Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Nyheter

​​​Her er en oversikt over alle nyhetene i Engerdal kommune sortert på dato, med den nyeste øverst.

 Nyhetsarkiv

Fagseminarer om fornybare energikilder for landbruksbygg

​Våren 2020 arrangerer Hedmarken Landbrukskontor og Landbrukskontoret i Ringsaker en møteserie om «fornybare energikilder for landbruksbygg».

Etablererkurs i Hedmark vinter/vår 2020

Det blir etablererkurs flere steder i Hedmark vinteren/våren 2020. Se i oversikten under hva som kan passe for deg, og meld deg på!

Informasjon om betaling i svømmehallen

​På grunn av at vi ikke lenger har en bank som tar i mot kontanter, kan vi ikke ta i mot kontanter av de som skal bade i bassenget på mandager og onsdager.

Kompetansenettverk lokalmat nav øst - Kurstilbud våren 2020

​Godt nytt år til alle sammen. Da håper vi at du har hatt en fin julefeiring og er klar til å ta fatt på et nytt og spennende år med masse kurstilbud. Under er vårens kurs listet opp - for å få mer informasjon om kurset du er interessert i, klikk på den blå linken hvor det står: her.

 

Ledig stilling - kommunalsjef Plan/Teknikk/Næring og Støtte/Utvikling

​Nyopprettet topplederstilling i Engerdal kommune er ledig for deg som ønsker å ha en posisjon og mulighet til å påvirke arbeidsområdene Plan, Teknikk, Næring og Støtte og Utvikling gjennom samhandling og utvikling av tjenesteområdene.

Engerdal kommune har fokus på lederstruktur, måldefinering og måloppnåelse. Hensikten er gjennom mål- og resultatstyring å oppnå effektivisering og reduserte kostnader i tjenesteproduksjonen. Kommunalsjefene er medlemmer av rådmannens ledergruppe og utøver den strategiske ledelsen innen sitt område på vegne av rådmannen. Kommunalsjefene får en sentral rolle i den videre omstillingsprosessen; jf. kommunestyrets vedtak.

Søknadsfristen er 5. februar 2020.
 

Ledig stilling - kommunalsjef Helse og Oppvekst

​​​Nyopprettet topplederstilling i Engerdal kommune er ledig for deg som ønsker å ha en posisjon og mulighet til å påvirke vårt helse- og oppveksttilbud gjennom samhandling og utvikling av tjenesteområdene Helse og Oppvekst.

Engerdal kommune har fokus på lederstruktur, måldefinering og måloppnåelse. Hensikten er gjennom mål- og resultatstyring å oppnå effektivisering og reduserte kostnader i tjenesteproduksjonen. Kommunalsjefene er medlemmer av rådmannens ledergruppe og utøver den strategiske ledelsen innen sitt område på vegne av rådmannen. Kommunalsjefene får en sentral rolle i den videre omstillingsprosessen; jf. kommunestyrets vedtak.

Søknadsfristen er 5. februar 2020.

 

Allmennyttige formål avvikles fra 2020

​Det vil ikke lenger være mulig å søke om midler/tilskudd til allmennyttige formål.

Informasjon om TT-ordningen

​Engerdal kommune er en stor kommune målt i areal, og vi vet at det finnes mennesker, spesielt eldre, som av forskjellige årsaker ikke har det så lett med å komme seg ut på grunn av ensomhet og store avstander.

NJFF-Hedmark arrangerer kurset: Oppsyn i utmark

Norges Jeger- og Fiskeforbund Hedmark arrangerer kurset «Oppsyn i utmark» 31.01.20-01.02.2020.

Jegerprøvekurs onsdag 5. februar 2020

​Onsdag 5. februar blir det jegerprøvekurs i kommunehuset Enger fra klokken 18.00.

Redusert åpningstid ved legesenteret onsdag 8. januar

Onsdag 8. januar vil legesenteret være åpent fra klokken 08.00-11.00, etter klokken 11.00 vil det kun være legevakt.

Åpen skihytte og seterstue med servering 2020

​I år skal det prøves noe nytt - det skal være åpent på skihytta (brannstasjon) på Vålåberget og på seterstua til Turid og Ola på Bergevollen annenhver søndag.

Postjournal og møtedokumenter er ikke tilgjengelig på nettsiden vår

​Ved overgang til nytt saksbehandlersystem fra 01.01.2020 er dessverre blitt en feil som gjør at dere ikke får tilgang på postlister og møtedokumenter fra hjemmesiden vår. Vi jobber med feilretting.

Fv. 217 Elvbrua bygges om i 2020

​Ombygging av Elvbrua er prioritert av fylkeskommunen og tømmernæringen i «Handlingsprogrammet for fylkesveger 2018-21(23)».Hovedmålet med dette er å tilrettelegge for effektiv transport av tømmer. Når ombyggingen av brua er gjennomført kan tømmertransport på inntil 60 tonn trafikkere hele fv. 217.

Vi har julestengt i Enger i år fra 23.12.19 - 01.01.2020

​Vi skifter saksbehandlersystem den 01.01.2020 og i den anledning må vi stenge vårt gamle saksbehandlersystem. Vi har derfor ikke tilgang på saksbehandlersystemet i julen og kan da verken søke informasjon eller skrive. Vi har derfor valgt å stenge i Enger fra 23.12 til 01.01.2020.

Gave fra HLF Engerdal

HLF Engerdal ga i dag julegave til Fjellblikk, Solgløtt, Nilstrøa og Legesenteret. Foreningen har søkt om og fått midler for innkjøp av hørsel-forsterkere på avdelingene. Institusjon, hjemmebasert og Legesenter takker så mye for gaven. ​

Endrede hentedager for avfall i jula

​Helligdager gir endret hentedag for avfall i jula.

Gavepapir er restavfall

​I år som i fjor kan abonnenter hente seg en gratis julesekk til gavepapir på kommunenes servicetorg eller på en av våre gjenvinningsstasjoner i uka før jul.

Minnesamvær for Lars Erik Hyllvang

​Alle er velkommen til vår kjære Lars Erik sin begravelsesseremoni fra Engerdal kirke, onsdag 18. desember klokken 12. Det blir organisert slik at det blir liveoverføring til Engerdal Samfunnshus, slik at selve seremonien kan følges av alle som ønsker å være tilstede.

Åpningstider - ungdomsklubben i julen

​Siste ungdomsklubb-kveld er torsdag 12. desember.

Terje Vestad tilsatt som kommunedirektør

​I kommunestyrets møte 10. desember 2019 ble Terje Vestad enstemmig tilsatt som kommunedirektør i Engerdal kommune.  Vi ønsker Terje lykke til!

Bredbåndsinformasjon

​Nå skjer det! Vi fikk akkurat en telefon fra OneCo, som bekrefter at den første kunden får installasjon på torsdag denne uken, og deretter vil det gå slag-i-slag! Alle kunder skal nå ha fått brev fra Telenor, og vil bli fortløpende kontaktet for installasjon.

Ordfører Lars Erik Hyllvang er død

​Med stor sorg har vi i dag mottatt budskapet om at ordfører Lars Erik Hyllvang døde ved Ullevål sykehus i natt. Våre tanker og medfølelse går til familien. Kondolanseprotokoll blir lagt ut i Enger mandag.

Takk til alle som kom på åpningen av Engerdal Torg

​Fredag 29. november åpnet Engerdal Torg. Det var en fin åpning med taler fra Femundmat og ordfører Lars Erik Hyllvang, etterfulgt av kaker og kaffe.

Takk for godt samarbeid!


Jeg har min siste arbeidsdag i Engerdal kommune i dag.
Jeg vil derfor takke alle medarbeidere i kommunen for godt samarbeid i den tiden jeg har vært rådmann. Det har vært en tid med mange interessante saker og utfordringer som har gjort jobben spennende.

Matrikkel og grunnbok er stengt fra 13. desember 2019 til 1. januar 2020

​Har du tenkt å kjøpe/selge eiendom før nytt år eller er du i gang med en delings-, seksjonerings- eller sammenslåingssak av eiendommen din da er dette informasjon nyttig for deg.

Juleverksted for lokalmatbedrifter

​Bli med å produser dine egne julematprodukter i Nofima sitt pølsemakeri før jul.

Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier 2020

​Barn og unge skal få delta på fritidsaktiviteter selv om foreldrene har dårlig råd.

Offentlige instanser, lag og foreninger og private kan søke om tilskudd.

Søknadsfristen er 13. desember 2019.

Har du fått innbyggerundersøkelse i din postkasse?

​Da setter vi stor pris på om du fyller ut denne og returnerer den i vedlagte konvolutt innen 10. desember.

Bo trygt og sikkert i Engerdal

​Vi ønsker at alle våre innbyggere skal ha en trygg og sikker hverdag. Ved å åpne denne linken til  www.sikkerhverdag.no for du gode tips for å ivareta din egen daglige sikkerhet i ditt hjem.

Kunngjøring av vedtatt reguleringsplan for Gammelsetra Hytteområde - PlanID 2016 02 00

​I medhold av Plan- og bygningslovens § 12-12 vedtok kommunestyret i møte den 18.09.2019 ny reguleringsplan for Gammelsetra. Samtidig oppheves tidligere reguleringsplan for Gammelsetra,
PlanID 2004 0300.

Ny oppdatert søkerliste rådmann Engerdal kommune

Det har vært ny vurdering på innsyn i søkerlisten.  Etter dette  har 2 fått innvilget skjerming av navn.  De 2 som fikk avslag har trukket sin søknad.​

Konfliktrådet trenger meklere

​Konfliktrådet Innlandet trenger flere meklere, blant annet i Engerdal.

Konfliktrådet har til oppgave å mekle mellom parter i en konflikt. Dette gjelder både saker overført fra politiet, påtalemyndighet, domstol og saker som partene selv henviser. Ved mekling møtes partene på et nøytralt sted hvor de gis mulighet til å løse saken med bistand fra en mekler. Mekling i konfliktråd er gratis og frivillig.

Nyåpning av Femundmats lokalmatutsalg i Engerdal sentrum

​Fredag 29. november klokken 12 flytter Femundmat sitt utsalg fra Hylleråsen til Engerdal sentrum.

Sju vil bli rådmann i Engerdal kommune

​Det er syv søkere til rådmannsstillingen i Engerdal kommune, alle er menn. Etter  gjennomgang av søkernere har  4 fått innvilget at navnet deres ikke skal offentliggjøres.

Hvem som har søkt ser du i listen nedenfor.

Folkemøte torsdag 14. november

​Vi takker for oppmøtet på det åpne folkemøtet vi hadde torsdag 14. november.

Bassenget er åpent igjen

​Bassenget er nå i orden igjen og åpent fra og med i dag, mandag 18. november!

Ungdomsklubben er stengt torsdag 14. november

​Til informasjon holdes ungdomsklubben stengt torsdag 14. november, grunnet arrangement på EBUS samme kveld.

Svømmehallen må stenges denne uken på grunn av tekniske problemer

​Beklageligvis må svømmehallen stenges denne uken, (uke 46) fordi et varmebatteri har blitt ødelagt i løpet av helgen, og vannet er derfor ikke varmt nok til å bade i.

Sats internasjonalt

Gründere og næringsdrivere som ønsker å vite mer om internasjonalisering inviteres til gratis fagdag torsdag 21. november.

Nasjonale prøver i norsk og samfunnskunnskap

​Nasjonale prøver i norsk og samfunnskunnskap for fremmedspråklige gjennomføres i perioden: 2.- 9.desember 2019.

Stedsutviklingsprosjektet Drevsjø-Blokkodden - folkemøte

​Vi kommer til å holde et folkemøte, hvor vi viser bilder og planer for hva vi har kommet frem til under forprosjektperioden. Dette vil finne sted på Biblioteket på Drevsjø 14.november. Vi holder åpent fra 15.00 – 19.00. Da kan den som ønsker komme å se, og spørre oss spørsmål. Velkommen!

Pensjonistforeningen inviterer til åpent temamøte 12. november

​Engerdal pensjonistforening inviterer til åpent temamøte, tirsdag 12. november på Tune samfunnshus klokken 13.00.

Lars Erik Hyllvang valgt til ordfører og Line Storsnes til varaordfører

​I kommunestyrets konstituerende møte 30. oktober ble Lars Erik Hyllvang valgt som ordfører og Line Storsnes som varaordfører for perioden 2019-2023.  Begge representerer Samlingslista/Uavhengige.

Status bredbåndsprosjekt trinn I

​Det er nå klarlagt fra utbygger Telenor at deler av trinn 1 i bredbåndprosjektet i Engerdal vil bli forsinket. På bakgrunn av dette vil alle kundene, også de som vil få levering før nyttår, i løpet av kort tid motta en sms fra Telenor om forsinkelsen.

Kjenner du en Ludvig?

​For siste gang skal Hedmark trafikksikkerhetsutvalg (HTU) dele ut Hedmark fylkes trafikksikkerhetspris, Ludvigprisen for 2019.

Manglende gatelys sør for Engerdal sentrum

Til orientering er nye master bestilt, men det er noe leveringstid på dette.​

Ledig stilling - kommunedirektør/rådmann i Engerdal kommune

​Engerdal kommune søker ny kommunedirektør/rådmann.

Innbyggere, politikere, kommuneansatte og -administrasjon ønsker én til med på laget som har kompetanse og lyst til å innta lederposisjonen i kommunen vår. Vi har et brennende ønske om å skape gode hverdager og nye muligheter for innbyggere og tilreisende. Derfor trenger vi en rådmann som både kan løse hverdagsoppgavene i kommunen, og være med på å skape utvikling og vekst.

Bondekafe 1. november 2019

Det blir bondekafé fredag den 1. november kl. 11.00. Samme plass som vanlig, hos fam. Drevsjømoen. Det er kaffe og få fra klokken 10.30.​

Matrikkel og grunnbok er stengt fra 13. desember 2019 til 1. januar 2020

​Har du tenkt til å kjøpe/selge eiendom før nyttår eller er du i gang med en delings-, seksjonerings- eller sammenslåingssak av eiendommen din, da er denne informasjonen nyttig for deg.

Julekonsert med Guren Hagen i Engerdal kirke

​Søndag 1. desember klokken 18.00 ønskes du velkommen til julekonsert med Guren Hagen i Engerdal kirke.

Kommunestyremøte i kveld 23. oktober

I kveld kl 19:00 har kommunestyrets for de 4 siste årene sitt siste kommunestyremøte.​

Ordførere spør igjen Elvestuen om Klarälvslaksen

​Hva gjør statsråd Ola Elvestuen og norske miljømyndigheter av grenseoverskridende, varige tiltak for å bevare og gjeninnføre "kongen blant konger"; Klarälvslaksen?

Giverglede blant engerdølene til TV-aksjonen

​For en giverglede blant engerdølene i år! Vi har totalt samlet inn kr. 115.578,- i forhold til fjorårets 96.589,-. Noe som gir et gjennomsnitt på kr. 89,87 pr innbygger - en økning på kr. 15,23 fra i fjor.

Konsert - Ukjent gull frå grønne skoger

​Lørdag 26. oktober spilles konserten "Ukjent gull i frå grønne skoger" med Tom S. Lund, Birger Mistereggen og Aud I. Barstad.

Stedet er AnneLandet i Hylleråsen, og konserten starter kl. 16.00.

Åpen dag hos Femund Billedgruppe

​Femund Billedgruppe inviterer til åpen dag i klubblokalene deres i Fjellvang (Drevsjø), lørdag 19. oktober fra klokken 11-15.

Eldredagen 2019

​Eldredagen 2019 ble markert i Heggeriset samfunnshus 14. oktober.

TV-aksjonen 2019 - Care

​Tv-aksjonen nærmer seg med stormskritt, og vi håper alle tar godt i mot våre bøssebærere søndag 20.oktober.

Viltpåkjørsler

​Høsten er her, det er mørkt og det skjer oftere viltpåkjørsler. Under finner dere en liste over personer som utgjør Fallviltgruppa i Engerdal kommune.
Ved påkjørsler er man pliktig å varsle nærmeste politi eller viltmyndighet.

TV-aksjon 2019 - kakelotteri og baklukeloppis

​Elever og lærere ved Engerdal voksenopplæring arrangerer kakelotteri til inntekt for TV-aksjonen fredag 18. oktober.

Influensavaksine 2019

​TORSDAG 17/10 KL. 09.30-15.00
MANDAG 21/10 KL. 13.00-17.00
STED: ENGERDAL HELSESENTER

Nå starter planleggingen av Engerdals bredbåndprosjekt, Trinn 2

​Vi har fått fullfinansiert full utbygging av bredbåndsdekning i Engerdal!

Engerdal bibliotek har får egen nettside

​Biblioteket vårt på Drevsjø har fått seg ny og egen nettside.

Etablererkurs-høsten 2019

Går du med en gründer i magen? Da kan du melde deg på etablererkurs i Rendalen, Åkrestrømmen fra 22. oktober.

Foredrag med Marco Elsafadi i Engerdalshallen

Engerdal kommune har den glede av å invitere til foredrag med Marco Elsafadi torsdag 17. oktober kl. 19.00 i Engerdalshallen.

Endringer blant fast ansatte i perioden mars 2019 til september 2019

11 takket ja, 3 takket nei og 17 sa opp sin faste stilling i Engerdal kommune i perioden mars 2019 til og med september 2019.

Eldredagen 2019

​Engerdal kommunale eldreråd og Engerdal pensjonistforening arrangerer Eldredagen som åpent møte den 14. oktober kl. 13.00 i Heggeriset Samfunnshus.

Bassenget åpner for offentlig bad i uke 43

​Svømmebassenget på EBUS åpner mandag 21. oktober og har følgende åpningstider:

Bassengtrening i varmt vann på EBUS

​Vi starter treningen igjen på EBUS, mandag 21. oktober 2019.

Engerdal kommune ønsker kafédriver til Engerdal Torg

​Engerdal kommune realiserer nå Engerdal Torg. Istandsetting av bygget har startet med målsetning om å være ferdig i løpet av mars 2020.

Sandbøtter til nye og gamle som ønsker seg dette tilbudet

​Også i år deler Sanitetsforeningen ut gratis strøsandbøtter for å unngå holke.

Ledig stilling: Organist i Engerdal kirkelige fellesråd

​Engerdal kirkelige fellesråd har ledig 30 % fast stilling som organist fra 1. januar 2020.

Organisten skal tjenestegjøre ved gudstjenester og kirkelige handlinger, utføre og utvikle kirkemusikalske oppgaver.

Søknadsfrist: 18. oktober 2019.

Brannvernuka 2019 - åpen brannstasjon

Åpen dag på brannstasjonen i Midt-Hedmark brann- og redningsvesen (MHBR) IKS sin region. 350 brannstasjoner over hele landet åpner portene for små og store lørdag 21. september.

I vårt distrikt kan du besøke lokal brannstasjon i Tolga, Tynset, Folldal, Alvdal, Stor-Elvdal, Rendalen, Drevsjø, Trysil, Våler, Åsnes og Elverum.

Oppstart ungdomsklubb

​Torsdag 19. september kl. 15:00 - 20:00 starter ungdomsklubben opp igjen.

Endelig valgresultat i Engerdal

​Det ble en spennende innspurt i Engerdal og endelig opptelling viste at Samlingslista fikk 7 mandater, Arbeiderpartiet 7 mandater og Høyre blir på vippen med 1 mandat.

Folkehelsepris i Hedmark og Oppland

​Torsdag 5. desember arrangeres det en stor Frivillighetskonferanse i Hamar Teater, en felles konferanse for Hedmark og Oppland. I den forbindelse vil Nasjonalforeningen for folkehelsen dele ut en folkehelsepris for hvert fylke. Prisen var ny i 2018, men vi deler den ut for første gang i 2019. Fra Nasjonalforeningen for folkehelsen vil prisvinner få et kunstverk.

Kompetansenettverk lokalmat nav øst - Kurstilbud høsten 2019

​Følgende kurs kan du melde deg på høsten 2019:

I dag kan du stemme ved kommunestyre- og fylkestingsvalget

Valglokalene i Engerdal er åpne fra kl 10.00 - 17.00. ​

Engerdal kommune har fått rammeavtale på drift av basismottak

​Det har en stund vært klart at UDI ønsker å legge om både mottaksstrukturen og og måten avtaler om drift av asylmottak tildeles.

Innsamling av bjørnemøkk under elgjakta 2019

​For å få en bedre oversikt over bestandsstørrelsen av bjørn i Norge har man fra 2006 samlet inn ekskrementer og
hår fra bjørn gjennom "Nasjonalt overvåkingsprogram for rovvilt".

Trenerkurs i Engerdal i 2020

​Engerdal fotball, yngres i samarbeid med Indre Østlandet fotballkrets, planlegger trenerkurs i Engerdal i 2020, medio januar/februar/mars.

Møt listetoppkandidatene i Engerdal

Torsdag 5. september vil det bli debatt med 2 listekandidater fra hvert parti i Fjellvang, Drevsjø kl 19.00​

Du kan forhåndsstemme ved kommunestyre og fylkestingsvalget fram til og med 6 september

​Forhåndsstemmegivningen i Engerdal kommune foregår i kommunehuset Enger, hver dag fra kl. 08.00 – 15.30 mandag – fredag. Førstkommende lørdag; 31. august kan du også forhåndsstemme i kommunehuset Enger fra kl. 10.00 – 12.00.

Åpent hus på flyplassen

Lørdag 7. september er det åpent hus på Scandinavian Mountains Airport fra klokken 12.00-16.00.​

Behovsundersøkelse SFO-tilbud 2019

​​Engerdal kommune har mottatt henvendelser rundt SFO-tilbudet som kommunen tilbyr. Kommunen skal se nærmere på saken og trenger oppdaterte tall for SFO-behovet.

Landbrukssatsning – fokus på tilleggsnæringer og videreforedling

​​Velkommen til møte om en større bransjesatsning for deg som arbeider med jord og skog i vårt distrikt, torsdag 22. august.

SFO-tilbud skoleåret 2019-2020

Her er en oversikt over hvilke SFO-økter som tilbys for skoleåret 2019/2020. 

Skolefritidsordningen er på Engerdal barne- og ungdomsskole.

Opplæring - Tilskuddsportalen 2019

​De fleste lag og foreninger skal nå ha fått en mail fra Ingunn Sømåen ved Engerdal Frivilligsentral med invitasjon til opplæring i Tilskuddsportalen, torsdag 29. august.

Informasjon om skjøtselsarbeid på riksgrensen Norge - Sverige 2019

​Statens kartverk har forvaltningsansvaret for riksgrensen mot Sverige. I perioden 19-31. august vil Kartverket utføre befaring, skjøtsel, utstikking og rydding av riksgrensa mot Sverige i kommunene Tydal, Røros og Engerdal (riksrøys 136 – 160).

Anbud Brennaveien - Drevsjø

​Engerdal kommune skal i løpet høsten skifte ut og rehabilitere eksisterende avløpsnett ved Brennaveien på Drevsjø.
Totalt utgjør dette ca. 150 meter.

Fra mandag 12. august kan du forhåndsstemme

​Fra og med mandag 12. august til fredag 6. september kan du forhånddstemme i Enger til kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019.

Snart klart for teateroppsetningen "Anna i Ødemarka"

​I morgen torsdag 08.08.19 er det premiere på teaterforestillingen "Anna i Ødemarka".  Stykket blir spilt torsdag, fredag, lørdag og søndag. Har du ikke sikret deg billett må du gjøre det snarest mulig.

Engerdalsdagene 2019

​Det er nå klart for årets Engerdalsdager og som alltid er det et rikholdig program.

Harepest påvist i Engerdal

​Det har blitt påvist harepest på hare i Engerdal. Bakterien er smittsom og mennesker kan blant annet bli smittet ved kontakt med syke harer eller ved å drikke vann som er infisert av bakterien.

Momskompensasjon til frivillige lag og foreninger

​Lotteri- og stiftelsestilsynet gir 1,6 millarder kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner i år. Søknadsfristen er 1. september 2019.

Engerdal Torg

​Engerdal kommunestyre fattet i sitt møte i juni to vedtak i forhold til utvikling av Engerdal Torg.

Et vedtak går på utvikling av eksisterende bygg, mens det andre går på bygging av omsorgsboliger og leiligheter for salg og utleie.

Regionale kurs om spillemidler 2019

​Går ditt lag med en drøm om et nytt anlegg for idrett, fysisk aktiviet eller friluftsliv?

Ønsker dere å finne ut om dere kan søke spillmidler?

Da er dette kurset for deg.

Arrangert av Hedmark Fylkeskommune.

Kompetansenettverk lokalmat - Kurstilbud høsten 2019

For deg som er interessert i lokalmat, så arrangerer Lokalmat Øst, Nofima flere spennende kurs utover høsten.

Står du i manntallet?

​Manntallet for Engerdal er lagt ut til offentlig ettersyn i: kommunehuset Enger, Helsesenteret, Biblioteket og nærbutikken i Heggeriset, Elgå og Sømådal.

Kommunale avgifter 2019

​Engerdal kommune har nå fakturert kommunale avgifter termin 1 og 2.

Fakturaene blir distribuert via Multicanal og sendes ut etter forskjellige kriterier.

  

Sist oppdatert: 07.03.2019 09:45:23