Ledige lærerstillinger ved Engerdal kulturskole

Fra 01.08.22 er det ledig inntil 45 % fast undervisningsstilling ved Engerdal kulturskole.   Vi har behov for kompetanse innen piano, gitar, bass, trommer og billedkunst. Vi er også åpne for søkere med kompetanse innen blåseinstrumenter, ulike samspillgrupper, dans, teater, digital kreativ produksjon, film, media, tresløyd, re-design eller andre kunstarter.

Engerdal akuttmottak trenger sykkelutstyr og uteleker

Vi ønsker oss sykler og sykkelhjelmer til alle aldere. De må være i bra stand og trygge å bruke. Det er også et ønske om flere uteleker til barn, f.eks. bøtter, spader og annet som man kan leke med utendørs som er holdbart.

Ledige stillinger: IKT-lærlinger

SÅTE IKT har tre ledige læreplasser i dataelektronikerfaget/IT-drift fra høsten. Søknadsfristen er 23. mai.

Innovasjon Norge kommer på bedriftsbesøk

Etter flere år med begrensninger på grunn av pandemien, skal Innovasjon Norge nå ut på en besøksrunde til bedrifter og kommuner. Har du som gründer, eller din allerede etablerte bedrift behov for en prat med Innovasjon Norge?

Går du med en gründer i magen – eller har du/dere en bedrift allerede?

Kanskje sitter du eller dere med spørsmål eller utfordringer det kan være nyttig å snakke med andre om? Det finnes spennende tilbud utover sommeren og høsten for nettopp deg!

Bredbånd trinn 2

Det er lenge siden vi har kommet med noen oppdatert informasjon om bredbåndsutbyggingen trinn 2. Her kommer en statusoppdatering:

Ledig stilling: kirkeverge/daglig leder 50 % fast stilling

Vi har ledig stilling som kirkeverge/daglig leder fra 1. juni 2022, med arbeidssted i Engerdal. Kirkevergen/daglig leder er administrativ leder og skal lede virksomheten i henhold til lover og forskrifter, samt vedtak i kirkelig fellesråd.

Kurs: Bio- og solenergi i landbruket

Sted: Kommunehuset Folkvang, Lærerskolealèen 1, Elverum Møterom: Auditoriet Tid: Mandag 25. april kl. 18-21 Påmeldingsfrist: torsdag 21. april.  NB! kort frist.

Vi har ledig 50 % vikariat som helsefagarbeider

I hjemmesykepleien har vi ledig 50 % vikariat som helsefagarbeider i perioden 1. mai til 31. desember 2022.

Informasjon om stengt laboratorium på legesenteret

Som tidligere annonsert, minner vi om at laboratoriet på legesenteret holder stengt torsdag 21. april og torsdag 28. april.