Forslag på kandidater til Tiltaksprisen 2022

Har du forslag på kandidat(er) til kommunens tiltakspris som skal deles ut i år? Da kan du sende inn forslag innen 1. juni 2022.

Følgende premisser gjengis som bakgrunn for utvelgelse av prisvinner(e), vedtatt av kommunestyret 18. desember 2008:

”Prisen deles ut normalt annethvert år etter avgjørelse av tiltaksnemnda (formannskapet) .Selve prisen er tenkt som en oppmuntring for dyktig utført tiltaksarbeid (nyetablering, videreutvikling av et allerede eksisterende tiltak, vektlegging av fantasi, dyktighet, nyskapning, økonomiresultat, osv.). Prisen kan gå til enpersons bedrifter, større bedrifter eller rene ideskapere. Næringslivet/bedriftene sjøl må kunne komme med forslag på kandidater, men også fra hvem som helst ellers bør forslag kunne etterspørres. Også fra tiltaksnemnda(formannskapet) sjøl.“

Forslaget kan sendes til:

Papirpost: Engerdal kommune, Engerdalsveien 1794, 2440 Engerdal

Oversikt over de som har fått tiltaksprisen (PDF, 7 kB).