Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Nytt fra stedsutviklingsprosjektet på Drevsjø

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 03.04.2019 08:56:25 | Emneord (los) forsiden, stedsutvikling
Vinterbilde fra Drevsjø badestrand

​Fra badestranda på Drevsjø en vinterdag. foto:  Fred-Johnny Østbøl

​Etter det vellykkede folkemøtet på Fjellvang 12. november i fjor er det arbeidet med sammenstilling av alle idéene fra gruppearbeidene, og foretatt en første vurdering og prioritering av tiltak. Dette arbeidet er gjort av Feste NordØst Landskapsarkitekter og Katrine Kleiven og Jan Aage Røtnes fra Engerdal Kommune.


I går, 1. april, ble det avholdt et arbeidsmøte med befaring der de forskjellige løsningsområdene ble diskutert, og da spesielt med tanke på trafikksikring, bussholdeplass og skilting. I dette møtet deltok, i tillegg til kommunen og Feste NordØst, representanter fra Statens Vegvesen og Hedmark Trafikk, samt grunneier Gløtvold.

Det ble spesielt diskutert:
· Trafikksikkerhet i forbindelse med avkjøring til Blokkodden
· Bindeleddet mellom sentrum og Blokkodden
· Forslag til sikrere og mer tidsriktig løsning for bussterminal ved krysset. Det er utarbeidet to alternative løsninger
· Skilting i forbindelse med stedsutviklingsprosjektet, og også ellers i kommunen. Dette inngår i den kommunale skiltingsplanen.
· Generelt om utsmykking og rydding

Det arbeides nå videre med disse forskjellige områdene, og den etablerte arbeidsgruppen vil bli koblet inn med lokalkunnskap.

De forskjellige løsningsforslagene vil bli presentert og diskutert på et nytt folkemøte mandag 13. mai på kvelden. Og det nok kveldsmat på det møtet også​

Sist oppdatert: 03.04.2019 09:06:13