Invitasjon til folkemøte vedrørende stedsutvikling

Her bygges Drevsjø nye barnehage

​Arkivfoto fra byggingen av Drevsjø nye barnehage

​Det inviteres til stedsutviklingsmøte vedrørende Drevsjø mandag 12. november 2018 kl 19:30 i Fjellvang.

Som kjent arbeider Engerdal Kommune, støttet av Hedmark Fylkeskommune, med et stedsutviklingsprosjekt for Drevsjø og Blokkodden. Dette prosjektet, som dessverre er noe forsinket, er et FORPROSJEKT som tar sikte på å få frem et bredt idègrunnlag for utvikling av Drevsjøsamfunnet. Det har vært avholdt noen møter i en foreløpig  arbeidsgruppe, og vi satser på å engasjere Landskapsarkitektene Feste Nord-Øst til å bistå oss i prosessen.

Vi inviterer derfor til et folkemøte på Fjellvang på Drevsjø mandag 12. november kl. 19:30 for å ha en åpen og kreativ diskusjon om fremtidig utvikling av Drevsjø og Blokkodden.

Det vil bli servert kveldsmat og kaffe/te fra kl. 19 og under møtet.

Hilsen Katrine Kleiven, Ellen Bernts Grønland og Jan Aage Røtnes, Engerdal Kommune.

Sist oppdatert: 09.11.2018 10:56:49