Vil du jobbe som aktivitetsleder på Frivilligsentralen i sommer?

På Frivilligsentralen har vi ledig 2 stk engasjementer i 80 % stilling i ukene 25, 26 og 27 (mandag til torsdag).

Hvordan kan vi feire 17. mai i Engerdal?

Her kan du lese våre anbefalinger for Engerdal kommune.

22 vil jobbe som lærer på Engerdal barne- og ungdomsskole

15 kvinner og 7 menn har søkt på undervisningsstillinger på EBUS.

Miljøfyrtårnpris til Engerdal barne- og ungdomsskole

11. desember 2020 ble Engerdal barne- og ungdomsskole sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift. Selve bekreftelsen - et stort metallskilt – ble delt ut på kommunestyremøte 28. april.  Vi gratulerer så mye.

Utlysning - kommunal kompensasjonsordning til lokale virksomheter

Engerdal kommune har mottatt 500 000 kr fra kommunal og moderniseringsdepartementet, som skal brukes på lokale virksomheter som er særlig hardt rammet av lokale eller nasjonale smitteverntiltak.

Digital barnesang for de minste

Vi lanserer ukentlig digital barnesang for barn under skolealder. Et lavterskelalternativ til aktivitetene som ikke er tilgjengelige grunnet coronapandemien og smittevernsrestriksjoner.

10 vil jobbe som lærer på Fjellheimen leirskole

Fem kvinner og fem menn har søkt på den ledige stillingen som lærer på Fjellheimen leirskole. Stillingen er 50 % fast.

Kommunestyremøte i kveld kan du høre på kommunetv

Vi har kommunestyremøte i kveld 28. april kl 19.00 i Engerdalshallen.

Kulturprisen 2021 - forslag på kandidater

Kulturprisen for Engerdal kommune skal deles ut annet hvert år og skal deles ut i 2021. Frist for å sende inn forslag er 20. mai 2021.

Snøskuterløypene i Engerdal er nå stengt for sesongen 2020/2021

Sesongen for å kjøre i snøscooterløyper i Engerdal er nå stengt. Vi vil publisere når de åpner vintersesongen 2021/22.