Vi tilbyr kurs for pårørende til demente

skyggebilde%20eldre
​Å være pårørende til personer med demens kan være utfordrende. Vi tilbyr derfor pårørendeskole med påmeldingsfrist 23. januar.

​Pårørendeskolen holdes i kommunestyresalen i Trysil rådhus hver mandag i februar samt 2. mars kl 18-21 og er et samarbeid mellom Trysil og Engerdal kommuner og Nasjonalforeningen for folkehelsen. Det koster 250 kroner å være med.

Informasjon og erfaringer

Mange pårørende til personer med demens har et stort behov for kunnskap, hjelp og støtte. På pårørendeskolen vil deltakerne få mye informasjon og mulighet til å dele erfaringer med andre pårørende.

Målsetting

Målsettingen for pårørendeskolen er å:
• gi pårørende til personer med demens økt kunnskap og forståelse for demenssykdommene.
• bedre kvaliteten på samværet med den syke, både hjemme og på institusjon.
• gi grunnlag for at pårørende bedre kan takle sin situasjon i forhold til familie og venner.
• gi kunnskap om lover og rettigheter og hvordan forholde seg til offentlig hjelpeapparat.

Påmelding

Det er Nasjonalforeningen for folkehelsen som skal ha påmeldingene, enten på e-post hedop@nasjonalforeningen.no, på tlf 62 51 79 10 eller i posten til Nasjonalforeningen for folkehelsen, Fylkeskontoret for Hedmark og Oppland, Rektor Jørgensensgt. 3, 2318 Hamar. Påmeldingsfristen er 23. januar.

Mer informasjon om innholdet i kurset ser du i programmet til høyre

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:28:41