Aktuelt

Isfiske på Drevsjøen

I forbindelse med skolens vinteraktivitetsdag fredag 22.mars, hadde vi en gjeng med isfiskere på Drevsjøen. Det var elever fra 1.-4.kl.  

Påskelunsj

Tradisjonen tro sponset Drevsjø sanitetsforening i dag påskelunsj på 5.-7.trinn. Et fantastisk fint lunsjbord med sunn og god mat. Tusen takk til sanitetsforeningen for dette flotte tiltaket.

Pilketur på Vurrusjøen

Friluftslivgruppa på pilketur på Vurrusjøen

Skitur

En gruppe elever fra 5.-10.kl har vært på skitur i dag.  En hustrig tur opp mot Svarthammarskardet, hvor noen kom lenger enn andre. Veldig positive elever, selv i sur vind og lite erfaring med skigåing og norsk vinter.  Vi avsluttet dagen med varm kakao innendørs.

Med frukt på menyen

Mellomtrinnet fordyper seg og lager presentasjoner om forskjellige frukter. I tillegg har vi hatt smaksprøver på forskjellige eksotiske frukter og laget en knallgod smoothie. Elevene har vært nysgjerrige og spente på å smake på nye ting. Noe falt i smak og noe ikke. Noen fikk nye favoritter.

Programmering og koding i 5.-7.kl

Mellomtrinnet jobbet med programmering og koding uka før vinterferien. De drev på i scratch, med microbit, bitbot og bluebot. I kunst og håndverk laget de figurer som de skal kode øynene til etter ferien. Fredag før vinterferien avsluttet de med knallhard jobbing for å lage en radiostyrt bil.  Dette skal det jobbes videre med nå etter ferien også.

Karneval

Vellykket karneval på s-trinnet fredag 23.februar!  Vi så både helter og skurker kose seg ilag 😀  Takk til Frivilligsentralen for godt samarbeid !

Vinter-OL i 1.-2.kl

I forbindelse med at det er 30 år siden OL på Lillehammer, så har 1. og 2.klasse hatt vinter-OL på EBUS i dag.

Gjermund Eggen`s minneløp 2024

Tradisjonen tro har vi også i år arrangert Gjermund Eggen`s minneløp. Det er på sin plass å hedre bygda`s  store skihelt, som tok tre gullmedaljer i VM i 1966.

Samefolkets dag på EBUS 6.februar 2024

Tirsdag 6.februar markerte vi samefolkets dag på EBUS. Dagen startet utendørs med flaggheising og samisk nasjonalsang. Våre samiske elever leste dikt på sørsamisk, sammen med sin samiske lærer.

Til toppen