Nofima.no
Surdeig grunnkurs (digitalt)
Kurset tar for seg grunnleggende teori om oppstart av surdeig/spontansurdeig, kunnskap som kan være avgjørende for å lykkes med surdeig.
Dato: 29. august 2023 - kl 10:00-13:00 Påmeldingsfrist: 24. august 2023
Kontaktperson: Fredrik Andresen, fredrik.andresen@nofima.no
For mer informasjon klikk her
Surdeig – litt videre
På dette kurset ser vi nærmere på det grunnleggende innenfor surdeig og praktisk bruk av surdeig i bakeriet. Videregående kurs i surdeigsbaking som går over to dager, og er en kombinasjon av praksis og teori.
Dato: 5.-6. september 2023 Påmeldingsfrist: 29. august 2023
Kontaktperson: Fredrik Andresen, fredrik.andresen@nofima.no
For mer informasjon klikk her
Nettkurs: Lær om pakking og merking av egne lokalmatprodukter
Benytt anledningen til å få en personlig forståelse for hvordan du skal næringsberegne dine produkter etter gjeldende krav.
Dato: 5. september 2023 - kl 10:00-14:00 Påmeldingsfrist: 1. september 2023
Kontaktperson: Tom Chr Johannessen, tom.chr.johannessen@nofima.no
For mer informasjon klikk her
Kurs i norsk og internasjonal spekematproduksjon
Dette kurset vil ta for seg produksjon og teori av «nye» og tradisjonelle spekematprodukter, og hva som er de største ulikhetene på spekemat i land vi ønsker å sammenligne oss med.
Dato: 12.-13. september 2023 Påmeldingsfrist: 30. august 2023
Kontaktperson: Tom Chr Johannessen, tom.chr.johannessen@nofima.no
For mer informasjon klikk her
Syltetøy- og geléproduksjon
Du får grunnleggende kompetanse om syltetøy- og geléproduksjon, og hvordan du kan oppnå stabile og gode produkter.
Dato: 20.-21. september 2023 Påmeldingsfrist: 12. september 2023
Kontaktperson: Cecilia M. Kippe, cecilia.kippe@nofima.no
For mer informasjon klikk her
Innførinskurs i baking
Dette er et kurs for nybegynnere der man ser på det grunnleggende i bakefaget. Hovedinnhold vil ligge på generell bakekunnskap og baketeknikker. Dagene vil hovedsakelig bestå av praktisk baking med noe teori.
Dato: 26.-27. september 2023 Påmeldingsfrist: 14. september 2023
Kontaktperson: Fredrik Andresen, fredrik.andresen@nofima.no
For mer informasjon klikk her
Introduksjon i mattrygghet og HACCP for serveringsbedrifter og kaféer (digitalt)
For alle som håndterer mat profesjonelt er det helt avgjørende at maten ikke påfører sykdom til de som spiser den. Kurset gir kunnskap om risko ved egen produksjon og hvordan god tilrettelegging av hygiene er nødvendig.
Dato: 17. oktober - kl 10:00-13:00 Påmeldingsfrist: 13. oktober 2023
Kontaktperson: Gro H. Kleiberg, gro.h.kleiberg@nofima.no
For mer informasjon klikk her
Kurs i mattrygghet og HACCP
Dette er et heldagskurs på Nofima. Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP-metoden. Dette kurset går mer i dybden enn det digitalet kurs i oktober.
Dato: 2. november 2023 Påmeldingsfrist: 27. oktober 2023
Kontaktperson: Gro H. Kleiberg, gro.h.kleiberg@nofima.no
For mer informasjon klikk her
|