Aktuelt

Ledige plasser i kulturskolen

Vi har fremdeles ledige plasser i kulturskolen. Meld deg på her 

Tyttebærtur

Været var ikke helt på vår side for tyttebærtur i dag, men vi endret litt på planene.  Brukte den fine lavvoen vår som base og plukket masse tyttebær rundt skola. Vi stekte oss lapper på primus. Ettersom blåbæra ikke er så fin lenger, så reddet vi noen reste-epler fra fruktordningen og stekte i smør, sukker og kanel. Smakte fortreffelig. Fryseren er nå fylt opp med tyttebær som vi skal bruke senere.

Mat og helse på u.trinn har sanking som tema

I dag har de vært ved storfurua i Hovdveien og plukket bær.  Mange liter med tyttebær og blåbær, De spiste lapper/sveler med egenrørt blåbær på, tilberedt på primus👍  

VALGDAG

I dag har 1. og 2. klasse hatt valg på skola, i og med at det er valgdag i dag. Barna kunne velge mellom følgende partier: Lekepartiet, Ryddepartiet, Dansepartiet og Filmpartiet. Vi hadde manntallslister, valgsedler, urne og stempel. Altså et ordentlig valg :-)  Ryddepartiet fikk dessverre 0 stemmer, og valgets vinner ble Filmpartiet med hele 12 stemmer. Det ble derfor film i siste økt.

Hallingdans med Martin Myhr

Fredag 8.sept hadde vi besøk av Martin Myhr, som danset halling med elevene. Vår musikklærer Else Myhr var spellmann. Samtlige elever fikk delta på dans. Martin syntes elevene var særdeles ivrige og positive, de danset og syntes det var moro. Besøket var en gave fra Hedmark folkemusikklag. 

Musikkverksted på kulturskolen

 

Mat- og helse i 8.-9.kl

Mat- og helse hadde sanking som tema tirsdag 29.august. God innsats fra alle grupper, som ble belønnet med pannekaker og nyrørt syltetøy. Artig og engasjerende oppgave.  

Velkommen til skolestart !

Første skoledag er mandag 21.august. 150 elever starter på EBUS dette skoleåret. Varmt velkommen til alle elever, både gamle og nye. Spesielt gleder vi oss til å bli kjent med våre nye førsteklassinger.  

Fjelltur til Svarthammaren

Tirsdag 13.juni var 5.-9.kl på fjelltur. De gikk fra Hovden seter og opp mot Svarthammaren, været var strålende og turlandskapet likeså. Vi hadde også med oss hest og kusk fra stall Rydland.   

Bærekraftig forbruk i mat- og helse på Engerdal barne- og ungdomsskole

Tema i mat- og helse er at vi skal unngå matsvinn.  Vi har en avtale med Coop Prix Engerdal om at vi av og til kan få matvarer som nærmer seg utløpsdato. I dag tryllet elevene igjen frem de deiligste retter av råvarer de hadde fått fra Coop.

Til toppen