Aktuelt

Velkommen på konsert i Framnes i kveld!

I kveld kl. 19.00 er det igjen duket for konsert i lokalet Framnes i Engerdal. Vi får denne kvelden besøk av den svært anerkjente trioen The Nordic Fiddler´s Bloc. I forkant av denne konserten er vi heldige å få høre flotte innslag av elever fra Engerdal kulturskole, og etter konserten blir det dans til Engerdal spellemannslag, Rendalen spellemannslag og Engerdal trekkspillklubb.

Ledige miljøarbeiderstillinger på akuttmottaket

I perioden 25.04.22-30.09.22 har vi ledig 3 midlertidige miljøarbeiderstillinger inntil 100 % ved Engerdal akuttmottak, beliggende på Drevsjø.  Hovedoppgaven for mottaksdriften er å gi asylsøkerne et sted å bo, samt bidra til at beboerne kan ivareta egen livssituasjon under mottaksopphold og forberede de på retur til hjemlandet eller bosetting i Norge. Engerdal kommune er arbeidsgiver og drifter Engerdal akutt mottak på oppdrag fra UDI. Det er 200 plasser ved mottaket.

Undersøkelse til mat- og drikkeprodusenter i SITE

Er du mat-/dikkeprodusent innen SITE-området (Sälen, Idre, Trysil, Engerdal) og vil nå ut til en ny målgruppe? Da håper vi du er med på denne undersøkelsen

Har du Dovett?

Vi har store problemer med at det blir kastet ting i toalett/avløp som ikke skal dit. Engangskluter, våtservietter, q-tips, bleier og bind skal ikke i toalettet. Dette skaper store problemer med tette avløp og pumper som havarerer.

Bokbad på biblioteket

Det blir bokbad på biblioteket mandag 2. mai kl. 13.00. Elisabeth K. Johansen bokbader Levi Henriksen. Det blir også signering og boksalg. Gratis inngang.

Akuttmottaket har behov for mer utstyr

I forbindelse med at flyktningene kommer til akuttmottaket trengs det mer utstyr.

Tre har søkt på stillingen som helsesykepleier

Tre kvinner har søkt på 100 % fast stilling som helsesykepleier i Forebyggende rehabilitering.  

Fagkonsulent/ museumsformidler i 100% stilling i Sørsamisk kultur og historie

Anno museum søker fagkonsulent/ museumsformidler i 100% stilling i Sørsamisk kultur og historie. Stillingen vil ha Blokkodden villmarksmuseum på Drevsjø i Engerdal kommune som sitt primære arbeidssted og vil være tilknyttet Anno Trysil Engerdal museum som er en av seksjonene ved avdeling Anno Glomdalsmuseet.

Det har begynt å komme flyktninger til Engerdal Akuttmottak

De første flyktningene har nå begynt å komme. Disse er fordelt på Femundtunet og Drevsjø.  Det er UDI som bestemmer hvor flyktningene skal plasseres.

Privatpraktiserende fysioterapeut med driftsavtale

Babak Balouch er privatpraktiserende fysioterapeut med driftsavtale ved Engerdal fysikalske institutt.  Han er ikke en del av kommunens ansatte.  Hvis du trenger å kontakte han skal det ikke ringes til Engerdal Helsesenter men til eget telefonnummer. Han treffes på telefon 99 09 09 92.  Dere som vil kontakte privatpraktiserende fysioterapeut skal ikke ringe kommunens telefon på helsesenteret.

Til toppen