Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Verdensdagen%20for%20psykisk%20helse

​Verdensdagen for psykisk helse markeres på Sønsthagen i Trysil mandag 10. oktober klokken 18.00, med foredrag av Jøran Halvorsen "Fordi livet forandrer seg".

​Jøran Halvorsen vil holde foredrag som han har bygd opp rundt sitt liv som pårørende og psykisk syk selv, og legger mest vekt på hva som har gjort seg selv "frisk" istedenfor hva som gjør en dårlig. Han vil også snakke om utfordringer i dagens samfunn og at hverdagslige ting blir synliggjort.

Musikkinnslag av Bente Kvile Buflod, med kaffe og servering. Gratis inngang.

I år inviterer psykiatrisk sykepleier i Engerdal, Frivillighetssentralen Engerdal og Drevsjø Sanitetsforeningen til skyss til markeringen, fra Drevsjø klokken 16.45.

Selve arrangementet er gratis, men det blir kr. 50,- i skysspenger per person.

I forhold til planleggingen er påmeldingsfristen satt til 7. oktober klokken 12.00.

Påmelding skjer til Frivillighetssentralen, tlf. 47 97 30 20 eller epost: lillian.stengrundet@engerdal.kommune.no

Sist oppdatert: 29.09.2016 12:05:22