Viktig informasjon fra legetjenesten

Vi vil i desember og januar ha redusert kapasitet på legetjenesten. Kommunen har fått mange nye innbyggere og dette medfører økt press på helsepersonellet vårt. Vi har for tiden også utfordringer med vårt journalsystem. Ventetiden på ordinær konsultasjon hos fastlege er om lag 3-4 uker.

Bredbåndsutbygging trinn 2

Det er mange som lurer på hvordan det går med bredbåndutbyggingen. Her kommer en statusoversikt: Telenor med underleverandør OneCo er nå godt i gang med prosjektet. Inntil videre holder de den framdriftsplanen som er satt. Alle som har bestilt skal ha fått en bekreftelse på sin bestilling med estimert leveringsdato. Hvis det er noen som ikke har fått det ber vi at disse tar kontakt.

Ønsketreet julen 2022

I år som tidligere år har du i desember mulighet til å glede et barn i en familie som sliter økonomisk, og som kanskje ikke selv har råd til julegaver til barna sine under juletreet. Fra onsdag 23. november til fredag 16. desember vil dere finne anonyme gaveønsker hengende på ønsketreet hos Coop Prix Engerdal og Joker Drevsjø.

Biblioteket er stengt 6. desember

Biblioteket holder stengt tirsdag 6. desember grunnet kurs.

Endringer blant fast ansatte fra mai 2022 til november 2022

14 takket ja, 4 takket nei og 10 sa opp sin faste stilling i Engerdal kommune i perioden april 2022 til og med november 2022.

Vellykket besøk av Tore Halvorsen

Fredag 25. november var vi så heldig å få besøk av Tore Halvorsen som holdt to flotte konserter for oss. Konsertene var i regi av den kulturelle spaserstokken og var et samarbeid mellom Frivilligsentralen, Engerdal pensjonistforening og kulturavdelingen i kommunen.

Avlyst arrangement 1. desember i Fjellvang

Arrangementet:  Et godt liv hele livet handler ofte om å fortsette med mye av det du trives med i dag - Du må bare planlegge litt - er avlyst.  Det hadde dessverre meldt seg for få til arrangementet så vi er dessverre nødt til å avlyse.

Ledig stilling: sykepleier (natt) 67 % fast

Er du glad i eldre mennesker og samtidig faglig engasjert, ser muligheter, er opptatt av mestringsperspektiv og vil arbeide for å øke livskvaliteten til våre brukere? I denne stillingen vil du sammen med andre sykepleiere, helsefagarbeider og assistenter bidra til at våre pasienter får en trygg og meningsfull alderdom. Ved institusjon har vi ledig 67 % fast stilling som sykepleier natt (15 netter i en 6 ukers periode) fra medio januar 2023, med mulighet for utvidelse til 100 % fast.

Vinteren er høysesong for boligbranner – test røykvarsleren 1. desember

I våre 11 kommuner har det de siste fem årene vært 133 boligbranner. Røykvarsleren redder liv. Test røykvarslerne og bytt batteri ved behov på Røykvarslerdagen 1. desember. Røykvarslere bør testes jevnlig og hver gang du har vært bortreist over lengre tid. Det klart beste er å ha varslere som er seriekoblet.

Billettsalget til bygdekino 8.desember er åpent!

Nå kan du kjøpe billetter på forhånd til filmvisningene 8.desember og 12.januar. Filmene vil bli vist i Engerdalshallen.