Aktuelt

Vi minner om Bygdekino 4. mai 2023

Etter en liten pause er bygdekinoen endelig tilbake igjen! Torsdag 4.mai viser vi følgende filmer: Super Mario Bros filmen og Guardians of the Galaxy Vol.3. Velkommen på Kino!  

Kommunalt tilskudd til lag, foreninger og arrangementer 2023 - utvidet søknadsfrist

Engerdal kommune har også for 2023 avsatt midler på budsjettet for tilskudd til lag, foreninger og arrangementer. Søknadsfristen er utvidet til 12. mai 2023.

Brann-og redningsvesen på skolebesøk

Midt-Hedmark brann- og redningsvesen sammen med Elsikkerhet Norge AS, reiser rundt med undervisningsopplegg for 6.trinn våren 202 3 . Siden EBUS er fådelt med sammensatte grupper, fikk hele m.trinn delta.   

Sommerleir hos Femund Friluft

Engerdal Frivilligsentral og Femund Friluft har søkt midler fra Gjensidigestiftelsen. tildeling av omsøkte midler, kan vi tilby GRATIS sommerleir.  Endelig svar om det kommer midler, får vi dessverre ikke før i midten av mai, men ta kontakt med oss allerede nå for påmelding eller hvis du har spørsmål.

Bemanningsutforfordringer helse og mestring

Etter 3 gangs utlysning av ferievikarer ser vi at antallet er lavere enn vi tidligere har hatt, noe som gir oss utfordringer i forhold til ferieavvikling.  For at våre ansatte skal få sin velfortjente ferie, må vi har tilstrekkelig antall vikarer tilgjengelig.

Informasjon om fellesstua i de nye omsorgsboligene i Engerdal

Kommunen har fått noen henvendelser angående bl.a. aktiviteter på fellesstua som ligger i tilknytning til de nye omsorgsboligene i Engerdalen. Vi vil derfor komme med et par oppklaringer.  Pr. dags dato er ikke stua klar til å tas i bruk for aktiviteter, da det ikke er kjøpt inn kjøkkenutstyr enda. Dette vil komme på plass i løpet av våren.

Hva skal den nye fellesstua i Engerdal hete?

Det har kommet inn et forslag om at fellesstua i de nye omsorgsboligene i Engerdal bør ha et navn. Hva synes du den skal hete? Bygget er opprinnelig en del av prosjektet Engerdal Torg.

Kveldens Frivilligbørs er avlyst grunnet lite påmelding

Vi kommer tilbake med ny dato etter hvert, og håper flere ønsker å bli med da.

Utlysning av rypejakt 2023

Hylleråsen og Heggeriset viltstellområde tilbyr rypejakt på sitt område for 2023, etter vedtak i årsmøtet. Det vil bli lagt ut 60 kort.

Kommunestyremøte 26. april 2023

I kveld er det møte i kommunestyret kl. 18.00.  Velkommen til blant annet å høre og se møtet direkte på web-tv.

Til toppen