Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Verdensdagen for psykisk helse

Av: Lillian Lundby | Emneord (los) forsiden
Verdensdagen%20for%20psykisk%20helse
​​​​​​Verdensdagen for psykisk helse er Norges største opplysningskampanje for psykisk helse 10. oktober. I Trysil og Engerdal markeres denne i år 3.oktober. Dagen skaper åpenhet og gir kunnskap om psykisk helse - vi har alle en psykisk helse.

​Mental Helse Trysil samarbeider med Engerdal kommune/samtaletjenesten/helsesøster, og vi skal ha  et arrangement på ungdomsskolen fredag 3.okt. Heldigvis er rektor og lærere positive til dette.  Gry Nørstenget skal holde foredrag om sin ungdomstid, og hvordan hun kom inn i et miljø hvor bruk av forskjellige rusmidler ble hverdagen for henne, samt stress og belastning av den psykiske helsen. 
 
  
Om kvelden blir arrangementet i Trysil sentrum i Misjonshuset som har en stor sal. Der blir det underholdning av et èn-mannsorkester og samme foredrag av Gry Nørstenget. Der er det åpent for alle og servering. Velkommen til alle som vil høre om hverdagsstress. 

For mer informasjon om foredraget kan du klikke deg inn på linken til høyre, der finner du også en link til hjemmesiden for psykisk helse.
 

 Kontakter (utvalg)

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:28:06