Aktuelt

Bondekafè 16. september med tema: Hjorteoppdrett og gardsturisme på Valdalen gård

Det blir Bondekafé, fredag den 16. september kl. 11.00. STED: Valdalen Gård Det er kaffe å få fra kl. 10.30.

Bredbånd trinn 2 - veien videre

Telenor har nå avsluttet salget i forbindelse med trinn 2. Salget har gått over all forventning og utbyggingen er nå reell. Infrastruktur med linjerydding, linjestrekk og graving av kabelgrøft starter så og si umiddelbart. De første vil bli påkoblet første halvår 2023 - alle skal i løpet av 2023 bli påkoblet.

Invitasjon til næringslivslunsj og møte med Innovasjon Norge

Innovasjon Norge er på besøksrunde i kommunene for å snakke med næringslivet og presentere sine tjenester.

Ledig stilling: flyktningkonsulent 100 % fast stilling

Vi har ledig 100 % fast stilling som flyktningkonsulent for snarlig tiltredelse.

Spørreundersøkelse om mobilitet

Velkommen til å svare på noen spørsmål om mobilitet i området Sälen-Idre-Trysil-Engerdal.

Forlenget avtale med UDI om drift av akuttmottaket

UDI har forlenget avtalen med Engerdal kommune om drift av Engerdal akuttmottak med 3 måneder til 25.12.22. Det betyr at vi stiller 200 akuttinnkvarteringsplasser til rådighet fram til jul.

Informasjon om vaksinasjon

Legesenteret er nå godt i gang med vaksinasjon av aldersgruppen 75 år og eldre. Vi går derfor i gang med personer i aldersgruppen 65-74 år.

Slamtømming i Engerdal kommune

Engerdal kommune har fra 15.08.22 inngått avtale om slamtømming av alle private tanker og anlegg med Arnkværn miljø og renovasjon.

Bredbånd trinn 2

Engerdal kommune har nå inngått avtale med Telenor for utbygging av bredbånd til alle husstander i Engerdal kommune. En gladnyhet er at kommunestyret har vedtatt at ingen skal betale egenandel. De som innbetale egenandel i trinn 1 skal også ha fått tilbakebetalt det som ble innbetalt.

Vil du jobbe med ungdom?

Vi har ledig 15 % fast stilling som ungdomsklubbarbeider. Stillingen er ledig omgående.