Aktuelt

Trekantparken på Drevsjø

Her kommer en oppdatert status angående «trekantparken» på Drevsjø, som er et ledd i stedsutviklingsprosjektet på Drevsjø.

Spørreundersøkelse for kvinner i Engerdal

Ordfører og samfunnsutvikler vil kartlegge ønsker, behov og muligheter våre kvinnelige innbyggere har når det kommer til bolyst, gründermuligheter, bedriftsutvikling, sosiale nettverk og tilbud. Det er derfor utarbeidet en spørreundersøkelse for kvinner bosatt i Engerdal kommune i alderen 16-45 år.

Valgresultater og kandidatkåring Engerdal kommune

Etter at samtlige stemmer har blitt telt opp er fordelingen av medlemmer i kommunestyret slik:   Senterpartiet  6 mandater , Arbeiderpartiet  5 mandater og Høyre 4 mandater.

VALGDAG

I dag har 1. og 2. klasse hatt valg på skola, i og med at det er valgdag i dag. Barna kunne velge mellom følgende partier: Lekepartiet, Ryddepartiet, Dansepartiet og Filmpartiet. Vi hadde manntallslister, valgsedler, urne og stempel. Altså et ordentlig valg :-)  Ryddepartiet fikk dessverre 0 stemmer, og valgets vinner ble Filmpartiet med hele 12 stemmer. Det ble derfor film i siste økt.

Sjekke valgresultater Engerdal

Du som innbygger kan selv være med å sjekke valgresultater i Engerdal og ellers i hele landet.  Resultatet av valg er offentlige fra kl.  21.00 i kveld.

Valgstyret utvider åpningstidene i kommunehuset Enger på valgdagen

Valgstyret har vedtatt å åpne valglokalet i Enger (kommunehuset) kl 8.00 i stedet for kl 10.00 på valgdagen mandag 11.09.2023. Åpningstida i Enger vil derfor være 8.00-18.00. Valglokalet på Drevsjø (biblioteket) vil fremdeles ha tidligere vedtatt åpningstid, altså kl 10.00-18.00.

Kommunestyre- og fylkestingsvalget - åpningstider valgdagen 11. september 2023

Vi har to valglokaler hvor det kan stemmes på mandag;  Kommunehuset Enger og biblioteket på Drevsjø.   Valglokalene er åpner fra kl. 10:00 til 18:00.  Så presiserer vi;  Du som innbygger kan fritt stemme hvor du vil, det vil si at om du f.eks bor i Sømådal så kan du stemme både på Drevsjø og i Enger.  

For jorda, bedriftene og innbyggerne våre

Prosjektet SITE mobilitet - en smart, integrert og bærekraftig region er i gang. Det er et samarbeid mellom Sälen, Idre, Trysil og Engerdal.

Musikkverksted på kulturskolen

 

Ekstra utlysning – SMIL midler (Spesielle miljøtiltak i landbruket) Søknadsfrist: 30.09.2023

Engerdal kommune vedtok i SMIL og NMSK utvalget 10. mai 2023, en ekstra utlysning av tilskuddsordningen spesielle miljøtiltak i jordbruket (SMIL-midler). Dette med bakgrunn i gjenstående midler etter førstegangsbehandling.   

Til toppen