Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer. 

Se informasjon og aktuelt om korona her

Regler for innreise   Rules upon entry     Skjema innreiseregistering

Informasjonsside korona

Her vil du finne aktuelt om korona.  Nederst vil du også finne publiserte nyhetsartikler

Vi har alle et ansvar for å minske smitten av koronaviruset. Vær nøye med håndvask, host i armkroken, bruk engangsservietter og bli hjemme hvis du har symptom på luftveisinfeksjon. 

 

Aktuelt:

Smittestatus uke 3

Legesenteret informerer om at det ved utgangen av uke 3, pr fredag 21.01 er 4 påviste tilfeller av Covid som sitter i isolasjon i vår kommune. Smittetendensen er stabil og synkende.

Informasjon om vaksinering

Det blir ny mulighet for vaksinasjon fredag 21. januar i Fjellvang, Drevsjø. Det vil kun være åpent for drop-in denne dagen og det vil være åpent mellom 10.00-16.30.  Neste mulighet er tirsdag 8. februar , samme sted og samme tidspunkt.

Informasjon om corona og smittestatus

Kommunelegen informerer om at det pr fredag 14.januar er 5 personer i isolasjon med påvist smitte i vår kommune.  Smittetendensen er nå avtagende.

Smittestatus pr 07.01 og informasjon om nye vaksinasjonsdager

Kommunelegen bekrefter at det nå er 16 påviste tilfeller av Covid som sitter i isolasjon i vår kommune. Flere av disse er i ferd med å avslutte sin isolasjon de nærmeste dagene, samtidig er det nye nærkontakter som forventes å bli positive kommende dager. Det bli nye vaksinasjonsdatoer 21.01 og 08.02.

Status koronavaksinering

Til nå har vi satt 507 koronavaksiner i Engerdal.  154 er fullvaksinert.

Det blir ikke drop-in vaksine resten av dagen i dag og i morgen

På grunn av stor oppslutning på vaksinering torsdag er vi dessverre tom for doser, og stenger for drop-in resten av dagen og fredag. Ny dag vil bli annonsert snarest. Beklager ulempen dette medfører for våre innbyggere, men alle som er klare for dose 3 vil få tilbud innen få uker.      

Laboratoriet stengt unntatt for øyeblikkelig hjelp 6. og 7. januar 2022

På grunn av vaksinering i Fjellvang 6. og 7. januar blir Laboratoriet stengt med unntak av prøver tilknyttet øyeblikkelig hjelp,  torsdag og fredag denne uka.  

Informasjon om smittestatus og vaksinasjon pr 04.01.22

Engerdal kommune har pr 4. januar 12 påviste tilfeller av Covid som sitter i isolasjon i vår kommune. Legetjenesten overvåker smittesituasjonen nøye, og det forventes flere positive prøvesvar kommende dager. Det er pr nå ikke bekreftet hvilken virusvariant det dreier seg om. De fleste av tilfellene har kjent smittevei. Det er ikke meldt om alvorlig sykdomsforløp blant de smittede.

Smitteutbrudd i Engerdal

Vi har nå et pågående smitteutbrudd i Engerdal med påfølgende testing og smittesporing.

Informasjon om smittestatus pr 28.12.2021

Det er meldt om ytterligere 4 positive tilfeller pr 28.12.  Alle fra uke 50 er nå friskmeldt og ute av isolasjon. Det er nå synkende smittetrend i vår kommune.

Kontakt oss

Andreas Stallvik
Kommunalsjef Helse/velferd og Oppvekst
E-post
Telefon 942 87 292
Odd Magnar Opgård
Kommunalsjef STU og Teknisk
E-post
Telefon 400 24 906
Line Storsnes
Ordfører
E-post
Telefon 481 44 668
Geir Sverdrup
Kommunedirektør
E-post
Telefon 918 01 148
Til toppen