Aktuelt

Vi søker etter flere tilkallingsvikarer til kjøkkentjenesten

Vi har behov for tilkallingsvikarer i kjøkkentjenesten på institusjon, både kokk og assistenter.

Det er økt smitte i forhold til korona

Vi ser at det er litt korona i omløp igjen, og ønsker i den forbindelse å gå ut med en påminnelse til befolkning og tilreisende. 

Kunngjøring av mindre endring av reguleringsplan - Gammelsetra hytteområde i Engerdal kommune

I medhold av plan og bygningsloven § 12-14 vedtok formannskapet i Engerdal kommune i møte den 14.06.2022 mindre endring av reguleringsplan for Gammelsetra hytteområde (PlanId 20190200). 

Høring og offentlig ettersyn av forslag til ny reguleringsplan for Solheim Hyttegrend i Engerdal kommune

I medhold av plan og bygningsloven § 12-10 vedtok Formannskapet i Engerdal kommune i møte den 14.06.2022 å sende forslag til reguleringsplan for Solheim hyttegrend (PlanId 20210100) på høring og offentlig ettersyn

Ledig stilling: lærlingplass i helsearbeiderfaget

Engerdal kommune har 1 ledig lærlingplass fra høsten 2022 for deg som ønsker å bli helsefagarbeider. Er du interessert? Send en søknad, det er lurt å være tidlig ute! 

Ny ordfører og varaordfører i Engerdal

Ordfører Line Storsnes blir fraværende en god stund i forhold til svangerskapsrelaterte årsaker og varaordfører Terje Langfloen skal fungere som ordfører og Linda Nathalie Foss som varaordfører.  Vi ønsker alle lykke til!

Storviltjegerens ansvar - mer enn du tror..

Fredag 17. og lørdag 18. juni 2022 er det kurs i Trysil. Pensumet tilfredsstiller også krav til jaktlederkurs.

KOPPARFEST - bli med på kurs/workshop/dugnad

Helga 28.-31. juli er da det skjer – Kopparleden skal endelig få til ei helg med sosialt og faglig påfyll! Det er virkelig en gavepakke av en kurshelg så det er bare å velge og vrake, og melde deg på det du har lyst til - og det er så og si gratis, kun en kursavgift/medlemsavgift på kr 100,-.

Tiltaksprisen er tildelt Drevsjø veterinærkontor

I sitt møte i dag har tiltaksnemnda i Engerdal tildelt Tiltaksprisen for 2022 til Drevsjø veterinærkontor.  Vi gratulerer med prisen!

Har du et beredskapshode og gjerne vil bidra inn i et samfunnsviktig oppdrag?

Vi søker en fremtidsrettet og utviklingsorientert avdelingsleder beredskap i Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS. Avdelingen har ansvaret for den totale beredskapen i selskapet for våre 11 eierkommuner. Vår visjon er «Ledende på trygghet – inn i fremtiden». Er du vår kandidat til å ta utfordringen med å lede en solid og mangfoldig beredskapsstyrke mot fremtidens utfordringer? Endringsledelse, planlegging, struktur og analytisk tilnærming bør være ord som du motiveres av.

Til toppen