Første mann til mølla - Invitasjon til Go'kalven kurs. "Ammekuvariant" - SVAR INNEN 14. DESEMBER

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Ammeku2

​Vil du være med å teste ut en ny utgave av Go'kalven? Kurset er en del av et pilotprosjekt for å utvikle denne tjenesten Go'kalven – ammeku og spesialisert kjøttproduksjon.

​Kurset er et samarbeid mellom TINE og Nortura og er initiert av «Storfekjøttsatsinga» i Hedmark. Det er et ønske om oppstart av pilotgrupper rett på nyåret (uke 1 eller 2). Det skal være minimum 6 deltagere på ei gruppe og maks 10.

Dette er et kurs for deg som ønsker å bli enda bedre på det du er god på og forbedre det du har utfordringer med. Kurset har 3 moduler. Kurset vil være på dagtid mellom klokka 10 og 14. Den første kursdagen kan være «hvorsomhelst», de to siste kursdagene skal være på en gard. Gruppa bli enige om hvor det er mest hensiktsmessig å møtes. Det er ikke satt opp sted eller tidspunkt. Dette tilpasses utfra gruppas sammensetning.

Go'kalven konseptet er vel kjent hos melkeprodusentene. TINE og Nortura har nå i samarbeid utviklet konseptet og tilpasset det til ammeku og spesialisert kjøttproduksjon.

Fordelen med å delta på pilotgruppa er at det vil være med 2 veiledere med under hele kurset samt at piloten har redusert pris i forhold til hva det vil koste å delta på en slik gruppe senere. I tillegg vil gruppa få en oppfølging til høsten.
Pris er kroner 2.500,- Dersom flere fra samme bedrift deltar er det halv pris for person 2.

Se vedlegg for mer detaljer informasjon.

Vi trenger en kjapp tilbakemelding fra deg innen onsdag 14. desember om dette er noe du kan tenke deg å være med på.

Påmelding sendes til kkl@engerdal.kommune.no

Sist oppdatert: 13.12.2016 09:31:52