Vi har ledig stilling som arbeidsleder i bolig

Stillingen er 50 % fast og er kombinert arbeidsleder/BPA, med turnus og administrative oppgaver.  Søknadsfristen er 28. september 2021.

Stortingsvalget 2021

I dag var siste innspurt på forhåndsstemming i Engerdal og vi kan melde om rekorddeltakelse.  På valgdagen mandag 13. september er det mulig å stemme i kommunehuset Enger i Engerdal sentrum og på Biblioteket på Drevsjø.

Status koronavaksinering pr 10.09.2021

Vi har nå satt 1.825 doser totalt. 872 innbyggere har fått 1. dose og 791 er nå fullvaksinert.

Lesekiosk på Drevsjø

Engerdal folkebibliotek blir stolt fadder til Lesekiosk 98 ved Drevsjø Camping. 17.09 kl 13.00 blir det offisiell åpning ved Drevsjø Camping.

Informasjon om vaksinering av ungdom 12 - 15 år

Regjeringen har besluttet å følge FHI sine anbefalinger om å tilby koronavaksinasjon til barn i alderen 12-15 år. Engerdal kommune vil organisere vaksineringen på EBUS i samarbeid med skoleledelsen.

Kommunestyremøte onsdag 8. september sendes på webtv

Vi skal ha kommunestyremøte i morgen onsdag 8. september kl 09.00 i Engerdal Samfunnshus.  Møtet er ikke åpent for publikum pga smittevernhensyn.  MEN;  du kan høre møte via kommunetv.

Trygt hjem for ungdom

Nå kan ungdom fra Innlandet i alderen 15-21 år komme seg trygt hjem i helgene. Taxituren koster kun 69 kroner per person.

Tusen takk fra helse og velferd

Dette er en takk til deg som har gått på jobb når det store flertallet har tatt sommerferie. Til deg som har tatt vakter til alle døgnets tider, vasket, vaksinert, kokkelert og vist omtanke. Takk til alle våre sommervikarer som har bidratt i helse og velferd gjennom sommeren 2021.

Friluftslivets uke 4. – 12. september

Lørdag 4. september til søndag 12. september er det Friluftslivets uke, og vi gleder oss til den tjuvstarter med aktivitetsdagen til pensjonistforeninga onsdag 1. september. Her er det mange spennende aktiviteter å være med på.

Eldre ut på middag

Med midler fra Statsforvalteren Innlandet og i samarbeid med Engerdal Frivilligsentral inviterer vi hjemmeboende over 65 ut på middag!