Informasjon fra legetjenesten om korona-vaksinasjon

Alle personer over 65 år, pluss personer mellom 18-64 i risikogrupper og barn mellom 12-17 år med alvorlig grunnsykdom tilbys nå oppfriskningsdose 4.

Ledig stilling: pedagogisk leder 100 % fast - Drevsjø barnehage/mottaket

Under forutsetning av godkjenning, opprettes en ny avdeling ved Drevsjø barnehage. Vi søker derfor etter en Pedagogisk leder i 100 % fast stilling.

Ledig stilling: barne- og ungdomsarbeider 100 % fast - Drevsjø barnehage/mottaket

Under forutsetning av godkjenning opprettes en ny avdeling under Drevsjø barnehage. Vi søker derfor etter en barne- og ungdomsarbeider i 100 % fast stilling.

Kick off årets Tv-aksjon i Engerdal

Årets Tv-aksjon går av stabelen søndag 23. oktober. I Engerdal kickstarter vi og skaper ekstra blest om Tv-aksjonen tirsdag 4. oktober. Engerdal deltar i Innlandets arrangement – «Sprøyte-Løp for livet»

Engerdal barnehage på harejakt

Fredag 23. september dro 9 av de eldste barna og 3 voksne opp til Gløtsjøen for å være med på harejakt. Der ble de møtt av Frode, Wenche og Arja. Litt grått, disig vær og noe regn på natterstid ga oss ikke de største forhåpningene, men vi gikk i vei og håpet på det beste.

Åpen brannstasjon

Midt-Hedmark brann- og redningsvesen inviterer til åpen brannstasjon på Drevsjø, lørdag 24. september kl. 11-14.

Ledig stilling: informasjonsmedarbeider 100 % fast

Engerdal kommune er arbeidsgiver og drifter et statlig asylmottak på oppdrag fra UDI. Hovedoppgaven for mottaksdriften er å gi asylsøkere et sted å bo, samt bidra til at beboerne kan ivareta egen livssituasjon under mottaksopphold og forberede de på retur til hjemlandet eller bosetting i Norge. For snarlig tiltredelse har vi ledig 100 % fast stilling som informasjonsmedarbeider ved mottaket.

Ledig stilling: barnefaglig medarbeider 100 % fast

Engerdal kommune er arbeidsgiver og drifter et statlig mottak på oppdrag fra UDI. Hovedoppgaven for mottaksdriften er å gi asylsøkere et sted å bo, samt bidra til at beboerne kan ivareta egen livssituasjon under mottaksopphold og forberede de på retur til hjemlandet eller bosetting i Norge.  For snarlig tiltredelse har vi ledig 100 % fast stilling som barnefaglig medarbeider ved mottaket.

Ledig stilling: miljøarbeider/fagarbeider - 5 faste stillinger deltid/heltid

Ledig stilling: miljøarbeider - 2 faste deltidsstillinger