Åpning av uteplass ved Torgstua i Engerdal

På mandagstreffet 27. mai var det duket for åpning av uteplassen ved Torgstua. 40 stk hadde møtt opp på treffet denne dagen, som også skulle inneholde litt historiefortelling av Ole Martin Sponberg.

De frivillige som står bak mandagstreffet har skaffet penger til innkjøp av utemøbler på verandaen på baksiden mot åa. De har søkt Lions Club Engerdal-Rendalen og Engerdal pensjonistforening om tilskudd, og har fått tildelt 5000 kroner fra hver forening. Videre har de i samarbeid med kommunen fått handlet inn utestoler, stolputer, putekasser, levegger og materialer til utebord. Utebordene er snekret på dugnad av Kjell Finneid, Hallvard Flobak, Helge Egil Stengrundet og Bjørn Skoglund. En flott innsats av de frivillige! Åpningen bestod selvfølgelig, som seg hør og bør, av snorklipp, bobler i stettglass, jordbær og is med tilbehør. Nydelig oppvartning og ei trivelig stund.

Uteområdet har blitt så fint der, og Torgstua er heldig som har fire så engasjerte frivillige: Åse Finneid, Britt May Stengrundet, Helge Egil Stengrundet og Kjell Finneid. En stor takk til dem for at dem har fått kastet seg rundt og ordnet møbler til verandaen. Vi vet at det er mange som setter pris på dere og det dere steller i stand på Torgstua.

Til toppen