Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer.

Se informasjon og aktuelt om korona her     Status koronavaksinering

Påkjørsel av vilt og husdyr

Klikk for stort bildePåkjørt rådyr Engerdal komune  Ved påkjørsler er man pliktig å varsle nærmeste politi eller viltmyndighet. I Engerdal kommune har vil en fallviltgruppe.

Skulle uhellet være ute ring 02800, eller direkte til fallviltgruppa på ett av numrene til de i tabellen nedenfor.

Ved påkjørsler blir jobben til fallviltmannskapet enklere dersom beskrivelsen av ulykkes-stedet er god, og blir merket enten med å henge opp gule «viltulykkelapper» som kan fås i kommunehuset i Engerdal, eller med å henge opp annen markering på brøytestikker og lignende.

Fallviltgruppe i Engerdal Medlemmer du kan ringe til i fallviltgruppen i Engerdal. De rykker ut og tar hånd om påkjørte dyr.
Fallviltgruppe i Engerdal
Navn Telefon