Valg av medlem til styret for frivilligsentralen

Av: Åse Finneid | Emneord (los) forsiden
Frivilligsentralen
Mandag 13.04. kl 18:00 på Frivilligsentralen - møte med valg av medlem til styret for frivilligsentalen fra frivillige organisasjoner, lag og foreninger
​Mandag 13.04. kl.18.00 vil det bli avholdt møte på Frivilligsentralen med valg av medlem til styret for frivilligsentralen fra frivillige organisasjoner, lag og foreninger.

Når frivilligsentralen skulle opprettes ble det vedtatt at styret skulle være sammensatt som følgende:
En person fra administrasjonen, en fra politikerne og en fra frivillige organisasjoner. Da med vara.

Det vil si at vi trenger et medlem til styret som skal representere alle de frivillige organisasjonene, lag og  foreningene +  en vara.
Hvor lenge denne velges blir litt opp til de frivillige selv, men forslaget som skal opp i kommunestyret 16.april sier at den bør sitte minimum et år.

Velkommen!
Sist oppdatert: 27.05.2015 15:29:07