Veiarbeid på Drevsjø

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Asfaltarbeid%20-%20skilt

​Det ble i vår klart at fylkeskommunen og kommunen går sammen om å finansiere utbedring av kryssløsningen mellom FV 218 og FV 26 på Drevsjø. Statens Vegvesen har nå startet arbeidet med utbedring av krysset, som vil pågå noen uker framover.

​Fylkeskommunen har også sagt seg villig til å finansiere en gangsti langs FV 218 og videre til krysset ved Hyttveien. Gangstien vil gis en noe enklere utforming enn en tradisjonell gang- og sykkelveg og den vil ikke bygges etter normen fra Statens Vegvesen. Bl.a. vil det ikke bli lagt fast dekke på gangstien. Videre forutsettes at anleggsarbeidet med gangstien kan utføres i samband med utbedring av kryssløsningen. Det er opprettet dialog mellom berørte parter om dette og forhåpentligvis kommer man fram til en omforent løsning her, slik at gangstien også kan realiseres i høst.

Sist oppdatert: 23.08.2018 14:11:32