Påminnelse: Informasjon om årets influensavaksinering

Vi minner om at det fremdeles er mulig å ta vaksine mot influensa og pneunomkokk.  Helsemyndighetene anbefaler at alle over 65 år, barn og voksne med underliggende kroniske sykdommer, gravide etter 12.svangerskapsuke og helsepersonell tar influensavaksinen.

Offentlig høring – Engerdal kommunes årsbudsjett 2023 og økonomiplan 2023-26

Årsbudsjett 2023 og økonomiplan 2023-26 legges ut på offentlig høring med høringsfrist 18. november 2022.  Høringer mottatt etter denne  fristen vil ikke bli tatt med videre i prosessen. Det vil si at mener du/dere noe om budsjett 2023 så MÅ høringsuttalelsen være kommet innen 18. november.

Nå kan bedrifter og enkeltmannsforetak søke kommunal strømstøtte

Kommunestyret har vedtatt å opprette en tilskuddsordning til lokale virksomheter med bakgrunn i de høye strømprisene.  Søknadsfrist er 13. november 2023.

Adventskalender psykisk helse 2022

Tradisjon tro blir det for tredje året gratis adventskalender til Engerdals befolkning.

Vellykket markering av verdensdagen for psykisk helse i Fjellvang

Ca. 80 personer tok turen til Fjellvang onsdag 19. oktober for å høre på Jan Kåre Heiberg og Simen Bækken som sommeren 2020 gikk Norge på tvers med 20 hunder. De fortalte og viste film fra sin ferd gjennom landet, og på en humoristisk og fin måte fikk vi innblikk i både oppturer og nedturer.

Sikker hverdag - tenk på din trygghet

Neste uke er det den landsomfattende «Egenberedskapsuken» hvor vi ønsker at alle skal tenke i gjennom sin egen beredskap. Tenk på hvilke farer og ulykker som kan ramme deg hjemme, og forbered deg best mulig. Hvis strømmen blir borte eller du blir isolert av været i flere dager, bør du være rustet til å klare deg selv i minst tre døgn.

Tilskudd til inkludering av barn og unge

Målet med tilskuddsordningen er å legge til rette for at alle barn og unge skal ha mulighet til mestring og samfunnsdeltakelse. Tilskuddsordningen skal bidra til utvikling av åpne møteplasser, deltakelse på ferie- og fritidsaktiviteter og fullføring av utdanningsløp.

ENGERDAL!!

Tusen takk for deres fantastiske giverglede og raushet i forbindelse med årets TV-aksjon.

3-partssamarbeid i Engerdal

13.september 2022 var representanter fra  3-partssamarbeidet som er etablert i Engerdal tilstede på Kommunalkonferansen 2022. Her hadde vi en orientering  om vårt 3-partssamarbeid og hvordan vi har benyttet 3-partssammarbeid i prosjektet «Engerdal mot 2025».

TV-aksjon 2022

Vi nærmer oss selve TV-aksjonens innsamlingsdag som er søndag 23. oktober.  Vi minner om at dere som skal ut å gå med bøsser kommer til kommunehuset Enger og henter bøssen innen torsdag kl 15.30.