Aktuelt

Elever fra 5.-7.kl på julebesøk på sykehjemmet

På Lucia-dagen tok mellomtrinnet seg en tur på sykehjemmet for å lage en hyggelig stund for beboerne der. 

Kokkekamp i 8.-9.kl

Mat og helse i uke 46 og 47, elevstyrt undervisning. Elevene skulle vurderes etter følgende kriterier: Smak, utseende/anretning, hygiene og orden på arbeidsbenken og samarbeid. Kravet var ellers at maten skulle være sunn. Det ble mange lekre retter.

Lucia og adventsstund

I desember har vi 3 felles adventsstunder på EBUS. Da samles alle små og store i hàllen ved inngangspartiet. Der er det så fint pyntet med juletre, masse lyslenker og fine vindusdekorasjoner. 

Fotokurs og bilderegigering på ungdomstrinnet

I dag har Bosse Holmseth Foto avholdt kurs 1 av 2 for elever ved ungdomstrinnet på Ebus. 

Sykehuslek for 1. og 2.klasse

Hele gårdagen og deler av dagen i dag leker vi lege og sykehus. Vi har 3 legerom,  1 operasjonssal, apotek, resepsjon og venterom. Mange ulike skader og sykdommer, så det er hektiske dager. Mye fin læringsaktivitet hvor det skrives timekort, journal og resept. Vi har kølapp-system. På venterommet leses det bøker og Donald Duck.  

Fredsplakatkonkurranse

Mellomtrinnet har også i år deltatt i Lions fredsplakatkonkurranse. Temaet i år var «Våg å drømme».

Friluftslivgruppa på harejakt

Valgfagsgruppa friluftsliv fikk viet en hel dag til faget i dag, og dagen ble brukt til harejakt. 

Samisk språkuke på EBUS

I dag hadde vi åpning av samisk språkuke. Målet med Samisk språkuke er å løfte statusen til de samiske språkene, og øke kunnskap om samiske språk og kultur i hele samfunnet. Nettopp denne uka skal de samiske språkene høres og synes over alt. Dette er en markering i hele landet. Årets fellestema for EBUS handler om sørsamisk språk og kultur. Vi kommer til å jobbe med dette gjennom hele skoleåret og starter med samisk språkuke . 

Kafe` og skoleløp til inntekt for TV-aksjon

EBUS støtter årets TV-aksjon; “LA BARN LEVE I FRED” Vi ønsker å hjelpe barn rammet av krig og konflikt. Mellomtrinnet har kafè fredag 20.oktober kl.12 - 14. Kafeen er på musikkrommet og skolekjøkkenet.  Der vil det også være noen elever fra småtrinnet som selger de ting de har laget.  Velkommen  ! Ungdomstrinnet løper skoleløp i morgen fredag 19.oktober kl. 10.15. De har skaffet seg sponsorer på forhånd, som betaler inn til TV-aksjonen.  EBUS har opprettet en egen SPLEIS, alle pengene går dermed direkte inn til TV-aksjonen. Denne bruker vi både på kafèutsalget og til skoleløpet. Ønsker DU å støtte TV-aksjon gjennom vår SPLEIS, så er det fritt frem for alle. SPLEIS    

INTERNASJONAL UKE PÅ UNGDOMSTRINNET

Denne uka arrangerer ungdomstrinnet Internasjonal Uke. Denne uka har vi ekstra fokus på to viktige innsamlingsaksjoner som våre ungdommer støtter opp under; årets TV-aksjon og Operasjon Dagsverk.

Til toppen