Stor vårkonsert, stor oppslutning, stor opplevelse

Søndag kl. 17:00 var tribunene så godt som fulle, og bak scenen stor det nærmere 80 aktører klare for å løfte taket i Engerdalshallen.

Søknad om midler fra Ola O. Næsheim og hustru Marthe og Martin daa Næsheim og fleres legat

Utdelingen foretas årlig i henhold til legatets statutter. Legatets formål er beskrevet slik (statuttene § 3): Legatets midler skal benyttes til det beste for eldre, enslige, syke og omsorgstrengende som bor i Engerdal. Styret avgjør selv om det helt eller delvis utdeler midlene på grunnlag av innkomne søknader eller om det legger legatstyrets egne forslag til grunn.

Forslag på kandidater til Tiltaksprisen 2024

Har du forslag på kandidat(er) til kommunens tiltakspris som skal deles ut i år? Da kan du sende inn forslag innen 1. juni 2024.

Nå kan du melde deg opp til norskprøve

Våren er her og da ønsker vi igjen å informere om muligheten til å melde seg opp til norskprøven. Norskprøvene gjennomføres i tiden 21.-31. mai. Det er mulig å gjennomføre både muntlig og skriftlig prøve, fra nybegynnernivå (A1), avansert nivå (B2) til høyere akademisk nivå (C1).

Hvilke behov har du innen mobilitet?

I samarbeid mellom SITE-prosjektet og forskere ved Centrum för besöksnäringsforskning, Högskolan Dalarna, pågår det nå en studie om bærekraftig mobilitet. I den forbindelse ønsker vi at du svarer på følgende undersøkelse.

Vil du være meddommer eller skjønnsmedlem?

Neste meddommervalg er for perioden 01.01.25 til og 31.12.28, men du kan allerede nå ta kontakt hvis du ønsker å være meddommer. Kommunen skal også foreslå skjønnsmedlemmer til Innlandet fylkeskommune, samt meddommere og skjønnsmedlemmer til jordskifteretten.

Helsestasjon og skolehelsetjenesten er stengt i uke 15, 16, 17 og delvis 18

Fra 8. april (uke 15) og til ca. 3. mai er dessverre helsestasjon og skolehelsetjenesten stengt på grunn av at sykepleier på helsestasjon Carina Blestad skal ut i praksis i forhold til studier.

Laboratoriet er stengt fra kl. 10.30 onsdag 03.04 og torsdag 04.04

Laboratoriet stenger kl. 10:30 i morgen, onsdag 3.april 2024.  Torsdag 04.04 er laboratoriet stengt hele dagen.

Nå kan du søke om ungdomsstipend fra Engerdal kommune

Engerdal kommune deler ut et ungdomsstipend på totalt 10.000 kroner pr. år. Stipendet kan deles på inntil 4 søkere. Stipendet er opprettet for å engasjere unge til å satse videre på aktiviteter der de allerede deltar aktivt. Dette kan være aktiviteter innen kunst, kultur, idrett, friluftsliv eller andre fritidsaktiviteter.

God Påske fra ordføreren!

Påsken står endelig for tur. Vi satser på en påske med knallvær og flotte opplevelser. Med appelsin, grillpølser, kvikklunsj og kakao. Mange forbinder påsken med hytta eller bare være hjemme, for å få noen fine dager sammen med venner og familie.