Reiseliv

Naturen har vært raus med Engerdal. Midt inne i en av landets største skogbygder finner man høye fjelltopper - rike på snø, sol, frisk luft og endeløse vidder og løyper. Ønsker du å oppleve total ro og stillhet, vandre i vennlige skog- og fjellområder eller benytte deg av tilbud som hører en komfortabel ferie til?

Vi har ett variert tilbud av overnattingsbedrifter, prøv dem!

Her opplever du vakker villmark, samtidig som du er i en moderne turistregion med alle nødvendige bekvemmeligheter. Området har to nasjonalparker; Femundsmarka og Gutulia . Du kan puste ren luft og drikke vann direkte fra bekken. Du kan plukke bær og sopp. Regionen har et aktivitetsprogram som gjør det enkelt å oppleve villmarka. Du kan gå turer i skog og fjell og rett og slett nyte stillheten. Regionen er med sine mange vann og elver et eldorado for fiskere. Alene eller sammen med guider kan du nyte en stille kveldsstund ved elva med stanga og den nykokte kaffen.

Mange aktiviteter med og uten guide!

Engerdal er en flott kommune å ha hytte i for dem som liker friske, fine opplevelser i vakker natur. Bruk din egen hytte som utgangspunkt for fisketurer, korte eller lange fjellvandringer og skiturer, bærplukking, late dager i båt på sjøene eller villmarksliv i kano. Mulighetene er mange.

Hyttetomt kan du kjøpe på dagen til fornuftige priser. I noen områder er det klassisk norsk hyttestandard, det vil si verken strøm, innlagt vann eller avløp. I andre områder er det strøm, og omtrent samme standard som du er vant til hjemmefra – og i de fleste hyttefelt finnes det en utsikt som du skal lete lenge etter for å finne maken til.

Velkommen til Skandinavias sydligste villmark.

Reiselivsstrategi Femund Engerdal 2021-2023 (PDF, 2 MB)

 

Les mer om reiselivet på Destinasjon Femund Engerdal hjemmesider her.

Kontakt oss

Bjarne Granli
Virksomhetsleder
E-post
Telefon 91 38 59 91
Til toppen