Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Nyheter

​​​Her er en oversikt over alle nyhetene i Engerdal kommune sortert på dato, med den nyeste øverst.

 Nyhetsarkiv

En bønn fra en lokal beredskapsaktør

​Samfunnet er i en svært sårbar og vanskelig situasjon for tiden. Korona, eller Covid-19, er på alles lepper og diskuteres i både media, sosiale media og folk imellom. Ikke å undres over det, når en ser konsekvenser og omfang av en slik pandemi. Alle støtter nå opp om vår helsetjeneste enten det er i statlig regi eller kommunal regi.

Fv 217 Elvbrua, utsatt oppstart

​Den planlagte ombyggingen av Elvbrua fra april til juli er utsatt til over sommeren. Vi kommer tilbake med dato når det er bestemt.

Nye konkurranser publisert på Doffin

Det er lagt ut følgende anbudskonkurranser for Engerdal og flere andre kommuner i Doffin.​

Flott innsats av kommunens innbyggere for den nasjonale dugnaden

​​​​Sykehjemmet tok kontakt med Frivilligsentralen med spørsmål om vi hadde noen frivillige som kunne hjelpe dem med å sy munnbind. Vi la ut forespørsel, og folk meldte seg i bøtter og spann. 13 driftige damer har sydd munnbind til den store gullmedaljen, og sykehjemmet har nå begynt å motta dem. 

Vi har opprettet tjenesten TelefonVenn

Det er mange rundt om i kommunen som kjenner på ekstra ensomhet nå i disse dager. Kan du bidra med noen minutter av tiden din til å snakke med noen på telefon, eller har du selv lyst til å ta imot en samtale fra noen av og til

Vi har behov for TelefonVenner.

Kjenner du et barn som er glad til å tegne, male eller skrive?

​​Kjenner du et barn som er glad i​ å tegne, male eller skrive? Nå er det tid for å holde avstand, bry seg om hverandre på nye måter og kreativiteten må få blomstre. Beboerne på sykehjemmet synes tiden begynner å bli litt lang, men kanskje vi kan lyse opp hverdagen litt? Kanskje har ditt barn lyst til å tegne, skrive et dikt eller et brev, male et bilde eller noe annet kreativt og sende til sykehjemmet? Da hadde de blitt kjempeglad!

Landbruket trenger mange hender i arbeid, og arbeidsplassen.no er en arena for å skaffe dem

Landbruket i Innlandet har på grunn av koronavirus-restriksjonene store utfordringer med å skaffe seg nok arbeidskraft til den kommende sesongen.

Kreativ og aktiv helg for beboerne på sykehjemmet

​De ansatte på sykehjemmet har i disse tidene hvor det ikke er lov med besøk, lagt til rette for rebusløp, kaffe på bålpanne ute, trilletur og filmkveld.

Status på bredbåndprosjektet, Trinn 1

Telenor har varslet ny forsinkelse, og kommunen har som kontrakstpartner varslet at de nå må komme med bindende sluttdatoer for de forskjellige kontraktene. Telenor varsler selv kundene om dette, med unntak av Kontrakt 2-del 1 (Sømådalen) der OneCo foretar varslingen til de kundene som har bestilt, men ennå ikke fått installasjon.

Hilsen fra ordføreren som ønsker alle god helg

​​​​​​​Her kommer en hilsen fra ordfører Line Storsnes i disse coronatider.​

Til alle bedrifter og næringslivsaktører i Engerdal

​Engerdal kommune, i kombinasjon med NAV og Destinasjon Femund Engerdal, ber inn til et informasjonsvideomøte, mandag 30. mars kl 12.00-13.00.

Kommersiell overnatting og overnatting i campingvogn/bobil i Engerdal kommune

​Engerdal kommune har tidligere opplyst på sine hjemmesider at all kommersiell overnatting er forbudt i medhold av smittevernloven §4-1 bokstav b. Vi begrunnet tiltaket i redusert smittespredning og så dette i sammenheng med forskrift om forbud mot opphold på fritidseiendom. Vi ser imidlertid i etterkant at vedtaket ikke er godt nok begrunnet i smittevernhensyn og at forbudet mot kommersiell overnatting ikke var tilstrekkelig begrunnet i medisinfaglige smitteverntiltak. 

Legesenteret vil fortsatt holde stengt

​​Legesenteret vil fortsatt holde stengt i første runde frem til 13.april. I utgangspunktet prioriteres øyeblikkelig-hjelp og Covid-19 pasienter.

Informasjon om ny renovasjonsordning

​​Høsten 2020 endrer vi måten vi samler inn avfall fra husholdninger i Fjellregionen. Det er den største endringen siden vi startet med kildesortering i 1999, og betyr at du også må gjøre endringer hjemme hos deg. Den nye ordningen starter i september, så du har god tid til å finne løsninger som fungerer hos deg.​

Svar på søknad om barnehageplass

Hele 27 søknader blir behandlet og det er ny rekord i Engerdal kommune ved et hovedopptak.  Mange av søknadene har ligget lenge på venteliste, men fra 03.08.20 får de aller fleste tilbud om plass.


Ny søknadsrunde for salgs- skjenkebevillinger for perioden 2020-2023

​​Bevillingene for salg og skjenking går ut 30.06.2020.  Det er derfor nå tid for å søke ny - salgs- og skjenkebevilling 2020-23. Dere som ønsker ny bevilling må derfor søke. ​Søknadsfrist 15. april 2020.

Mens vi venter på at barnehagen skal åpne

​En liten bilde​videosnutt fra Engerdal barnehage.

Tiltakene mot coronavirus videreføres

​Regjeringen viderefører alle tiltakene som er iverksatt for å bekjempe utbruddet av coronavirus i Norge frem til over påske, til og med 13. april.​

Offentlig søkerliste - kommunalsjef Helse og Oppvekst - 2. gangs utlysning

To kvinner og tre menn har søkt på den ledige stillingen som kommunalsef for Helse og Oppvekst. Stillingen er lyst ut for 2. gang.​

Offentlig søkerliste - kommunalsjef Plan/næring/teknikk og Støtte/utvikling - 2. gangs utlysning

Seks menn og en kvinne har søkt på den ledige stillingen som kommunalsjef for Plan/næring/teknikk og Støtte/utvikling. Stillingen er lyst ut for 2. gang.

Oversikt over tiltak foretatt i Engerdal i anledning koronaviruset

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Den siste uken har det skjedd mye, og det har kommet mange nye tiltak og mye informasjon. Under prøver vi å oppsummere noe av det som har kommet i løpet av uka, som vedrører oss i Engerdal.​

Informasjon til næringslivet i Engerdal kommune 20.03.20 – korona

​Engerdal kommune og Destinasjon Femund Engerdal har samlet informasjon og linker, som kan være nyttig for næringslivet her i Engerdal. 

Viktige telefonnummer i disse coronatider

Engerdal kommunes Koronatelefon er 488 92 664​, betjent av lege – svarer på spørsmål om korona. I tillegg vil du finne andre viktige telefonnummer.

Vard'n utgave 2 i 2020

​Vard'ns utgave nummer 2 må dessverre utgå grunnet for lite innhold.

Varsel om oppstart reguleringsplan Øregga massetak

I henhold til plan- og bygningsloven (pbl) § 12-8 varsles det oppstart av reguleringsplanarbeid for Øregga massetak. Planen vil bli utarbeidet som detaljreguleringsplan, jfr. pbl`s § 12 – 3.Planarbeidet er nærmere beskrevet i vedlagt forslag til planprogram.

Hjemmekarantene og isolasjon - hva betyr det?

Det kommer en del spørsmål om karantene. Kriseledelsen ser derfor behov for å tydeliggjøre dette overfor våre innbyggere. 

Informasjon om coronaviruset på flere språk

​Det finnes informasjon og en video om koronaviruset på ulike språk på Folkehelseinstituttets side. 

Skattemeldingen 2020

Skatteetaten begynner nå å sende ut skattemeldingen, frem til 31. mars. Etaten advarer om at tiltakene for å bekjempe coronaviruset kan få konsekvenser for tilgjengeligheten og veiledning for befolkningen.

Ønsker innspill fra næringsdrivende om problemstillinger og tiltak ifm. coronaviruset

Det har nå meldt seg flere problemstillinger og behov fra næringsdrivende i Engerdal. For å kunne hjelpe og yte bistand på best mulig måte, trenger vi å vite hva problemstillingene dreier seg om. ​

Informasjon til kommunens befolkning

​På grunn av påvist smittetilfelle i vår kommune og et økende antall spørsmål og henvendelser ser vi behovet for å dele noe informasjon.​

NAV Engerdal er stengt for drop-in

​NAV Engerdal har stengt publikumsmottaket fra tirsdag 17. mars. Dette betyr at NAV ikke er åpent for besøkende uten avtale.

Kjære innbygger i Engerdal kommune

​Vi forbereder oss nå på en situasjon der det kan bli behov for flere hender innenfor enhet helse og velferd i kommunen. 

Stengte barnehager og skoler

Barnehagene og EBUS er stengt. Tiltaket gjelder i første rekke i 14 dager. Dette er gjort i forhold til regjeringens vedtak 12.mars 2020. Målet er å hindre smittespredning av koronaviruset. I første omgang vil det holdes stengt til 26. mars 2020. Dette kan bli forlenget.

Kommunehuset Enger stenger for besøk

​Fra og med tirsdag 17. mars kl 08.00 stenger vi kommunehuset Enger for besøkende.  

Restriksjoner i Engerdal

Beredskapsrådet har vedtatt restriksjoner i Engerdal som gjelder fra nå.​

Engerdal kommune stenger muligheten for overnatting til Reiselivsbedrifter

​Som en konsekvens av at det nå er forbudt for utenbygdsboende å bruke sin fritidseiendom, vil også krise- og beredskapsledelsen i Engerdal kommune nå pålegge våre reiselivsbedrifter å forby muligheten for kommersielle overnattinger. Dette er også hjemlet i smittervernloven & 4-1. Forbudet gjelder fra mandag 16. mars.

Engerdal helse- og omsorgssenter stenger for besøkende

Fra og med i dag er det stengt for besøkende på Engerdal helse- og omsorgssenter.

Til hytteeiere

​Regjeringen har vedtatt en ny forskrift som forbyr folk å være på hytta i en annen kommune enn der de bor. Dette betyr at hytteeiere på hytter beliggende i Engerdal, og som ikke bor i Engerdal kommune skal dra hjem.

1 bekreftet smittetilfelle av Corona i Engerdal kommune

​Kommunelegen i Engerdal bekrefter nå første Corona-tilfelle i kommunen. Vedkommende er isolert og vi har iverksatt alle tiltak i tråd med retningslinjer. Kommunelegen ber nå befolkningen og alle som oppholder seg i kommunen om å holde seg hjemme ved minste tegn på luftveisinfeksjon. Vi poengterer også nok en gang å IKKE oppsøke legesenteret, men ta kontakt på telefon.

Fremdeles ingen registrerte smittetilfeller av Coronavirus i Engerdal kommune pr 13.03.20

Her ser du viktige punkter som vi forventer at våre innbyggere og de som tenker på å besøke oss forholder seg til.

Tiltak Corona Midt-Hedmark Brann- og Redningsvesen IKS

​Feiervesenet utsetter boligtilsyn og starter opp med feiing. Tilsyn av fritidseiendommer vil også bli utsatt.

Ingen påviste smittetilfeller i Engerdal kommune

​Her er siste informasjon i forbindelse med coronaviruset i Engerdal. som vi ber deg om å lese.

Alle gudstjenester i Engerdal kommune er avlyst til etter påske

Fra og med søndag 15. mars til og med søndag 5. april, er alle gudstjenester i Engerdal kommune avlyst.

Corona-viruset – tiltak ved Engerdal Helse og omsorgssenter

​Fra og med i morgen; torsdag 12. mars  innføres det tiltak ved Engerdal helse- og omsorgssenter.

Badet på Engerdal barne- og ungdomsskole er stengt

Fra og med i ettermiddag er badet på Engerdal barne- og ungdomsskole stengt.  ​

Kommunestyremøte i kveld kl 19.00 avlyses

Krise- og beredskapsledelsen har i ettermiddag vedtatt å avlyse kveldens kommunestyremøte.​

Ungdomstrinnet på Engerdal barne- og ungdomsskole stenges fra og med i morgen

​I forbindelse med Coronaviruset har beredskap- og kriseledelsen i Engerdal kommune vedtatt å stenge ungdomstrinnet på Engerdal barne- og ungdomsskole fra og med i morgen torsdag 12. mars 2020.

Kjøreregler i Engerdal i forbindelse med coronautbruddet

krise- og beredskapsledelsen i Engerdal har hatt møte i ettermiddag.  Fylkesmannen i Innlandet har vedtatt anbefalte kjøreregler i forbindelse med Coronaviruset.  Engerdal kommune vil så langt som mulig følge disse.

Barnehagedagen 2020

​Årets barnehagedag ble feiret på Drevsjø barnehage. Barn og ansatte fra Engerdal, Drevsjø og Sømådal familiebarnehage og fra barnebasen på asylmottaket var samlet der. Mellom 80 og 90 personer. I tillegg fikk vi besøk av ordfører og ca.20 foreldre.

TUBFRIM deler ut kr 650.000,- i 2020

​TUBFRIM er en organisasjon som i over 90 år har samlet inn brukte frimerker, prospektkort og telekort. Dette videreselger vi til frimerkehandlere, privatpersoner og samlere i Norge og mange andre land.

Beløp til utdeling, kr 650.000,-, vil bli fordelt våren 2020 av vår eier, Nasjonalforeningen for folkehelsen, og går til helse- og trivselsfremmende tiltak for funksjonsfriske og funksjonshemmede barn og unge i Norge, og til bekjempelse av tuberkulose.   

Vardfjelløpet 2020 arrangeres søndag 29. mars

​Søndag den 29. mars arrangeres det tradisjonsrike turrennet Vardfjelløpet.

Anno Museum søker guider til Blokkodden Villmarksmuseum for sommersesongen 2020

​Blokkodden er et villmarksmuseum som huser utstillingshall, gamle bygninger og gjenstander innen samisk kultur, Rørosverkets virksomhet i Engerdal, jordbruk, skogbruk og jakt/fiske i Engerdal. Vi ønsker at Blokkodden skal være et levende museum. Guidene formidler lokalhistorie og lager aktivitet rundt bruken av og livet i utmarka. Vi ønsker oss kreative guider som skaper gode opplevelser for våre besøkende.

Det arrangeres spesielle arrangementer i løpet av sommeren.

Sommersesongen varer fra midten av juni til midten av august.

UKM 2020

​UKM Engerdal arrangeres av Engerdal Ungdomsråd og det går av stabelen den 13. til 14. mars 2020.

Deltakerne overnatter og har opplegg gjennom hele helga! Det blir alt fra workshops, film, lydprøver og hyggelig samvær! UKM har blitt arrangert i mange år og er en av Engerdal sine største arrangementer for barn og unge!

Status bredbåndsprosjektet mars 2020

​Det har vært forsinkelser med prosjektet og vi har nå bedt om svar fra Telenor og OneCo.

Høring - revidering av forskrift om snøscooterløyper i Engerdal kommune 2020

​Engerdal kommune sender ut revidering av forskrift om snøscooterløyper på høring og offentlig ettersyn i 6 uker.

Offentlig ettersyn - eiendomsskattelisten 2020

​På bakgrunn av kommunestyres vedtak om utskriving av eiendomsskatt, jfr. budsjettvedtak for 2020 og med hjemmel i eiendomsskatteloven § 15, legges eiendomsskattelisten ut til offentlig gjennomsyn i tre uker fra 1. mars.

Har du rett på billigere barnehageplass?

​Familier med lav inntekt kan søke om gratis kjernetid i barnehage for to-, tre-, fire- og femåringene sine og om å få redusert foreldrebetaling.

Fire søkere til kommunalsjefstilling Plan Næring Teknikk og Støtte Utvikling

​Fire menn har søkt på stillingen som kommunalsjef for Plan/Næring/Teknikk og Støtte/Utvikling.

Fire søkere til kommunalsjefstilling Helse og Oppvekst

​To kvinner og to menn har søkt på stillingen som kommunalsjef for Helse og Oppvekst.

Informasjon fra kommunelege og enhetsleder helse og velferd angående coronavirus

Engerdal kommune følger nasjonale tilrådinger fra helsedirektoratet når det gjelder Coronavirus, covid-19. ​

SMIL-midler 2020

​Søknad for spesielle miljøtilskudd i jordbruket er 1. mars 2020.

Engerdal kommune støtter fakkeltog for fortsatt sykehus i Elverum

​Ordfører Line Storsnes bekrefter at det bevilges kr 2500,- i bidrag til bussen til Fakkeltoget er Fredag 21. februar kl 19.00 i Elverum.

Svømmehallen og Engerdalshallen er stengt uke 8

På grunn av vinterferie er svømmehallen og Engerdalshallen på Engerdal barne- og ungdomsskole stengt denne uken - 17.02 - 23.02.2020.

Bli med i fakkeltoget - fortsatt sykehus i Elverum

​Det går fakkeltog fra rådhuset i Elverum, fredag 21. februar kl. 19.00

Sykehjemmet har hatt besøk av Femund-Dalarna forkjørerforening

​Sykehjemmet på Drevsjø har i dag hatt besøk av Femund-Dalarna forkjørerforening på sin vei til Rørosmartnan.

Oppdatering på ombygging av Elvbrua

​Som informert i tidligere artikkel planlegger Statens Vegvesen å starte ombygging av Elvbrua etter påske. Det har vært mange meninger om dette og nå inviterer vi dere innbyggere til å komme med synspunkter.

Kommunalt tilskudd til lag, foreninger og arrangementer 2020

​Kommunestyret i Engerdal vedtok i sitt budsjettmøte i desember at det skulle avsettes noe midler på budsjettet for 2020 for tilskudd til lag og foreninger og arrangementer. Med bakgrunn i kommunestyrets budsjettvedtak lyses herved ut tilskudd til lag, foreninger og arrangementer.

Oppsummering av årsmelding for Engerdal Frivilligsentral 2019

​Det har vært et aktivt år på Engerdal Frivilligsentral. Vi har tolv faste aktiviteter som har vært med oss gjennom 2019: tirsdagstreff, gågrupper, kulturkveld, bingo, sittedans, snekkergruppe, trillegruppe, treff for førskolefamilier, ferieaktiviteter, tv-aksjonen, friskuskasser og stolpejakt. Noen av disse aktivitetene er nyoppstartet i år, mens andre aktiviteter har vært fast i flere år. Vi er heldig som har trofaste frivillige som stiller opp på disse aktivitetene uke etter uke gjennom hele året.

Hovedopptak til kommunale barnehager/privat barnehage i Engerdal 2020/2021

​Opptak til de to kommunale barnehagene Drevsjø og Engerdal, og til den private familiebarnehagen i Sømådalen, foretas ved samordnet opptak.

Behandling av søknad om motorferdsel i utmark

​Dersom du ønsker din søknad om motorferdsel i utmark behandlet før påske, må du sende inn søknad innen 9. mars 2020.

Rehabilitering av avløpsanlegget i Engerdal Østfjell

​Anleggsarbeidene for rehabilitering av VA-anlegget i Engerdal østfjell har nå startet opp.

God næringsutvikling i Engerdal også i 2019

​Engerdal kommune, med litt under 1300 innbyggere, har et aktivt og voksende næringsliv. Etter å ha hatt en meget god sysselsettingsvekst i 2018, og i påvent av sysselsettingstallene for 2019, viser den årlige statusrapporten fra Foretaksregisteret fortsatt vekst og dynamikk i næringslivet i den store kommunen med det lave folketallet.

Unngå skabb

​Det er meldt om flere tilfeller av skabb i Norge det siste året, også i Engerdal. Skabb forsvinner ikke av seg selv, og det er derfor viktig å behandle den. Med enkle tiltak kan du bli kvitt skabb og unngå å overføre den til andre.

Midlertidige åpningstider på biblioteket fra februar 2020

​Fra og med mandag 3. februar har biblioteket disse åpningstidene:

Sangens- og musikkens kulturkveld, søndag 1. mars 2020

​Velkommen til Engerdal samfunnshus, søndag 1. mars kl. 18.30.

Arbeid for å bevare Elverum som et akuttsjukehus

​Kommunen vår deltar aktivt i arbeidet for å bevare Elverum som et akuttsjukehus. Det er tverrpolitisk enighet i Engerdal om å arbeide for dette. Vår ordfører har vært på regionale møter med ei nedsatt arbeidsgruppe som ser på ny sykehusstruktur i Innlandet, og jobber for å beholde Elverum som et akuttsjukehus.

Tilgjengelighetsprisen utdelt til Destinasjon Femund Engerdal

​I kommunestyrets møte 05.02.20 ble den aller første Tilgjengelighetsprisen delt ut til Destinasjon Femund Engerdal.  Vi gratulerer!

Vi har valgt Engerdals første kvinnelige ordfører

I kommunestyremøte nå i kveld ble Line Storsnes fra samlingslista valgt som ny ordfører i Engerdal. Som ny varaordfører ble valgt Terje Langfloen fra Samlingslista.​

Kommunestyremøte 5. februar

​Onsdag 5. februar kl 19.00 er det kommunestyremøte og du kan følge det live på kommunetv.

Politikontakten i Engerdal

Politikontakten i Engerdal, Lasse Kalvø har besøkt Engerdal.​

Blokkodden villmarksmuseum varmer opp til Femundløpet

​Det varmes opp til Femundløpet på Blokkodden, fredag 31. januar fra klokken 13.00-15.00.

Midlertidig stegning av snøscooterløyper

​På grunn av speilblank is på Femunden må reindrifta i år flytte reinsdyrene rundt sjøen til Dalsvika. Flyttingen vil i hovedsak foregå ved skuterløypa fra Gløtberget til Femundsenden. Løypa stenges derfor mellom Drevsjø Camping og Galten mandag 27. januar fra kl 11:00.

Har du lyst til å være med og sparke fotball?

​Vil du være med å sparke fotball (yngres avdeling)?

Biblioteket er midlertidig stengt på grunn av sykdom

​På grunn av sykdom må vi dessverre stenge biblioteket inntil videre.  Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet mer.

Gjennomføringsplan - tilsyn/feiing av fritidseiendommer 2020

​Ny forskrift om brannforebygging (gjeldene fra 01.01.2016) § 17 Feiing og tilsyn med fyringsanlegg vil Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS (MHBR) ved feieravdelingen informere alle eiere av fritidsboliger i våre eierkommuner at det er innført et lovkrav om feiing og tilsyn i alle fritidseiendommer med skorstein og ildsteder. Tilsynet blir gjennomført og feiing blir foretatt samtidig ved besøket der det er behov for det ut fra feierens faglige vurdering.

Engerdal kommune oppfyller kompetanseløftet og tilbyr kommunens innbyggere psykologtjeneste

​Fra 1. januar 2020 er kommunene lovpålagt å ha et psykologtilbud. Kommunen har forsøkt tradisjonell rekruttering 2 ganger i løpet av 2019, men har ikke fått noen søkere til stilling som kommunepsykolog.

Lisensjaktstopp for ulv

​På grunn av fare for felling av den genetisk viktige ulven innskrenkes lisensfellingsområdet for ulv utenfor ulvesona fra og med 21.1. og inntil videre.

Fagseminarer om fornybare energikilder for landbruksbygg

​Våren 2020 arrangerer Hedmarken Landbrukskontor og Landbrukskontoret i Ringsaker en møteserie om «fornybare energikilder for landbruksbygg».

Etablererkurs i Hedmark vinter/vår 2020

Det blir etablererkurs flere steder i Hedmark vinteren/våren 2020. Se i oversikten under hva som kan passe for deg, og meld deg på!

Informasjon om betaling i svømmehallen

​På grunn av at vi ikke lenger har en bank som tar i mot kontanter, er det fint om flest mulig betaler med Vipps - eller betaler for hele sesongen via faktura.

Kompetansenettverk lokalmat nav øst - Kurstilbud våren 2020

​Godt nytt år til alle sammen. Da håper vi at du har hatt en fin julefeiring og er klar til å ta fatt på et nytt og spennende år med masse kurstilbud. Under er vårens kurs listet opp - for å få mer informasjon om kurset du er interessert i, klikk på den blå linken hvor det står: her.

 

Allmennyttige formål avvikles fra 2020

​Det vil ikke lenger være mulig å søke om midler/tilskudd til allmennyttige formål.

Informasjon om TT-ordningen

​Engerdal kommune er en stor kommune målt i areal, og vi vet at det finnes mennesker, spesielt eldre, som av forskjellige årsaker ikke har det så lett med å komme seg ut på grunn av ensomhet og store avstander.

NJFF-Hedmark arrangerer kurset: Oppsyn i utmark

Norges Jeger- og Fiskeforbund Hedmark arrangerer kurset «Oppsyn i utmark» 31.01.20-01.02.2020.

Jegerprøvekurs onsdag 5. februar 2020

​Onsdag 5. februar blir det jegerprøvekurs i kommunehuset Enger fra klokken 18.00.

Redusert åpningstid ved legesenteret onsdag 8. januar

Onsdag 8. januar vil legesenteret være åpent fra klokken 08.00-11.00, etter klokken 11.00 vil det kun være legevakt.

Åpen skihytte og seterstue med servering 2020

​I år skal det prøves noe nytt - det skal være åpent på skihytta (brannstasjon) på Vålåberget og på seterstua til Turid og Ola på Bergevollen annenhver søndag.

Postjournal og møtedokumenter er ikke tilgjengelig på nettsiden vår

​Ved overgang til nytt saksbehandlersystem fra 01.01.2020 er dessverre blitt en feil som gjør at dere ikke får tilgang på postlister og møtedokumenter fra hjemmesiden vår. Vi jobber med feilretting.

Fv. 217 Elvbrua bygges om i 2020

​Ombygging av Elvbrua er prioritert av fylkeskommunen og tømmernæringen i «Handlingsprogrammet for fylkesveger 2018-21(23)».Hovedmålet med dette er å tilrettelegge for effektiv transport av tømmer. Når ombyggingen av brua er gjennomført kan tømmertransport på inntil 60 tonn trafikkere hele fv. 217.

Vi har julestengt i Enger i år fra 23.12.19 - 01.01.2020

​Vi skifter saksbehandlersystem den 01.01.2020 og i den anledning må vi stenge vårt gamle saksbehandlersystem. Vi har derfor ikke tilgang på saksbehandlersystemet i julen og kan da verken søke informasjon eller skrive. Vi har derfor valgt å stenge i Enger fra 23.12 til 01.01.2020.

  

Sist oppdatert: 07.03.2019 09:45:23