Varsel - Ekstremværet «Tor»

Norgeskart%20med%20lavtrykkbilde

​Ekstremværet «Tor» som er meldt å komme innover landet fredag kveld og natt til lørdag, vil også kunne berøre vårt område. Ved bortfall av telenettet vil vakthavende lege befinne seg på helsesenteret. Ved behov for legehjelp må folk møte opp der.

Fra fylkesmannen er kommunene bedt om å ta sine forhåndsregler. Det er spesielt fjellet som kan bli berørt. Vi anmoder folk om ikke å ta seg til fjells i kveld om man ikke absolutt må. Det kan også være fare for at telefonnettet og strøm kan falle ut. Det å sikre eventuelle løse gjenstander er også viktig. Vi anmoder folk om å vise varsomhet om ekstremværet slår til.

Dersom telefonnett og strøm faller ut, så må folk se om hverandre. Kort og godt, ta vare på naboen.

Kommunen vil oppdatere sine hjemmesider ved behov.

Håvard Haug, rådmann

Sist oppdatert: 29.01.2016 13:59:58