Foreningsportalen

Engerdal kommune har fått ny foreningsportal for lag og foreninger. Siden vil gjøre det enklere både for lag og foreninger selv å holde sin informasjon oppdatert, og vil være til god hjelp for alle som trenger oversikt over eller ønsker kontakt med frivilligheten i Engerdal kommune. 

Gjennom Engerdal foreningsportal får innbyggere full oversikt over hvilke lag og foreninger som finnes, og hvilke arrangementer de har.

Foreningsportalen skal gjøre det enkelt å finne fram til de aktivitetene som passer for akkurat deg. Vi har håper mange tar den i bruk, slik at vi kan få vist hele bredden av hva som finnes av tilbud, sier Ingunn Sømåen ved Engerdal Frivilligsentral.

Vi håper også at vi gjennom denne portalen og kulturkalenderen kan klare å unngå kollisjoner på arrangementer i kommunen.

Så er det store spørsmålet, stemmer informasjonen vi har?

Det er pr. i dag registrert 59 foreninger i portalen. Grunnleggende informasjon er hentet fra Brønnøysundregisteret. I tillegg kan foreningene selv legge inn informasjon. Foreningene har selv ansvar for å holde sin egen side oppdatert, og alle registrerte foreninger skal ha fått tilsendt info om hvordan de kan endre og oppdatere informasjon om sin forening.

Ved å logge deg inn med redigeringskoden du har fått tilsendt, kan du

  • legge inn tekst og bilder om laget/foreningen
  • oppdatere informasjon og legge til linker til hjemmesider, mail og Facebook
  • legge til hvilke aktiviteter laget/foreningen driver med
  • legge inn arrangementer i kalenderen

Redigeringskoden er knyttet til den foreningen du representerer, det vil si at du ikke trenger å be om ny kode neste gang du skal gjøre oppdateringer/legge inn informasjon. Hvis dere glemmer koden, får dere den på nytt fra Frivilligsentralen.

Gå til foreningsportalen for Engerdal HER 

Finner du ikke din forening?

Vi tror ikke portalen er fullstendig pr. nå, så hvis du ikke finner din forening på portalen eller lurer på noe om foreningsportalen, ta kontakt med Ingunn Sømåen hos Engerdal Frivilligsentral. Hun kan nås mellom kl. 08.00 og 15.30 på telefon 47 97 30 20 eller epost: iso@engerdal.kommune.no 

Kontakt oss

Ingunn Sømåen
Leder frivilligsentralen
E-post
Telefon 47 97 30 20
Til toppen