Vi søker folk til å plante skog på Østlandet

Glommen Mjøsen Skog SA søker folk til å utføre skogplanting i vår/sommer, blant annet i Engerdal.

Status korona – 6. april 2021

Takk til alle dere som fulgte smittevernreglene, også i påska.  Vi har akkurat nå ingen smittede i Engerdal.

Ny ordning for klimarådgiving på gårdsbruk

Bønder i Innlandet kan fra søknadsomgangen 2021 søke tilskudd til klimarådgiving gjennom regionale miljøtilskudd (RMP). Rammene for tilskuddsordningen er nå fastsatt.

Norskprøve for innvandrere

Engerdal voksenopplæringssenter arrangerer nasjonale prøver i norsk og samfunnskunnskap.

Status rapport Covid-19 - 29.03.2021

Kommunelegen opplyser at det ikke er påvist nye tilfeller av Covid-19 i Engerdal siden tirsdag 23.3.​

Vi søker etter ny kommunedirektør - søknadsfrist 16.04.21

Vi kan tilby en interessant jobb med konkurransedyktige betingelser i en innlandskommune med flott natur og stolt historie. Innbyggerne er kjent for å være positive, kreative og inkluderende.

Påskeinformasjon fra Engerdal kommune

Vi ønsker alle våre påskegjester velkommen til Engerdal kommune, men ber om at råd og anbefalinger som du kan lese mer om her etterleves.​

Lavere eiendomsskatt på landbrukseiendommer med boliger

Sakkyndig nemd i Engerdal vedtok den 22. mars å gjeninnføre reduksjonsfaktoren på 0,6 % av eiendomsskattetaksten for 2021, slik den har vært de siste årene. Det betyr at eiendomsskatten for landbrukseiendommer med våningshus og andre boliger reduseres tilsvarende de senere årenes reduksjon.

Status vaksinering i Engerdal kommune

Enhet helse og velferd får en del spørsmål fra befolkningen angående vaksinering. Vi har stor forståelse for at flere av dere er utålmodige.  Vi ser derfor behovet for å komme med noen presiseringer.​

Ikke mulig å kjøre til Blakksjøen og Hognsjøen – «isfiskekjøring» for de med varig funksjonshemming

Etter endringer i Kvisleflået og Hovdlia naturreservat blir det fra forvaltningsmyndighetene ikke gitt dispensasjon for å kjøre gjennom naturreservat. For å komme til Blakksjøen og Hognsjøen kjøres det gjennom naturreservatet.  Les mer i artikkelen.