Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer. 

Se informasjon og aktuelt om korona her

Regler for innreise   Rules upon entry     Skjema innreiseregistering

Informasjonsside korona

Her vil du finne aktuelt om korona.  Nederst vil du også finne publiserte nyhetsartikler

Vi har alle et ansvar for å minske smitten av koronaviruset. Vær nøye med håndvask, host i armkroken, bruk engangsservietter og bli hjemme hvis du har symptom på luftveisinfeksjon. 

 

Aktuelt:

Smittestatus pr 12.11.2021

Kommunelegen bekrefter at det i løpet av uke 45 er påvist 7 nye tilfeller av Covid-19 i vår kommune. 4 personer er i isolasjon.

Informasjon om selvtest

En selvtest er en antigen hurtigtest, som du tar på deg selv. Denne testen sidestilles med andre testmetoder i de fleste situasjoner. Engerdal kommune har selvtester til utlevering for de som ønsker å teste seg. Disse hentes på legesenteret i ordinær åpningstid.

Smittestatus pr 9. november 2021

Kommunelegene bekrefter tirsdag at ytterligere 4 personer har testet positivt for Covid-19 i Engerdal De nye tilfellene er tilknyttet allerede berørte husstander.  

Smittestatus pr 05.11.21 og oversikt over tiltak

Kommunelegene opplyser at vi nå har 9 påviste tilfeller av Covid-19 i vår kommune. Alle er isolert etter gjeldende retningslinjer. Vi har valgt en bred tilnærming til testing både av vaksinerte og uvaksinerte nærkontakter. Vi ønsker å presisere at det fortsatt skal være lav terskel for testing ved symptomer.

Smitterapport pr 02.11.21 og informasjon om lokale tiltak

Kommunelegene kan melde om ytterligere 3 positive tilfeller av Covid-19 i vår kommune, og vi er nå oppe i 5 påviste tilfeller som sitter i isolasjon.

Kommunelegene bekrefter at det nå er to påviste tilfeller av Covid-19 i vår kommune

Helsemyndighetene har besluttet at kommunene skal jobbe etter nedjustert smittesporing, som nå er vår strategi i en normal hverdag med forhøyet beredskap.  Vi har i dag gjennomført testing av alle nærkontakter.

Informasjon om dose 3

Regjeringen har nå besluttet at i tillegg til personer i høyrisikogrupper, skal alle personer over 65 år tilbys en 3.vaksinedose. Målet er å gi forsterket og forlenget beskyttelse mot Covid-19 til eldre personer.

Border crossing to Norway open at midtnight, night to 6. October

The Government has decided that all border crossings to Norway should be opened simultaneously at midnight, night to 6. October.  

Grensene åpner natt til 6. oktober

Regjeringen har bestemt at alle grenseoverganger til Norge skal åpnes samtidig ved midnatt, natt til 6. oktober.

Grensene åpner innen 6. oktober

Alle grenseoverganger i Innlandet skal åpnes samtidig, det vil si innen 6. oktober. Krav om test på grensen videreføres for reisende som kommer fra områder med karanteneplikt og uvaksinerte. Alle fullvaksinerte slipper karantene og testing.

Kontakt oss

Andreas Stallvik
Kommunalsjef Helse/velferd og Oppvekst
E-post
Telefon 942 87 292
Odd Magnar Opgård
Kommunalsjef STU og Teknisk
E-post
Telefon 400 24 906
Line Storsnes
Ordfører
E-post
Telefon 481 44 668
Geir Sverdrup
Kommunedirektør
E-post
Telefon 918 01 148
Til toppen