Aktuelt

Ledig stilling: administrativ stilling 100 % svangerskapsvikariat - Engerdal mottak

Engerdal kommune er arbeidsgiver og drifter et statlig asylmottak på oppdrag fra UDI. Hovedoppgaven for mottaksdriften er å gi asylsøkere et sted å bo, samt bidra til at beboerne kan ivareta egen livssituasjon under mottaksopphold og forberede de på retur til hjemlandet eller bosetting i Norge. For snarlig tiltredelse har vi ledig administrativ stilling - 100 % svangerskapsvikariat ved Engerdal mottak.

Ledig stilling: legevaktslege - midlertidig - 2. gangs utlysning

Engerdal kommune, enhet for legetjenester har ledig stilling som legevaktslege. Vi har egen legevakt, hvor kommunalt tilsatte leger deltar i felles legevaktstjeneste.

Ønsker du å motta varsel fra kommunen ved manglende veterinærvakt?

Dyreeiere kan nå få varsel per SMS når det ikke er veterinær tilgjengelig på kveld og helg i Engerdal.

Ladestasjonen er flyttet og igjen klar for bruk!

Ladestasjonen i Engerdal sentrum, er denne uka flyttet til ny lokasjon inne på samme parkeringsområde.  Flyttingen har gått etter planen, og ladestasjonen er nå igjen klar for ladeglade kunder.

Ledig stilling: Brukerstyrt personlig assistent 11,5 t pr uke fast

Vi har ledig for snarlig tiltredelse Brukerstyrt personlig assistent (BPA) 11,5 t pr uke, fast ansettelse (ca. 30 %). Funksjonshemmet mann i 50-åra søker en eller flere assistenter, som kan og vil bistå i ei aktiv fritid. Jakt, fiske, friluftsliv, bridge og idrett er hovedinteressene.

Velkommen på bygdekino 8.desember

Engerdal kommune ønsker velkommen til bygdekino 8.desember i Engerdalshallen. Det vil bli vist to filmer denne kvelden. Det vil være mulig å bestille billetter 14 dager i forkant. Vi legger ut info på hjemmeside og Facebook når billettsalget åpner.

Oppfriskningsdose til aldersgruppen 18-64 år

FHI åpner nå opp for at aldersgruppen 18-64 år, uten underliggende sykdom,  kan få en fjerde oppfriskningsdose av koronavaksine.

Vinnere på stolpejakt 2022 i Engerdal

I år har vi hatt 637 registrerte stolpejegere her i kommunen og det har vært utført hele 9131 stolpebesøk – så gøy at mange benytter seg av tilbudet vårt!

Tusen takk til alle 89 stk som har deltatt på Trimpoeng sommer/høst 2022!

Vi syns det er veldig gøy at så mange benyttet seg av folkehelsetiltaket vårt, og vi håper at mange har oppdaget nye perler rundt omkring i kommunen vår. Og nå har vi kåret vinnerne.

Ladestasjon i Engerdal vil være ute av drift på grunn av flytting

Ladestasjonen i Engerdal sentrum vil være ute av drift fra mandag 21.11.2022 kl. 07.30 til og med fredag 25.11.2022 kl. 15.00.  Årsaken til denne driftsstansen på anlegget, er at hele ladestasjonen skal flyttes til en annen lokasjon på samme parkeringsområde.