Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Nyheter

​​​Her er en oversikt over alle nyhetene i Engerdal kommune sortert på dato, med den nyeste øverst.

 Nyhetsarkiv

Villmarksvekkua

​​Villmarksvekkua arrangerast i vinter i Ulvågrenda i Engerdal! DNT Engerdal og Trysil står som arrangør og tilbyr eit friluftsfagleg opplegg med fokus på det tradisjonelle friluftslivet. Vi kjøyrer daggsopplegg måndag 18/2 og tysdag 19/2, med ei ovnernatting frå onsdag til torsdag.

Seniorkino i Trysil 25. januar

​​Vi har fått lov til å snike oss med på seniorkinoen til tryslingene!

Deler av løypenettet for snøscooter åpner 18. januar

Vi ber om at alle kjører forsiktig, det er veldig lite snø på enkelte steder! Respekter skilting og pass på veikrysninger!

Etablererkurs i Hedmark vinteren-våren 2019

Kursplan for nye etablererkurs vinteren/våren 2019 er nå satt opp. I vinter/vår planlegges det kurs i både Hamar, Stange, Elverum, Flisa og Kongsvinger.​

Ledig stilling - IKT-lærling

​​​Har du lyst på lærlingeplass fra våren 2019? SÅTE-samarbeidet har en lærlingeplass innen IKT servicefag/dataelektronikerfaget.

Søknadsfristen er 1. februar 2019 og søknadsskjema finner du til høyre på siden.

Endrede åpningstider på Biblioteket

​Fra og med 19. januar vil åpningstiden på lørdager på biblioteket på Drevsjø være åpent fra kl 10.00 - 14.00.

Varsel om oppstart og høring av planprogram for reguleringsplan for Hyllsjøen sør hytteområde

Med hjemmel i plan- og bygningslovens § 12-8 varsles det om oppstart av reguleringsplan for Hyllsjøen sør hytteområde. Dette er et privat planforslag som fremmes av Innlandet Tegnekontor AS på vegne av grunneierne Roger Axelsson og Hanne Heggeriset. ​

Tilskudd til allmennyttige formål 2019 - søknadsfrist 1.februar

​Nå er det mulig å søke om tilskudd til almennyttige formål 2019.

Kommunalt tilskudd til lag, foreninger og arrangementer 2019

​Frist for å søke om støtte til lag, foreninger og arrangementer for 2019 er den 31. januar.

Vil du være med å sparke fotball?

Er du født i 2003-2013 og har lyst til å være med å sparke fotball (Yngres avdeling)?

Søknader om tilskudd til vedlikehold av veier til bosettinger med lang helårsåpen privat vei i Engerdal kommune – frist 1.februar

Ordningen gjelder for Engerdal kommunes innbyggere som er fastboende ved helårsåpen privat vei. Bosettingene må ligge 3 km eller mer fra offentlig vei. Søknader må være organisert som en fellessøknad for alle som bor langs veien.​  Vi minner om søknadsfristen som er 1. februar 2019.

Bassenget er stengt onsdag 2. januar 2019

​På grunn av at skolen holder stengt onsdag 2. januar, er heller ikke svømmehallen åpen.

Årets første bondekafè

​Fredag den 4. januar 2019 kl. 11.00.
Samme plass som vanlig, hos fam. Drevsjømoen. Det er kaffe og få fra 10.30.

Biogass – informasjonsmøter for landbruket

​Vi og de øvrig medlemskommunene i FIAS (Fjellregionen interkommunale avfallsselskap), ble i sommer innvilget kr 250 000 i forprosjektstøtte til å utrede mulighetene/potensialet for foredling av husdyrgjødsel og andre biprodukter fra næringsmiddelindustri o.l. til biogass. I den anlednig inviterer vi til møte 28. januar.

Har vi landets kuleste "vi har stengt melding" på sentralbordet?

​Noen kreative personer i kommunehuset Enger har laget en festlig melding som du hører hvis du ringer oss og sentralbordet er stengt nå i julen.  Ring 62459600 så får du høre.

Feil i annonse fra FIAS

​Det har vært publisert annonse med feil i kalenderen som kom i postkassene 20.desember.  På nettsiden til FIAS vil du finne riktig opplysninger.

Barneverntjenesten i Trysil og Engerdal julen 2018

Barneverntjenesten har følgende åpningstider i julen:

Jul hos FIAS 2018

Husk at hentedager for avfall endres i julen.

Oppdatering om bredbåndutbyggingen i Engerdal

​Engerdal kommunes prosjektleder for bredbåndutbyggingen hadde prosjektmøter med Telenor mandag 17. desember. Telenors selgere har hatt kontakt med 93,8 % av husstandene utenfor de to kommersielle områdene Engerdal sentrum og Drevsjø, der Telenor tar utbyggingen på eget ansvar. Av de husstandene Telenor har kontakt med har 76 % bestilt, og noen er fortsatt i vurdering.

Nytt søknadsskjema for barnehageplass

Fra og med januar 2019 vil søknad om barnehageplass i Engerdal kommune gjøres via Visma Flyt Barnehages foresattportal. Dette gjelder enten du søker plass til kommunale eller private barnehager. Det gjelder og om du søker for første gang, du søker endring av plasstype eller om du søker overføring til annen barnehage.

Dette informasjonsskrivet vil gi deg informasjon om hvordan du logger deg på foresattportalen, og hvordan du i portalen legger inn søknad om barnehageplass

Julehilsen fra ordføreren - julen 2018

​Året 2018 går mot slutten. Snøen er på plass, vi har hengt opp adventstjerna i vinduet og tent adventlysestaken. Mange har allerede julegavene klare og atter andre gjør dette i siste liten i år også. Det er som det skal være. I hverdagen overstrømmes vi av nyheter fra en mer og mer omskiftelig verden. Adventstida endrer dette litt. Dette er ei fin tid, der vi pynter til jul, tenner stearinlys og koser oss alene eller sammen med andre. Adventstida og julehøytida forsterker også de gode sidene ved oss, vi viser mer omsorg, vi tenker mer på hverandre og vi er enda mer opptatt av at andre skal ha det bra. Dette er viktig.

Luciabesøk i Enger

​Vi i Enger var så heldige å få Luciabesøk av barna i Engerdal barnehage.  Kommunestyret hadde også sitt julemøte og fikk ta del i Luciabesøket.

Årsbudsjett for Engerdal kommune 2019 er vedtatt

Årsbudsjettet for Engerdal kommune 2019 og økonomiplan for perioden 2019-2023 ble vedtatt i kommunestyret 13.12.2018. Budsjettet og økonomiplan for neste periode er meget stramt. For å få et budsjett i balanse er det foretatt reduksjoner innen alle enheter og de fleste virksomheter.

Anbud på utleieboliger i Elgå, Sømådalen og Heggeriset er nå lagt ut på Dofffin

​Det er nå lagt ut anbud på EN-18-13 Totalentreprise utlieboliger. Søknadsfristen er den 01. februar 2019 kl. 12.00.

Høsthalvåret 2018 i Drevsjø barnehage

Det har vært en aktiv høst i Drevsjø barnehage og her kan du lese og se masse flotte bilder.​  De ønsker samtidig alle en riktig god jul.

Tømmekalender på nett - og ny hjemmeside for FIAS

​FIAS har tidligere informert om at det ikke blir papirbasert Miljøkalender for 2019. I stedet blir det digital tømmekalender tilpasset nett og mobil, som man kan velge å skrive ut på papir.

Salg av bredbånd går veldig bra i Engerdal

Telenors selgere har nå vært her i to uker, og har oppnådd godt nok salg til at prosjektet kan fortsette.

Er du forberedt?

​For å styrke beredskapen i samfunnet oppfordrer DSB alle til å være forberedt på å klare seg selv i tre dager. Denne uka får du en brosjyre i posten med konkrete forslag til hva du bør ha i hus.

Juleprinsessen og tidstyvene

​Juleprinsessen og tidstyvene er en musikal av Harriet Kjus Müller-Tyl og kan oppleves i hallen på EBUS, lørdag 15. desember kl. 17.00.

Trygt hjem for 50 kroner i desember

​Hedmark trafikksikkerhetsutvalg (HTU) har vedtatt å sette egenandelen ned igjen til 50 kroner for å benytte ordningen Trygt hjem i desember, forteller utvalgets leder, Gunn Randi Fjæstad. Dette er årets julegave fra HTU til unge mellom 15-21 år i Hedmark, sier hun, og understreker at det er viktig å få de unge trygt hjem i mørke og kalde desembernetter.

– Herlig! synes nestleder i Ungdommens fylkesting, Isak Formoe.

Julemarked i Engerdal lørdag 1. desember

​Lørdag 1. desember fra klokken 11.00 er det igjen klart for julemarked i Engerdal samfunnshus.

41 branndøde i Hedmark siden år 2000

I perioden 2000 til 2017 var det 3 235 bygningsbranner i fylket. De mest brannfarlige månedene var januar med 430 branner og februar med 344. Ingen har så langt i år omkommet i brann i Hedmark.​

Velkommen til møter om framtidsrettet sauehold

​Hvor trykker "skoen" og hva skal vi akseptere som "vanlig godt" sauehold?

Landbrukskontoret for Alvdal og Tynset kommuner inviterer i samarbeid med landbruksavdelingen hos Fylkesmannen i Hedmark, til fagmøte for alle sauebruk i Nord-Østerdalen.

Gladtysktreff i Engerdal 28. november

​Es ist møkket! Det er i aller høyeste grad gladtysk! Nå vil nok en tysker se rart på deg hvis du sier det. Men spiller ingen rolle! «Greia» med gladtysk er å tørre. Og kan du ikke ordet, så lærer du det på kurs hos meg.

Salg av bredbånd abonnement er godt i gang


Fra mandag 19. november har flere av Telenors selgere vært i arbeid i flere av grendene våre, og det meldes om stor interesse. Det virker som om det fortsatt er litt usikkerhet om betingelsene og kommunens andel, så derfor gjentar vi det som gjelder.

NATO-øvelsen - takkebrev fra den tyske brigaden

Engerdal kommune v/rådmannen har mottatt takkebrev fra Brigadier Ullrich Sannuth, Tyskland som er veldig fornøyd med mottakelsen i Engerdal.​

Offentlig ettersyn årsbudsjett 2019 og økonomiplan 2019-2022

Formannskapets innstilling til budsjett for 2019 med gebyrregulativ og økonomiplan for perioden 2019-2022 legges ut til offentlig ettersyn i perioden 21.11.2018-12.12.2018.

Bredbåndsprosjektet - Telenor i gang med kundebesøk

Da er Telenors salgsstyrke i gang i Engerdal, foreløpig med en person, Borhan Zareie. Flere vil komme i løpet av kort tid.​

Årets julegavetips

​Gi barna en julegave de får glede av resten av livet. Meld dem inn i kulturskolen og begynn allerede 2. uka i januar 2019.

Nytt vann- og avløpsnett i Engerdal sentrum er ferdig

​Etter over ett år med graving, dårlige veier og diverse omkjøringer så er endelig arbeidet med å skifte ut hele vann og avløpsnettet i Østlia nå endelig over.

Herlig kveld på Blokkodden med Oddgeir Bruaset

Ca 30 personer tok turen til Blokkodden tirsdag kveld for å høre Oddgeir Bruaset fortelle historier om «der ingen kunne tru at nokon kunne bu».​

Folkemøte på Drevsjø mandag 12. november

Som et ledd i forprosjektet Stedsutvikling Drevsjø-Blokkodden hadde Engerdal kommune ved Katrine Kleiven, Ellen Bernts Grønland og Jan Aage Røtnes invitert til folkemøte / idédugnad på Fjellvang mandag kveld. Prosjektet er et felles prosjekt mellom Engerdal Kommune og Hedmark Fylkeskommune, og tar sikte på å etablere en overordnet plan for utvikling av Drevsjø-samfunnet.​

Bredbåndsprosjektet i Engerdal – nytt om Trinn I

​Nå er vi skikkelig i gang og brev til husstandene er på tur ut.  Telenor vil starte sin salgsrunde mandag 19. november

Oddgeir Bruaset til Blokkodden

​"Der ingen skulle tru at nokon kunne bu"

Møt programskaperen, forfatteren og foredragsholderen Oddgeir Bruaset på Blokkodden, tirsdag 13. november 2018 kl. 18.00.

Temadag om diabetes

​Frivilligsentralen og teamet på helsesenteret inviterer til temadag på helsesenteret, tirsdag 20. november fra kl. 10.00-14.00.

Trekking på stolpejakten 2018

​Årets stolpejakt har foregått i Engerdalsområdet, og har vært meget godt besøkt. Femti stolper har vært plassert rundt omkring både nede i grenda og oppe i fjellet, og mange flotte plasser har blitt vist frem.

Nå er stolpene plukket inn igjen, og vi har trukket ti vinnere. Premiene kan hentes på turistkontoret hos Destinasjon Femund Engerdal.

 

Invitasjon til folkemøte vedrørende stedsutvikling

​Det inviteres til stedsutviklingsmøte vedrørende Drevsjø mandag 12. november 2018 kl 19:30 i Fjellvang. 

Vinnere av kommunens Friskuskasser 2018

​Vi har nå trukket ut åtte personer fra Friskusbøkene som er plassert rundt omkring i grendene. Årets premie er den flotte nasjonalparkkoppen, og de heldige vinnerne er:

Åpningstider for svømmehallen 2018/2019

​Bassenget på EBUS har følgende åpningstider:

Stenging av Engerdal vannverk

​I forbindelse med påkoblingen til det nye vannledningsnettet i Engerdal sentrum, må vi stenge vannverket.

Oppfordrer foreldre til skoleelever til høy deltakelse i Kultur for læring

​Denne høsten er det iverksatt ny runde med spørreundersøkelse for elever, foresatte og ansatte ved Engerdal barne- og ungdomsskole i Kultur for læring.

Kommunedelplanen for avfall og miljø er ute på høring

​​Kommunedelplanen for avfall og miljø for perioden 2019-2025 er nå lagt ut på høring.

Tyske soldater inviterer til omvisning i Engerdal sentrum

​I forbindelse med NATO-øvelsen «Trident Juncture», så ønsker de tyske soldatene som er stasjonert her i Engerdal sentrum å invitere alle Engerdøler til en omvisning.

Kommunestyret har gitt tilskudd til utvikling av bærekraftig reiseliv

​Kommunestyret vedtok i sitt møte 24. oktober og gi tilskudd på kr 75.000,- til prosjektet "Utvikle og posisjonere Trysil og Engerdal som internasjonale bærekraftige reisemål".

Kommunestyret har vedtatt forskrift til adgang til jakt og fangst av bever

I sitt møte 24. oktober vedtok kommunestyret forskrift til adgang til  jakt og fangst av bever.​

3 fikk innvilget tilskudd i kommunestyremøte 24. oktober

Relator AS, Hågen Bentzen​ og Fjellhjort AS fikk innvilget tilskudd i kommunestyrets møte 24. oktober.

Kommunestyret har vedtatt nye reviderte vedtekter for barnehagene og SFO

​I sitt møte 24. oktober vedtok kommunestyret nye vedtekter for barnehagene og SFO.

Tertialrapport for 2. halvår 2018 vedtatt av kommunestyret

​​Kommunestyret behandlet tertialrapport for 2. halvår 2018 i sitt møte 24.10.  Det ble en lang debatt i kommunestyret som du kan høre her.

Engerdal kommune har opprettet Tilgjengelighetspris

​Tilgjengelighetsprisen skal bidra til å fremme likestilling og likeverd, sikre like muligheter og rettigheter til samfunnsdeltakelse for alle, uavhengig av funksjonsevne, og hindre diskriminering på grunn av nedsatt funksjonsevne i Engerdal kommune.

Engerdal Torg vedtatt etablert

​Kommunestyret behandlet i sitt møte 24.10 etablering av Engerdal Torg.  Les vedtaket og hør diskusjon i kommunestyret.

Takk til alle gavmilde engerdøler etter TV-aksjonen 2018

​Engerdølene ga i gjennomsnitt kr 74,64 i år. Dette ga oss en 2. plass i Hedmark og 54. plass i kommuneoversikten for Norge. Totalt kom det inn kr 96.589,- i Engerdal kommune under aksjonen.

Invitasjon til åpen dag med NATO

​Det inviteres til åpen dag med NATO på Drevsjø søndag 28. oktober mellom kl 10.00 og 12.00.

Prøve i samfunnskunnskap for innvandrere

Engerdal voksenopplæringssenter arrangerer prøve i samfunnskunnskap mandag 29.oktober kl. 14.00​

Har du husket å registrere brønnen din?

​Alle vannforsyningssystem skal være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder både større vannforsyningssystem, og de som er veldig små.

Vellykket frokostmøte i Engerdal

​23. oktober ble det arrangert et frokostseminar med tema «Vinterturisme i Engerdal» i kommunehuset i Engerdal. Arrangementet var et samarbeid mellom Innovasjon Norge på Hamar og Tynset, Sør-Østerdal Næringshage, Destinasjon Femund Engerdal og kommunens næringsavdeling.

Torsdagtrimmen på Drevsjø starter opp igjen

Torsdag 8. november kl 1930 er det oppstart for torsdagtrimmen i Fjellvang. 

Midlertidig nytt søknadsskjema - barnehageplass

​Vi er i en overgang mot en nytt system for barnehageopptak.  I den anledning må vi benytte et midlertidig søknadsskjema.

Egen epostadresse hvis du ønsker kommunikasjon om bredbånd

​Hvis du ønsker å kommunisere med oss i forbindelse med bredbåndprosjektet så har vi opprettet egen epostadresse til dette.

Vi har gjennomført informasjonsmøter om bredbånd

​Da er det gjennomført fire informasjonsmøter med Telenor i grendene Sømådalen, Drevsjø, Heggeriset/Hylleråsen og Engerdal sentrum. Det har vært stort fremmøte, gode presentasjoner fra Telenor, og spennende diskusjoner. En av erfaringene er at vi lærer noe i hvert møte, basert på beboernes spørsmål.

Droneflygning over NATO-øvelsen er forbudt

​​Politiet varsler store bøter for folk som blir tatt for å  fly med drone innenfor området for den store Nato-Øvelsen som starter neste uke. Det blir innført  flyforbud i store deler av Midt-Norge under øvelsen. Forbudet gjelder både droner og modellfly.

Kurstilbud fra Norsk Landbruksrådgivning Innlandet

Norsk Landbruksrådgivning Innlandet arrangerer nyttige kurs for bonden i det daglige gårdsdrifta.​ I høst er det 4 aktuelle kurs.

Hva er fremtiden for besøkssenteret for Femundsmarka Nasjonalpark avd. Elgå?

​Velkommen til åpent folkemøte og idémyldring
tirsdag 23. oktober kl. 19.00-21.00, Elgå Samfunnshus .

Femundmat til Internationale Grüne Woche i Berlin

​Etter en nominasjonsprosess der kommunens næringsavdeling har arbeidet tett med Hedmark Fylkeskommune, er bedriften Femundmat AS invitert av Landbruks- og Matdepartementet og Innovasjon Norge til å delta på International Grüne Woche (IGW) i Berlin i januar 2019. Det er lokalmat fra Engerdal som skal presenteres på standen til Fjellregionen, og tilberedes av kjente kokker, bl.a. Hans Brimi fra Brimi Seter.

Stor næringstetthet i Engerdal Kommune

​Næringsavdelingen gjør regelmessig søk på bedrifter i Engerdal, og ser på så vel antall som på organisasjonsform. I september var det totalt 321 registrerte foretak med adresse Engerdal i Foretaksregistret i Brønnøysund, og under er fordelingen på de forskjellige organisasjonsformene.

Eldredagen 2018

Engerdal pensjonistforening i samarbeid med Engerdal eldreråd markerer eldredagen 2018 i Fjellvang på Drevsjø Torsdag 18. oktober kl. 13.00.​

Mottaket tar ikke imot klær og utstyr lenger

​Asylmottaket ikke tar imot klær lenger. Beboerne på mottaket kommer til å benytte seg av Sanitetsforeningens bruktbutikk på biblioteket framover. Vi ber derfor om at de som har klær, kjøkkenutstyr ol de vil gi bort, leverer det til Sanitetsforeningen.

Trafikksikkerhet - felles ansvar

​Militærøvelsen med navnet Trident Juncture, gjør at det blir flere trafikanter og mange store kjøretøy på vegen, høsten 2018. Statens vegvesen vil oppfordre hver enkelt som er i området til å være ekstra oppmerksom de ukene øvelsen pågår.

Endringer blant fast ansatte fra juli til og med september 2018

Fire takket ja, en takket nei og fem sa opp sin faste stilling i Engerdal kommune i perioden juli til og med september 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flott resultat på demensaksjon 2018

​Innsamlingen ga også i 2018 et flott resultat.
Resultatet for vår kommune viser 28 631 kr. I tillegg kommer Vipps og SMS. Det er veldig bra for en liten kommune.

Bredbåndsutbygging trinn 1 er i gang

​Vi er nå i gang med det konkrete arbeidet med oppfølging av bredbåndsprosjektet trinn 1. Det vil bli arrangert grendemøter for de berørte områdene som planlegges utbygd i det første byggetrinnet. Hensikten er både å gi informasjon og at innbyggerne skal kunne stille spørsmål.

10 vil jobbe som bibliotekar

​Syv kvinner og tre menn har søkt på den ledige 100 % faste stillingen som bibliotekar ved Engerdal folkebibliotek på Drevsjø.

Innsamling av bjørnemøkk under elgjakta 2018

​På grunn av sent mottatt informasjon angående innsamling av bjørnemøkk under årets elgjakt, samt ferieavvikling i kommunen, ble det ikke sendt ut info om dette til elgjaktledere i år.

Snakk med barn og sårbare mennesker om NATO-øvelsen

​Noen kan synes det er ubehagelig med synlige soldater og økt militær trafikk. Det kan være personer som har opplevd krig og traumer tidligere, eller barn. Snakk om øvelsen og hvorfor NATO øver i Norge, oppfordrer helsedirektør Bjørn Guldvog.

Influensavaksine 2018

​Det er tid for influensavaksine til risikogrupper.  Det vil være mulig med vaksine 3. oktober, 16. oktober og 19. oktober.

Informasjonsmøte om NATO-øvelsen

​Engerdal kommune inviterer til et informasjonsmøte om NATO-øvelsen onsdag 3. oktober kl. 19.00 i Fjellvang. Her kan alle som ønsker komme å høre om øvelsen og få stilt spørsmål.

NATO-øvelsen; kjøretøy og mørket

Det vil begynne å komme kjøretøy på veiene i vår kommune. Det vil medføre forsinkelser for de som er ute og kjører. Like viktig er det at de som er ute og går på veiene bruker refleks for å synes.​

Sandbøtter (strøsand for å unngå holke) til nye og gamle som ønsker seg dette tilbudet

Også i år deler Sanitetsforeningen og Pensjonistforeningen ut gratis strøsandbøtter til de over 70 år og det er Pensjonistforeningen som skal være behjelpelig med å dele ut strøsandbøttene.

Vedtatt handlingsplan for bærekraftig reiselivsutvikling i Femund Engerdal

Kommunestyret vedtok i sitt møte 12. september handlingslingsplan for bærekraftig reiselivsutvikling i Femund Engerdal.​

Vard'n nr 3-2018

Vi har fått tilbakemeldinger på at flere ikke har mottatt 3. utgave av Vard'n.

2 fikk innvilget søknad om tilskudd fra Jordbruksfondet

​Kommunestyret hadde i sitt møte 12.september to saker om tilskudd.  Både Tore Omang og Martin Waldal fikk innvilget tilskudd.

Nå skal det bygges hurtiglader for EL-bil i Engerdal

​Kommunestyret behandlet saken i sitt møte den 12.september og fattet vedtak om å bygge en hurtiglader for EL-biler. Det ble vedtatt å bygge hurtiglader med to stolper og 4 uttak på 50 kw i Engerdal sentrum.

Nattarbeid i krysset Østlia sør/nord

​Det vil bli nattarbeid i kveld (onsdag 12. september) ved krysset Østlia sør/nord.

Kommunestyremøte i kveld 12. september

​I kveld er det kommunestyremøte som starter klokken 19.00, og vi sender møtet live på WebTv.

Ledig stilling - prosjektleder 100 % engasjement

​​Vi søker etter prosjektleder i 100 % engasjement til å lede et samarbeidsprosjekt mellom Åmot, Trysil og Engerdal kommuner.

Engasjementet varer fra 01.10.18-30.04.19, men med mulighet for forlengelse.

Søknadsfristen er 20. september.

Demensaksjonen uke 38

Nasjonalforeningen for folkehelsen – Engerdal demensforening deltar
også i år på den årlige nasjonale innsamlingsaksjonen.

Prosjekt utleieboliger i grendene

​Det er nå laget en prosjektplan for bygging av utleieboliger i grendene.

Prosjektplan Engerdal Torg

Det er nå utarbeidet en overordnet framdriftsplan for prosjektet Engerdal Torg.​

Hvor får du informasjon om NATO-øvelsen

Det vil i tiden fremover være mye rørelse i kommunen i forhold til  NATO-øvelsen Trident Juncture 2018.  Best og mest riktig informasjon finner du på forsvarets sider.​

Nå får du digitale fakturaer fra oss

Fra nå vil de fleste få fakturaene fra Engerdal kommune elektronisk - i nettbanken, på Vipps eller i digital postkasse.

Kabelbrudd i Østlia Nord er løst

​Det har oppstått et kabelbrudd i forbindelse med gravearbeidene i Østlia Nord i Engerdal sentrum. Flere husstander har dermed vært uten telefonettforbindelse. Bruddet er nå løst.

  

Sist oppdatert: 24.04.2018 14:49:35