Tusen takk fra helse og velferd

Dette er en takk til deg som har gått på jobb når det store flertallet har tatt sommerferie. Til deg som har tatt vakter til alle døgnets tider, vasket, vaksinert, kokkelert og vist omtanke. Takk til alle våre sommervikarer som har bidratt i helse og velferd gjennom sommeren 2021.

Friluftslivets uke 4. – 12. september

Lørdag 4. september til søndag 12. september er det Friluftslivets uke, og vi gleder oss til den tjuvstarter med aktivitetsdagen til pensjonistforeninga onsdag 1. september. Her er det mange spennende aktiviteter å være med på.

Eldre ut på middag

Med midler fra Statsforvalteren Innlandet og i samarbeid med Engerdal Frivilligsentral inviterer vi hjemmeboende over 65 ut på middag!

Kommunen som samfunnsutvikler

Engerdal kommune deltar i et prosjekt i regi av Innlandet Fylkeskommune og Distriktssenteret, hvor målet er at kommunen skal bli mer aktive innen samfunnsutvikling. Vi har satt ned en arbeidsgruppe bestående av både administrasjon og politikere, som i et år nå har jobbet med å sette ulike mål og tiltak for å nå dem.

Forhåndsstemming

Det vil bli mulighet for å forhåndsstemme i Sømådal og Elgå lørdag 4. september fra kl. 10.00 -13.00 og onsdag 8. september fra kl. 15.00 - 17.00 på lokalbutikken. Og på Sølenstua camp og hytter tirsdag 7. september fra kl. 15.00-17.00. I tillegg er det ordinær stemmegivning i kommunehuset Enger hver dag, mandag-fredag i tillegg til lørdag 4. setptember 10.00 - 13.00.

Sommerles-avslutning på biblioteket

Biblioteket inviterer alle Sommerles-deltakere til avslutning, torsdag 2. september klokken 17.00.

Informasjon om smittestatus pr 31. august

Kommunelege Maud Nyhuus kan informere om at det ikke er flere positive tilfeller av Covid-19 i Engerdal kommune.

Biblioteket holder delvis stengt tirsdag 7. september

Engerdal Folkebibliotek vil være stengt mellom kl. 10.00 til 11.15, tirsdag 7 september pga forfatterbesøk til barnehagene i kommunen. Bjørn F. Rørvik kommer med Bukkene Bruse fortellingene sine. Han skal også innom 1. til 4 klasse på Ebus senere på dagen.

Happy Skvett vant Kappspel i helgen som var

Vi gratulerer med seieren! Mange av musikantene i Happy Skvett bor eller er fra Engerdal. Da er det skikkelig gøy og kunne gratulere med seieren.

TV-aksjonen 2021

Årets kommunekomite for TV-aksjonen 2021 har vært på regionmøte i Elverum og har med det sparket i gang høstens arbeid.