Aktuelt

Velkommen til skolestart !

Første skoledag er mandag 21.august. 150 elever starter på EBUS dette skoleåret. Varmt velkommen til alle elever, både gamle og nye. Spesielt gleder vi oss til å bli kjent med våre nye førsteklassinger.  

Fjelltur til Svarthammaren

Tirsdag 13.juni var 5.-9.kl på fjelltur. De gikk fra Hovden seter og opp mot Svarthammaren, været var strålende og turlandskapet likeså. Vi hadde også med oss hest og kusk fra stall Rydland.   

Bærekraftig forbruk i mat- og helse på Engerdal barne- og ungdomsskole

Tema i mat- og helse er at vi skal unngå matsvinn.  Vi har en avtale med Coop Prix Engerdal om at vi av og til kan få matvarer som nærmer seg utløpsdato. I dag tryllet elevene igjen frem de deiligste retter av råvarer de hadde fått fra Coop.

Tur til Galtåsknappen

En gruppe elever fra ungdomstrinnet tok i dag turen til Galtåsknappen. I strålende vær og med nydelig utsikt ble det en flott opplevelse.

7.-9.kl på tur til nordre åa

7.-9.kl hadde utedag ved nordre åa tirsdag 23.mai. Det er elevene som skal gå sammen på ungdomstrinnet neste år. De hadde en fin dag ute med god stemning. Det var ulike oppgaver, mange av dem krevde samarbeid.

Kulturskolen har vårkonsert

Velkommen til vårkonsert 23.mai

Lære språk med New Amigos

New Amigos er et ukrainsk-norsk spill.   Spillet er en gave fra Sparebankstiftelsen i samarbeid med Norsk Folkehjelp.  

Brann-og redningsvesen på skolebesøk

Midt-Hedmark brann- og redningsvesen sammen med Elsikkerhet Norge AS, reiser rundt med undervisningsopplegg for 6.trinn våren 202 3 . Siden EBUS er fådelt med sammensatte grupper, fikk hele m.trinn delta.   

Søke plass i kulturskolen skoleåret 2023/2024

Vi har ledige plasser på kulturskolen for neste skoleår. Les mer om kulturskoletilbudene her  

Uteskole på mellomtrinnet

Elevene på mellomtrinnet hadde uteskole onsdag 19.april. De har lagt opp til 5 uteskoledager i april/mai.   

Til toppen