Ledig stilling: kirkeverge/daglig leder 50 % fast stilling

Vi har ledig stilling som kirkeverge/daglig leder fra 1. juni 2022, med arbeidssted i Engerdal. Kirkevergen/daglig leder er administrativ leder og skal lede virksomheten i henhold til lover og forskrifter, samt vedtak i kirkelig fellesråd.

Kurs: Bio- og solenergi i landbruket

Sted: Kommunehuset Folkvang, Lærerskolealèen 1, Elverum Møterom: Auditoriet Tid: Mandag 25. april kl. 18-21 Påmeldingsfrist: torsdag 21. april.  NB! kort frist.

Vi har ledig 50 % vikariat som helsefagarbeider

I hjemmesykepleien har vi ledig 50 % vikariat som helsefagarbeider i perioden 1. mai til 31. desember 2022.

Informasjon om stengt laboratorium på legesenteret

Som tidligere annonsert, minner vi om at laboratoriet på legesenteret holder stengt torsdag 21. april og torsdag 28. april.

Informasjon fra Engerdal Akuttmottak

Det verserer informasjon på sosiale medier at våre beboere på Engerdal Akuttmottak mangler både mat og nødvendige utstyr.  Dette medfører ikke riktighet.

Sommerjobbordning for ungdom

Er du født i 2005 kan du søke sommerjobb i kommunen. Får vi ikke nok søkere som er født i 2005, vil vi også kunne engasjere ungdommer født i 2006.

Vi har ledige helgestillinger på institusjon

Er du positiv og faglig engasjert, opptatt av mestringsperspektiv og vil arbeide for å øke livskvaliteten til våre brukere? Vi ønsker fagarbeidere til miljøer med fokus på utvikling, mestring og god omsorg. Er du den vi leter etter?

Engerdal Akuttmottak trenger instrumenter

Mottaket ønsker seg gjerne litt instrumenter til flyktningene som har kommet. Har du el-piano (gjerne med hodetelefon) som enten gis bort eller kan få lånes er det veldig fint.  Gitar, trommer og bass er også av interesse.

Gave til Engerdal Akuttmottak

For fjorten dager siden stod Aurora Søberg Nergaard (11 år), Mathea Søberg Nergaard (9 år) og Lea Ryen Storsveen (11 år) på Coop Marked i Søre Osen og solgte armbånd. Pengene hadde de bestemt skulle gå til de ukrainske flyktningene som skulle komme til mottaket på Drevsjø.

Velkommen på konsert i Framnes i kveld!

I kveld kl. 19.00 er det igjen duket for konsert i lokalet Framnes i Engerdal. Vi får denne kvelden besøk av den svært anerkjente trioen The Nordic Fiddler´s Bloc. I forkant av denne konserten er vi heldige å få høre flotte innslag av elever fra Engerdal kulturskole, og etter konserten blir det dans til Engerdal spellemannslag, Rendalen spellemannslag og Engerdal trekkspillklubb.