Aktuelt

INTERNASJONAL UKE PÅ UNGDOMSTRINNET

Denne uka arrangerer ungdomstrinnet Internasjonal Uke. Denne uka har vi ekstra fokus på to viktige innsamlingsaksjoner som våre ungdommer støtter opp under; årets TV-aksjon og Operasjon Dagsverk.

Uteskole på mellomtrinnet

Mellomtrinnet har uteskole på Risbakken siste skoledag før høstferien. Tross snø(!) og ruskevær, er motet fortsatt bra. Noen er litt bløte, men vi varmer oss rundt bålet. Stemningen er god! God høstferie !  

Klassequizen - NRK

GRATULERER til 10.kl med fantastisk innsats i NRK Klassequizen. Kjersti Storgjelten Omang, Onar Johannes Opseth og Iver Berndtsson Rønes gjorde en fabelaktig innsats, og klarte hele 10 av 12 spørsmål. VI ER SUPERSTOLTE !                  

Elgfall

Jaktlaget i nabolaget kom innom med en kalv de hadde skutt. 1. og 2. klasse fikk komme ut og se på den døde kalven. Her fikk de lære og ta på, den beste læringa som finnes. Vi vred på ører, studerte tissen, fikk se hvor stort hjertet er og hvor dårlig tannpussen er hos elger. Alt i alt veldig spennende og lærerikt! Tusen takk til jaktlaget som tok seg bryet med å komme innom skola.   

Elevarrangører

I dag har vi hatt besøk fra DKS - Den kulturelle skolesekken - som har holdt kurs for elevarrangørene våre. 5 elever er elevarrangører på EBUS dette skoleåret. Vi har også hatt besøk av elever fra Trysil som har deltatt på samme kurs.

Tyttebærtur

Været var ikke helt på vår side for tyttebærtur i dag, men vi endret litt på planene.  Brukte den fine lavvoen vår som base og plukket masse tyttebær rundt skola. Vi stekte oss lapper på primus. Ettersom blåbæra ikke er så fin lenger, så reddet vi noen reste-epler fra fruktordningen og stekte i smør, sukker og kanel. Smakte fortreffelig. Fryseren er nå fylt opp med tyttebær som vi skal bruke senere.

Mat og helse på u.trinn har sanking som tema

I dag har de vært ved storfurua i Hovdveien og plukket bær.  Mange liter med tyttebær og blåbær, De spiste lapper/sveler med egenrørt blåbær på, tilberedt på primus👍  

Hallingdans med Martin Myhr

Fredag 8.sept hadde vi besøk av Martin Myhr, som danset halling med elevene. Vår musikklærer Else Myhr var spellmann. Samtlige elever fikk delta på dans. Martin syntes elevene var særdeles ivrige og positive, de danset og syntes det var moro. Besøket var en gave fra Hedmark folkemusikklag. 

Musikkverksted på kulturskolen

 

Mat- og helse i 8.-9.kl

Mat- og helse hadde sanking som tema tirsdag 29.august. God innsats fra alle grupper, som ble belønnet med pannekaker og nyrørt syltetøy. Artig og engasjerende oppgave.  

Til toppen