-språklig samisk assistent fra 01.08.24

Mulighet for å ha treningsabonnement i lokalene til privatpraktiserende fysioterapeut

Her har du tilgang til tredemølle, ellipsemaskin, flere sykler, romaskin, multigym, frivekter, slynge og mindre utstyr.  Det er tilgang til to bad med toalett og dusjmuligheter.

Ledig stilling: Brukerstyrt personlig assistent 70 % fast

Vi har ledig 70 % fast stilling som Brukerstyrt personlig assistent (BPA) fra 01.07.24 for jente i tenårene med funksjonsvariasjon , som kan og vil bistå i ei aktiv fritid i flotte omgivelser i Engerdal med blant annet: svømming, sykling, sitski og ridning. Arbeidstid avtales nærmere og settes opp i samråd med bruker og foreldre. Stillingen er fleksibel og kan kombineres med annen jobb. Dette er 3. gangs utlysning.