Aktuelt

Grenseoverganger i Innlandet

Kommunen opplever nå økende antall henvendelser om grensepassering. Det er ikke opp til Engerdal kommune å avgjøre når grenseovergangene til Sverige åpner.

Gratis høstferieaktiviteter for elever i 5.-10. trinn

Kommunen har fått midler til å tilby gratis aktiviteter i høstferien. Elevene i 5.-10. trinn kan få velge mellom hiphopcamp, friluftscamp og kinotur til Tynset.  Påmeldingsfrist er 4. oktober. 

Informasjon om redusert kapasitet på legesenteret

På grunn av overgang til nytt pasientjournalsystem vil legesenteret på Drevsjø være stengt for ordinære pasienter/laboratoriefunksjoner fredag 1. oktober. Det vil heller ikke være bemannet telefon denne dagen, dette gjelder også mandag 4. oktober fram til klokken 13.00. Ved øyeblikkelig hjelp, ring 113 eller legevakt 116117.

Norge går over til normal hverdag med økt beredskap

Lørdag 25. september 2021 klokken 16.00 går vi over til en normal hverdag med økt beredskap. Dette betyr at alle restriksjoner innenlands fjernes, med unntak av kravet om å gå i isolasjon hvis du er syk med Covid-19. Meteren gjelder ikke lenger og vi kan da være sammen på samme måte som tidligere. 

Høring - revidering av forskrift om snøscooterløyper i Engerdal kommune

Engerdal kommune sender ut revidering av forskrift om snøscooterløyper på høring og offentlig ettersyn i 6 uker.

Nå blir det ny hagestue på helse og omsorgsenteret

Vi er i gang med å bygge ny hagestue på helse og omsorgssenteret på Drevsjø.  Vi har fått midler fra Statsforvalteren som gjør dette mulig.

Kunngjøring –vedtatt planprogram for reguleringsplan for adkomstvei Hyllsjøen

Formannskapet fastsatte i møte 25.08.21 planprogram for reguleringsplan for adkomstvei Hyllsjøen.

Fv 217 Elvbrua stenges i korte perioder neste mandag og tirsdag

Innlandet fylkeskommune melder om de  dessverre må  stenge Elvbrua for trafikk i korte perioder inntil 1 time om gangen mellom kl 07:00 og 19:00, mandag og tirsdag i neste uke, 27. – 28.09.2021.

Åpning av lesekiosken ved Drevsjø Camping

Lesekiosk nr.98 ble i dag offisielt åpnet ved Drevsjø Camping. Bibliotekaren holdt en kort tale før kiosken ble åpnet med god hjelp av Drevsjø Barnehage. Barna har kvalitets sjekket bøkene og det var mye spennende der.

Skoglekene – elevene fra EBUS vant!

6.klasse lagde en flott utstilling og kvalifiserte seg til Skoglekene i vår. Nå i høst har de vært i Elverum og konkurrert i finalen sammen med 15 skoler fra hele landet, og elevene våre vant og vi gratulerer!

Til toppen