Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ordfører

Line Storsnes.png 

Line Storsnes fra Samlingslista Senterpartiet og uavhengige er ordfører i EngerdalOrdførerjobben i Engerdal er utfordrende og spennende. Kommunen vår er stor i utstrekning med spredt bosetning, noe som vi lokalpolitikere stadig må minne våre sentrale myndigheter om. Engerdal har tradisjonelt vært en jord- og skogbrukskommune med staten som den dominerende grunneieren. Landets sørligste reindriftssamer holder til i Engerdal. Sammen med Femundsmarka og Gutulia nasjonalparker er de med å gi Engerdal det særpreget som er så viktig for reiselivet vårt. Kommunen er den største arbeidsgiveren i bygda, og av tradisjonell industri har Drevsjø trelast vært en hjørnesteinsbedrift. Det private næringslivet er preget av en rekke mindre bedrifter innenfor bygg og anlegg og reiseliv. Engerdal er en stor hyttekommune.


Det er godt å vokse opp i Engerdal. Vi har full barnehagedekning og gode skoler. Helse og eldreomsorg er prioritert fra politikerne. Gjennom aktiv næringspolitikk og målrettet bruk av virkemidler ønsker vi også å skape gode rammebetingelser for næringslivet. Vekst og utvikling er målsettingen for hele Engerdal. Ved å skape framtidstro og optimisme skal vi nå det målet.


Vi er vant til at Engerdal framstilles som en utkant, mens vi faktisk bor ganske sentralt! Det er to og en halv time til Gardermoen og tilgang på hele verden, tre timer til Oslo og fire til Trondheim. – og vegg i vegg med Sverige og EU. 

Om enheten
Kontaktinformasjon
Åpningstider
Kontaktpersoner
Line Storsnesordfører48144668line.storsnes@engerdal.kommune.no
Terje LangfloenVaraordfører95805095terje.langfloen@engerdal.kommune.no
Sist oppdatert: 24.02.2020 09:49:30