Vellykket stedsutviklingsdugnad på Drevsjø

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 02.09.2020 14:17:22 | Emneord (los) forsiden
Dugnad%20Drevsjø%20stedsutvikling%20010920

​​Nok en vellykket dugnad er gjennomført på Drevsjø i forbindelse med stedsutviklingsprosjektet som pågår der.

I går møtte 32 små og store opp, og jobbet som noen helter. Masse kratt ble kappet ned, dratt i hauger og kjørt bort ved hjelp av traktor og biler med hengere. Store områder åpner seg nå opp igjen gjennom sentrum, og man ser tydelig endringene der dugnadsfolket har holdt på. Tusen takk til Gløtvold Handel som sponset drikke til dugnadsgjengen!

Ny mulighet for å komme på dugnad tirsdag 8. september kl. 17.30, oppmøte ved parkeringen til kirka. Vi trenger at folk tar med utstyr; traktor med henger/klo, motorsager, ryddesager, greinsakser, greinsager, bil med henger.

Vel møtt til ny dugnadskveld :)

Sist oppdatert: 02.09.2020 14:20:42