Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer.

Se informasjon og aktuelt om korona her

Regler for innreise   Rules upon entry     Skjema innreiseregistering

Offentlig høring - gebyrregulativet for Engerdal kommune 2022

Engerdal kommunes gebyrregulativ for 2022 legges ut på høring med høringsfrist 14.12.2021.

Vi søker etter kokk til Fjellheimen leirskole

Ved leirskolen har vi ledig 30 % vikariat som kokk i perioden 10.01.22 til ca. 10.01.23.

Frivillighetens år 2022

I 2022 er det Frivillighetens år, og vi skal feire Norges viktigste lagarbeid! Alle lag, foreninger, frivilligsentraler, kommuner og andre samarbeidspartnere inviteres med til å synliggjøre og aktualisere frivilligheten, øke kjennskap og anerkjennelse og til å få flere med! Året er forankret i regjeringens Frivillighetsmelding. Det er Frivillighet Norge som har fått ansvaret for å planlegge og koordinere innsatsen rundt året. Det skal markeres fra nord til sør, på digitale og analoge flater og i både fysiske og digitale arrangementer. Vi gleder oss til å feire frivilligheten. Uten den stopper Norge opp!

Høring navnesak –skor/skår/skør i Engerdal

Språkrådet har tatt opp navnesak for naturnavnet Sagbekkskåra. Spørsmålet er om navnet skal skrives med å eller o.  Hvis det er noen som har innspill/uttalelser til denne saken ber vi om at dere sender disse til Engerdal kommune innen 15 desember.

På tide å bytte ut røykvarslerne dine?

Røykvarslere bør byttes ut etter 8-10 år. Har du sjekket hvor gamle dine røykvarslere er? Test røykvarslerne og bytt batteri på Røykvarslerdagen 1. desember.

HEME DINE - årets folkemusikkarrangør 2021

Heme dine ble årets folkemusikkarrangør 2021 under årets bransjetreffet Folkelarms prisutdeling torsdag kveld. Vi gratulerer!

Marja Mortensson er årets folkemusiker

Årets folkelarm priser ble delt ut i går og Marja Mortensson, som er fra Elgå i Engerdal, stakk av med selve hedersprisen under bransjetreffet Folkelarms prisutdeling torsdag kveld. Vi gratulerer!

Ønsketreet i Engerdal

I år som i fjor har du i desember mulighet til å glede et barn i en familie som sliter økonomisk, og som kanskje ikke selv har råd til julegaver til barna sine under juletreet. Fra mandag 29. november til fredag 17. desember vil dere finne anonyme gaveønsker hengende på ønsketreet hos Coop Prix Engerdal.

eFaktura-tjeneste

Fra 1. desember 2021 vil det bli en endring i opprettelse av eFaktura avtaler. Det vil ikke lenger være mulig å bestemme hvem du ønsker eFaktura fra.

Fakturering av kommunale eiendomsavgifter fra 1. januar 2022

Fra 1. januar 2022 tilbyr Engerdal kommune fleksibel fakturering av kommunale eiendomsavgifter. Dette betyr at du selv kan velge den terminbetalingen som passer best for deg og din husstand.