Aktuelt

Er du «Årets unge bonde 2021»?

I forbindelse med kåringen «Årets unge bonde» - som i år arrangeres for 12. gang – er vi på jakt etter kandidater som representerer yrket sitt og kommunen sin på en flott måte.  Vi ønsker å høre hvem i vår kommune som fortjener tittelen som «Årets unge bonde». Det er åpnet opp for å ta imot deres nominasjoner, og vi gleder oss masse til å høre hvem i vår kommune du mener fortjener å vinne! 

Teaterworkshop 11.september

Kopparleden teaterlag inviterer deg mellom 10 og 16 år til teaterworkshop på Trysil bygdetun lørdag 11.september. Vi utforsker hvem du er og hvem som var her før deg?

Vil du jobbe som sykepleier i Engerdal kommune?

Vi har ledig følgende sykepleierstillinger: 66,9 % fast stilling (natt) på institusjon fra 23.08.21 20,42 % vikariat på institusjon, med arbeid hver 3. helg fra dags dato til 01.09.22

Femundsmarka 50 år – jubileumsarrangement

I forbindelse med at Femundsmarka er 50 år blir det jubileumsarrangement i Elgå lørdag 21. august.

Hva skjer i kulturskolen?

Tilbudene skal utvides til et livslangt løp, fra 0-100 år. Så nå kan voksne også få plass på kulturskolen! Kulturskolen kan også gi tilbud til førskolebarn. Dette vårsemesteret har alle barn i barnehagene fått delta i digital småbarnssang.   

Velkommen til skolestart på EBUS mandag 16. august

Vi møtes ute i skolegården kl. 09.00 for å ta imot de nye 1. klassingene!

Kulturprisen for 2021 ble delt ut til Ane Helga Lykka

Ane Helga Lykka fikk sin velfortjeneste kulturpris på Engerdal setermuseum i forbindelse med spelet «Anna i Ødemarka».  Vi gratulerer!

Vannet i Engerdal Østfjell er nå friskmeldt

Etter resultat av nye vannprøver, er vannet i Engerdal Østfjell nå friskmeldt. Vannet er nå helt trygt å drikke.

Sametingsvalget 2021 - manntall

Manntallet for Sametingsvalget 2021 ligger ute til offentlig ettersyn i kommunehuset Enger til og  med 13. september 2021.

Abonnenter tilknyttet vannverket i Engerdal Østfjell

Det er påvist noen urenheter i vannet til vannverket i Østfjellet. Gjelder ikke J-feltet og Solheim. Engerdal kommune anbefaler at vann som skal brukes til drikkevann kokes.

Til toppen