Aktuelt

Engerdal kommune ønsker innspill på retningslinjer for tildeling av tilskudd til lag, foreninger og arrangementer

Det er i budsjettet for 2024 avsatt kr 120 000,- til tilskudd til lag og foreninger og 80 000,- til arrangementer. Formannskapet ønsker å få synspunkter/endringsforslag etc fra aktuelle søkere, lag, foreninger og arrangører som kan tas med i realitetsbehandlingen av retningslinjene.

Snøscooterløyper – Frist for å melde ønsker om tilførselsløyper

Engerdal kommune har registrert at det ønskes tilførselsløyper til skuterledene i kommunen. Formannskapet har nå vedtatt prinsipper for hva som kan tillates, og dette er en kartlegging av hvilke tilførselsløyper som kan bli aktuelle å vurdere.  

Melding til hundeeiere om å være aktsomme i påsken

Engerdal kommune ønsker å minne hundeeiere om deres ansvar og plikter i forhold til hundehold, spesielt med tanke på den kommende påskeferien og den forestående overgangen til ordinær båndtvang fra 1. april.

Undersøkelse rundt interessen for treningssenter i Engerdal sentrum

Vi går med en drøm om å etablere «døgnåpent» treningssenter i Engerdal sentrum, hvis det er nok interesse. Dette er kun aktuelt å realisere, hvis man har nok mennesker som vil bruke senteret.  Dette skriver Fitnesspot Engerdal v/ Tor Rønning og Frank Øien og inviterer til en brukerundersøkelse.

Fredag 22 og lørdag 23 braker det løs med årets UKM – Ung Kultur Møtes – på Engerdal barne- og Ungdomsskole og i Engerdalshallen

UKM er for barn og unge i alderen 10-20 år (2004-2014), hvor det er fra 13 år (2011) som kan gå videre til fylkesmønstring. Årets fokus er på å skape en hyggelig møteplass med fokus på det sosiale, hvor alle barn og unge skal få muligheten til å utfolde og utfordre seg på ulike workshops og at alle passer  inn i ungdomsmiljøet i Engerdal akkurat slik som vi er!

Påskelunsj

Tradisjonen tro sponset Drevsjø sanitetsforening i dag påskelunsj på 5.-7.trinn. Et fantastisk fint lunsjbord med sunn og god mat. Tusen takk til sanitetsforeningen for dette flotte tiltaket.

Vi har påskestengt 25.03. – 27.03.24

NAV Engerdal har åpnet for drop-in : Mandag kl. 10-13 og Onsdag – åpent  kl. 10-12. Vi håper likevel at du på vår hjemmeside www.engerdal.kommune.no kan få svar på noen av dine spørsmål. Du kan også sende e-post til postmottak@engerdal.kommune.no som vi vil svare på så fort vi er tilbake på kontoret.  

Ny foreningsportal – et verktøy for både innbyggere og kommunens lag & foreninger

Engerdal kommune har fått ny foreningsportal for lag og foreninger. Siden vil gjøre det enklere både for lag og foreninger selv å holde sin informasjon oppdatert, og vil være til god hjelp for alle som trenger oversikt over eller ønsker kontakt med frivilligheten i Engerdal kommune.  I tillegg kan alle i foreningsportalen legge ut arrangement og aktiviteter i kalenderen.

Bondekafé fredag den 5. april kl. 11.00

Det inviteres til Bondekafé fredag den 5. april, klokka 11.00. Kaffeservering fra klokka 10.30.

Endringer blant fast ansatte fra juli til februar

21 takket ja, 3 takket nei og 11 sa opp sin faste stilling i Engerdal kommune fra og med juli 2023 til og med februar 2024.

Til toppen