Ny påmeldingsfrist til kinoturen

Grunnet lite påmelding til kinoturen til Tynset fredag 15. oktober, utvider vi fristen for påmelding til søndag 10. oktober.

Grensene åpner natt til 6. oktober

Regjeringen har bestemt at alle grenseoverganger til Norge skal åpnes samtidig ved midnatt, natt til 6. oktober.

Grensene åpner innen 6. oktober

Alle grenseoverganger i Innlandet skal åpnes samtidig, det vil si innen 6. oktober. Krav om test på grensen videreføres for reisende som kommer fra områder med karanteneplikt og uvaksinerte. Alle fullvaksinerte slipper karantene og testing.

Hva gjør du når du får luftveissymptomer?

Norge har gjenåpnet, men hva gjør du hvis du får luftveissymptomer? FHI har laget en skjematisk oversikt over hvordan man forholder seg som henholdsvis barn og voksen ved luftveissymptomer. Reglene gjelder for alle, også de som er vaksinert eller har gjennomgått Covid-19.

Grenseoverganger i Innlandet

Kommunen opplever nå økende antall henvendelser om grensepassering. Det er ikke opp til Engerdal kommune å avgjøre når grenseovergangene til Sverige åpner.

Gratis høstferieaktiviteter for elever i 5.-10. trinn

Kommunen har fått midler til å tilby gratis aktiviteter i høstferien. Elevene i 5.-10. trinn kan få velge mellom hiphopcamp, friluftscamp og kinotur til Tynset.  Påmeldingsfrist er 4. oktober.

Informasjon om redusert kapasitet på legesenteret

På grunn av overgang til nytt pasientjournalsystem vil legesenteret på Drevsjø være stengt for ordinære pasienter/laboratoriefunksjoner fredag 1. oktober. Det vil heller ikke være bemannet telefon denne dagen, dette gjelder også mandag 4. oktober fram til klokken 13.00. Ved øyeblikkelig hjelp, ring 113 eller legevakt 116117.

Norge går over til normal hverdag med økt beredskap

Lørdag 25. september 2021 klokken 16.00 går vi over til en normal hverdag med økt beredskap. Dette betyr at alle restriksjoner innenlands fjernes, med unntak av kravet om å gå i isolasjon hvis du er syk med Covid-19. Meteren gjelder ikke lenger og vi kan da være sammen på samme måte som tidligere.

Høring - revidering av forskrift om snøscooterløyper i Engerdal kommune

Engerdal kommune sender ut revidering av forskrift om snøscooterløyper på høring og offentlig ettersyn i 6 uker.

Nå blir det ny hagestue på helse og omsorgsenteret

Vi er i gang med å bygge ny hagestue på helse og omsorgssenteret på Drevsjø.  Vi har fått midler fra Statsforvalteren som gjør dette mulig.