Utleieboliger i grendene

Tar hverandre i hånden for kontrakten

​Roald Andersen fra Femundbygg AS (til venstre) og Lage Trangsrud fra Engerdal kommune med signerte kontrakter

​Femundbygg AS vant anbudsrunden for utbygging av 3 stk. tomannsboliger for Engerdal kommune. Boligene bygges for utleie, og skal bygges i Elgå (Egga), Heggeriset (Nordberget) og i Sømådalen (Ved skola). Anbudet for alle 3 boligene er på ca. 11 millioner kroner eks. mva.

Boligene skal være like men det kan bli små justeringer for boligen i Heggeriset. Leilighetene vil bli på 76,9 m2 og 95,2 m2. Den minste med 2 og den største med 3 soverom. I tillegg kommer innvending bod, bad og åpen løsning stue/kjøkken. Inngangsparti har takoverbygg og det blir dør ut til terreng fra stue/kjøkken. Boligene bygges med universell utforming, og det legges vekt på solid materialvalg både utvendig og innvendig.
Det vil ved hver tomannsbolig bli bygget dobbeltgarasje slik at hver leilighet får garasjeplass for 1 bil med tillegg av sportsbod/utebod.
Femundbygg starter arbeidet i løpet av våren 2019 med sluttdato 01.06.2020 for alle 3 byggene.

Til høyre ser du forslag til plansikke og fasade.

Lage%20og%20Roald%20skriver%20under

Sist oppdatert: 28.03.2019 14:00:52