Aktuelt

Vi har fått ny innsynsløsning

Når du skal søke opp politiske møtedokumenter eller postlista vår kommer du nå til en ny portal.

Ekstremværet GYDA kommer så vær forberedt

YR.no melder at det fra onsdag kveld til torsdag ettermiddag er ventet lokale vindkast på omkring 20 m/s. I fjellet vil det blåse full storm fra vest.

Ungdomshuset må fremdeles holde stengt

På grunn av koronasmitte må vi dessverre fremdeles holde stengt.  Vi informerer når vi klarer å holde åpent igjen. 

Kommunal kompensasjonsordning VI for virksomheter i Engerdal kommune

Engerdal kommune er tildelt kr. 277.000 til kommunal kompensasjonsordning til lokale virksomheter rammet av covid-19 restriksjoner.  Søknadsfrist er 1. februar 2022.

Utlysning - søk tilskudd fra kommunalt viltfond – frist 1. mars 2022

Enkeltpersoner, organisasjoner, foreninger, lag, viltstellområder og kommunen kan søke viltfondet om tilskudd med hjemmel i Forskrift om kommunale viltfond m.m. , FOR-2011-05-15-537.

Smittestatus pr 07.01 og informasjon om nye vaksinasjonsdager

Kommunelegen bekrefter at det nå er 16 påviste tilfeller av Covid som sitter i isolasjon i vår kommune. Flere av disse er i ferd med å avslutte sin isolasjon de nærmeste dagene, samtidig er det nye nærkontakter som forventes å bli positive kommende dager. Det bli nye vaksinasjonsdatoer 21.01 og 08.02.

Status koronavaksinering

Til nå har vi satt 507 koronavaksiner i Engerdal.  154 er fullvaksinert.

Kurstilbud vinter og vår 2022 - Nofima

De to første kursene er planlagt at vil foregå digitalt, mens resten håper vi at kan avholdes fysisk. Dette er dog avhengig at myndighetenes retningslinjer, som Nofima følger nøye. Vi må derfor ta et lite forbehold om evt. flytting av dato på disse kursene, men håper at vi sakte men sikkert går mot en normal hverdag igjen.

Det blir ikke drop-in vaksine resten av dagen i dag og i morgen

På grunn av stor oppslutning på vaksinering torsdag er vi dessverre tom for doser, og stenger for drop-in resten av dagen og fredag. Ny dag vil bli annonsert snarest. Beklager ulempen dette medfører for våre innbyggere, men alle som er klare for dose 3 vil få tilbud innen få uker.      

Ledig stilling: Daglig leder ved besøkssenter nasjonalpark Femundsmarka og Gutulia

Besøkssenter nasjonalpark Femundsmarka og Gutulia søker etter ny daglig leder i fast stilling! En spennende og givende jobb for våre områder.

Til toppen