Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer.

Se informasjon og aktuelt om korona her

Status koronavaksinering

Abonnenter tilknyttet vannverket i Engerdal Østfjell

Det er påvist noen urenheter i vannet til vannverket i Østfjellet. Gjelder ikke J-feltet og Solheim. Engerdal kommune anbefaler at vann som skal brukes til drikkevann kokes.

Utdeling av kulturprisen til Ane Helga Lykka

Kulturprisen 2021 deles ut på Engerdal setermuseum ved EBUS kl 19.25 torsdag 5. august 2021.

Sommerstengt hos NAV Engerdal

NAV Engerdal vil i uke 31 og 32 være stengt for drop-in og er kun åpent for avtalte møter.

Smittesituasjon i Engerdal pr 29.07.2021

Kommunelegen bekrefter at alle 7 som har vært isolert med Covid-19 smitte nå er friskmeldt. Vi har dermed ingen smittetilfeller i kommunen og heller ingen som sitter i smittekarantene.

Elektronisk valgkort ved Stortings- og Sametingsvalget 2021

I år får de fleste velgerne i Engerdal valgkortet sitt digitalt. Velgere som har reservert seg mot digital kommunikasjon med det offentlige, får valgkortet på papir via brevpost som før. Dette gjelder også dere som ikke har benyttet ID-porten de siste 18 måneder.

Oppdatert smittestatus pr 23.07.21

Kommunelegen bekrefter at ytterligere en person i Engerdal er smittet av covid-19. Vedkommende er husstandsmedlem til allerede smittet person og satt allerede i karantene. Smittetilfellet utløser dermed ingen nye nærkontakter.

Ny flaggstang på helse og omsorgssenteret

Helse og omsorgssenteret har fått en flaggstang til, og vi har fått kjøpt inn to nye flagg. Ekstra stas er det nå at vi endelig har fått på plass det samiske flagget.

Smittestatus i Engerdal pr. 22.07.2021

Det er ikke påvist nye tilfeller av Covid-19 i vår kommune siden tirsdag. Vi har fortsatt 6 bekreftet smittede som sitter i isolasjon. Kommunelege bekrefter at alle er smittet med Delta varianten.

Oppdatert smittestatus 20.07.2021

Kommunelege Ilona Pliadiene bekrefter at ytterligere en person er smittet av Covid-19 i Engerdal. Smittesporing er gjennomført og det er avdekket 6 nye nærkontakter.

Oppdatert informasjon om smittestatus

Legetjenesten bekrefter at 4 nærkontakter i samme husstand som siste smittetilfelle nå har avlagt positive prøver. Dette medfører ingen nye nærkontakter i karantene, men det betyr at vi nå har 5 smittetilfeller i Engerdal kommune. Alle 5 er satt i isolasjon av kommunelegen.