Velkommen til Engerdals nye nettsider!

Deler av bilde fra forsiden
Engerdal, Trysil, Stor-Elvdal og Åmot kommuner lanserte nye nettsider 31. mai. Vi håper de faller i smak!
Vi håper at våre lesere lettere finner fram til det de er interesserte i, eller trenger å vite noe om.

Å bygge kommunale nettsider er svært tidkrevende. Tusenvis av elementer - artikler, bilder, dokumenter, tjenestebeskrivelser, lenker og skjemaer - skal på plass. Nettredaktørene, som alle har en del oppgaver i tillegg til redaktørjobben, har jobbet intenst med sidene de siste månedene, men er ennå ikke helt i mål. Vi har valgt å publisere nye nettsider likevel, først og fremst fordi den gamle portalløsningen vår ikke fungerte optimalt i forhold til dagens teknologi, og fordi vi ikke kunne garantere for at sidene ikke plutselig ville bli utilgjengelige.

De nye nettsidene våre mangler derfor en god del elementer når de lanseres. Jobben med å ferdigstille sidene vil selvsagt ha høy prioritet framover. Og vi inviterer våre lesere til å være med på prioriteringa. Hva savner du på nettsidene våre av temaer, eller hvilke sider mener du er mangelfulle? Send en e-post til postmottak@engerdal.kommune.no, og innspillet ditt vil bli tatt tak i raskt.
Sist oppdatert: 27.05.2015 15:27:04