Bygdekino torsdag 12. januar 2023

Denne gangen får vi se «Folk å røvere i Kardemomme by» kl. 18.00 og «Kampen om Narvik» kl. 20.00.

Forskrift om snøskuterløyper i Engerdal kommune

Den 14. desember 2022 stadfestet Kommunestyre ny forskrift om snøskuterløyper.

Status vannverk

Vi har noen  utfordringer med vannverket i Østfjellet og i Hylleråsen.

To Gasellebedrifter i Engerdal 2022!

Dagens Næringsliv (DN) har siden 2003 presentert de råeste vekstbedriftene gjennom årlige gasellekåringer.

Vi har julestengt i Enger fra 24. desember til og med 1. januar

Vi håper likevel at du på vår hjemmeside www.engerdal.kommune.no kan få svar på noen av dine spørsmål. Du kan også sende e-post til postmottak@engerdal.kommune.no som vi vil svare på så fort vi er tilbake på kontoret.

Kurstilbud vinter og vår 2023 - Nofima

Hvert år arrangerer Nofima en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av deres eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Sjekk ut deres tilbud.

Omsorgsboliger i Engerdal sentrum

Vi kan med glede meddele at omsorgsboligene i Engerdal nærmer seg ferdigstillelse.  Slik det ser ut nå vil det være klart for innflytting 01.02.23.

Årsbudsjett 2023 og økonomiplan for 23-26 er vedtatt

Kommunestyret vedtok i sitt møte 14. desember 2022 årsbudsjett for 2023 og økonomiplan for 23-26.  Engerdal kommune tenker nå nye tanker der politiske premisser, rammestyring og 3-partsamarbeid er sentrale begreper.

Informasjon om digital signering av arbeidsavtaler

Engerdal kommune har nå tatt i bruk digital signering av arbeidsavtaler og bruker Difi sin signeringsportal med Posten som avsender. Det er viktig at du signerer arbeidsavtalen innen fristen, slik at lønningskontoret mottar denne og kan utbetale lønn.

Tilskudd til trafikksikkerhetsarbeid

Innlandet fylkeskommune vil også i 2023 gi tilskudd til forebyggende trafikksikkerhetstiltak i regi av frivillige lag og organisasjoner, og kommunene.  Søknadsfristen er 15. januar 2023.