Fakturering av kommunale eiendomsavgifter fra 1. januar 2022

Fra 1. januar 2022 tilbyr Engerdal kommune fleksibel fakturering av kommunale eiendomsavgifter. Dette betyr at du selv kan velge den terminbetalingen som passer best for deg og din husstand.

Tilskudd til inkludering av barn og unge - utlysning for 2022

Barn og unge skal få delta på fritidsaktiviteter selv om foreldrene har dårlig råd. Offentlige instanser, lag og foreninger og private kan søke om tilskudd.

Informasjon om vaksinasjon

Regjeringen har besluttet at alle over 65 år bør få tilbud om oppfriskningsdose før jul. Engerdal kommune er godt i gang med vaksinering av de eldste innbyggerne i vår kommune.

Fastsatt planprogram for Tangen Hyttefelt ID 2020-0400 - Engerdal kommune

I medhold av plan- og bygningslovens § 12-9 har Engerdal formannskap den 03.11.2021 behandlet og vedtatt planprogram for Reguleringsplan for Tangen hyttefelt.

Velkommen til Engerdal og tilflytterkveld

Det har tidligere vært en tradisjon i hvordan nye engerdøler i kommune blir ønsket velkommen. Av forskjellige årsaker har dette dessverre ligget i dvale siden desember 2018. Nå er kommunen i gang igjen med hyggelige gester til tilflyttere.

Status smitte 16.11.2021

Det er ikke påvist nye tilfeller av Covid 19 gjennom helgen. Det betyr at det nå er 3 personer som sitter i isolasjon i vår kommune, resterende er ute av isolasjon og friskmeldt.

Smittestatus pr 12.11.2021

Kommunelegen bekrefter at det i løpet av uke 45 er påvist 7 nye tilfeller av Covid-19 i vår kommune. 4 personer er i isolasjon.

Informasjon om selvtest

En selvtest er en antigen hurtigtest, som du tar på deg selv. Denne testen sidestilles med andre testmetoder i de fleste situasjoner. Engerdal kommune har selvtester til utlevering for de som ønsker å teste seg. Disse hentes på legesenteret i ordinær åpningstid.

Svømmebassenget åpnes for offentlig bad mandag 15. november

På grunn av lav bemanning holder folkebadet oppe kun én dag i uken, men vi vil vurdere utvidelse av tilbudet i løpet av desember måned.

Laboratoriet på Drevsjø helsesenter stenges 11. og 12. november

Vi må dessverre meddele at på grunn av sykdom må vi stenge laboratoriet i dag og i morgen.  Øyeblikkelig hjelp vil likevel bli prioritert.