Aktuelt

Et godt liv hele livet handler ofte om å fortsette med mye av det du trives med i dag - Du må bare planlegge litt

Engerdal kommune inviterer til informasjonskveld  i   Samfunnshuset Fjellvang , 01 desember kl. 1800-2000  for kommunens innbyggere over 55 år med et spennende program.

Ledig stilling: assisterende kommunedirektør 100 % fast

Liker du å skape struktur og system i en hverdag i endring? Er du god på prosesser som kan bidra til bedre løsninger? Stillingen innebærer ledelse av fagområdene; Arkiv, Politisk sekretariat, HR/Personal, Samfunns- og organisasjonsutvikling, Næringsutvikling og Kontor- og Innbyggerservice. Vi har ledig 100 % fast stilling som assisterende kommunedirektør fra 1. januar 2023.

Samarbeidsforum for sang og musikk i Engerdal

Engerdal Sang- og musikkråd vedtok på årsmøtet i 2020 at rådet legges ned og erstattes av et samarbeidsforum organisert av Engerdal kommune.  Vi inviterer derfor til møte onsdag 23. november kl. 19.00 for å informere og diskutere praktisk oppfølging av dette.  Alle interesserte aktører og utøvere er velkommen til å delta.

Advenstkonsert med Tore Halvorsen

Fredag 25. november kl 18.00 i Framnes blir det adventskonsert med Tore Halvorsen. Arrangør er Engerdal pensjonistforening, Engerdal Frivilligsentral og Engerdal kommune. Konserten er gratis og alle er hjertelig velkommen!

Duoen Sigrid Stubsveen og Johanne Løkengard Mjøs med plateslipp

Fredag 18. november avslutter vi Hemoms første år med konsert, stor dansefest, pøb og en skikkelig festkveld i Framnes i Engerdal. Duoen Johanne Mjøs og Sigrid Stubsveen har plateslippkonsert i Framnes fredag 18. november.  Det vil også bli dansefest med Happy Skvett og lokale spelmannslag og pøb og matservering.

Ledig stilling: lønnskonsulent 50 % fast

Vi har ledig 50 % fast stilling som konsulent innenfor fagområdet lønn, med snarlig tiltredelse.

Påminnelse: Informasjon om årets influensavaksinering

Vi minner om at det fremdeles er mulig å ta vaksine mot influensa og pneunomkokk.  Helsemyndighetene anbefaler at alle over 65 år, barn og voksne med underliggende kroniske sykdommer, gravide etter 12.svangerskapsuke og helsepersonell tar influensavaksinen.

Offentlig høring – Engerdal kommunes årsbudsjett 2023 og økonomiplan 2023-26

Årsbudsjett 2023 og økonomiplan 2023-26 legges ut på offentlig høring med høringsfrist 18. november 2022.  Høringer mottatt etter denne  fristen vil ikke bli tatt med videre i prosessen. Det vil si at mener du/dere noe om budsjett 2023 så høringsuttalelsen være kommet innen 18. november.

Nå kan bedrifter og enkeltmannsforetak søke kommunal strømstøtte

Kommunestyret har vedtatt å opprette en tilskuddsordning til lokale virksomheter med bakgrunn i de høye strømprisene.  Søknadsfrist er 13. november 2023.

Adventskalender psykisk helse 2022

Tradisjon tro blir det for tredje året gratis adventskalender til Engerdals befolkning.