Utlevering av nye avfallsdunker

Avfallsdunker

​I denne uken  (uke 30) starter vi utlevering av nye avfallsdunker i Os kommune, og i deler av Tolga og Engerdal (Øversjødalen, Hodalen, Sømådalen). Informasjon til abonnentene (regningsmottaker) sendes på SMS.

Abonnenter som allerede har dunk til restavfall, må sette frem dunken de har i dag for å få ny, større dunk, ettersom vi endrer fra 140-liter til 240-liter for et standardabonnement. De må sette ut dunken, og la den stå fremme til de har mottatt ny dunk. (Det gjør ikke noe om det er avfall i dunken). De kan ev. beholde dunken de har, og bytte til mini-abonnement

Tlf.nr for SMS hentes fra Altinn og 1881.no. Det sendes ikke SMS til utenlandske mobilnr.

Hvis kommunen får henvendelser fra abonnenter, kan de henvises til FIAS. Med mindre det er snakk om endring av abonnement.

FIAS har ikke mulighet til å gjøre endringer i bestilling av utstyr for disse områdene nå. Endringer følges opp i suppleringsruter når annen utlevering er avsluttet.

Hvis dere får henvendelser er det fint om dere også kan presisere at den nye ordningen ikke gjelder før i september. Det er spesielt viktig at ingen tar i bruk dunk til matavfall i sommervarmen. FIAS-posten kommer ut uke 34, med informasjon om kildesortering og ny ordning.

Ta gjerne kontakt med meg eller sentralbordet til FIAS dersom dere har spørsmål.

med vennlig hilsen

Fjellregionen Interkommunale Avfallsselskap as